«Η Νύχτα»: Ο Γιώργος Κακοσαίος κυκλοφορεί το νέο τραγούδι του – Με την υπογραφή του Φοίβου

    «Η Νύχτα»: Ο Γιώργος Κακοσαίος κυκλοφορεί το νέο τραγούδι του – Με την υπογραφή του Φοίβου

    Ο Γιώργος Κακοσαίος ενώνει για πρώτη φορά

    τις δυνάμεις του με τον Φοίβο στο νέο τραγούδι του με τον τίτλο «Η Νύχτα».

    Ο πιο επιτυχημένος καλλιτέχνης της γενιάς του συνεχίζει το προσωπικό του σερί των δισκογραφικών επιτυχιών με ένα ζεϊμπέκικο που συνεπαίρνει αμέσως και έχει την υπογραφή του hitmaker Φοίβου στη μουσική και τους στίχους.

    Το music video για το single «Η Νύχτα», σε σενάριο και σκηνοθεσία του βραβευμένου Κώστα Καρύδα, είναι μία κινηματογραφική παραγωγή με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Κακοσαίο, ο οποίος μας μεταφέρει όσα μπορεί να φέρει «Η Νύχτα», μέσα από μία απροσδόκητη ιστορία που εκτυλίσσεται μέχρι την ανατολή.

    «Μέχρι και η νύχτα απόψε δάκρυσε σαν παιδί και ήπιε μαζί μου ως το πρωί… Της μίλησα για σένα και πάνω μου έγειρε, έγινε λιώμα και έφυγε, έγινε λιώμα και έφυγε…».

    Το «Η Νύχτα» είναι το επόμενο τραγούδι του Γιώργο Κακοσαίου μετά από την επιτυχία «Κάνε Μας Τη Χάρη» που συνεχίζει την εξαιρετική πορεία της.

    Το «Κάνε Μας Τη Χάρη» κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2022 και μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να συγκεντρώσει πάνω από 9 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και 2 εκατομμύρια streams στο Spotify. Επίσης, ανέβηκε στο No. 4 του Ελληνικού και του Μικτού Airplay Chart της MediaInspector.

    Παράλληλα, ο Γιώργος Κακοσαίος συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις του μαζί με τη Νατάσα Θεοδωρίδου στην «Ακτή Πειραιώς».

    Το «Η Νύχτα» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Records.

    Δείτε τους στίχους του τραγουδιού εδώ

    πηγή https://www.hit-channel.com/

    01.jpg
    123833713_10220900423653264_77374475085745817_n.jpg
    024.jpg
    Shadow
    exper1t.jpeg
    exper1t.jpeg
    Shadow
    tsioris.jpeg
    tsioris.jpeg
    Shadow