Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (6 έως 12 Φεβρουαρίου 2023)

    Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (6 έως 12 Φεβρουαρίου 2023)

    Πώς θα είναι η εβδομάδα σου;

    Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου.

    Κριός
    Ξεκινά μια εβδομάδα που εμπεριέχει τα πάντα: εύκολα, δύσκολα, ευχάριστα και ταραχώδη, γι’ αυτό προσπάθησε να οργανωθείς καλύτερα και να προετοιμαστείς ανάλογα. Όσο κι αν νιώθεις ότι κάποιες συμπεριφορές συνεργατών ή και ανωτέρων σου γίνονται λίγο προκλητικές, μην εκνευρίζεσαι και μην τραβάς τα πράγματα στα άκρα. Αυτήν την περίοδο η καλή επικοινωνία είναι το σημαντικότερο συστατικό, προκειμένου να διατηρηθούν οι ισορροπίες σου. Δείξε διαλλακτικότητα στις συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφο σου και μην ρίχνεις λάδι στη φωτιά για το τίποτα. Εμπιστεύσου τον περισσότερο και μην ψάχνεις για αφορμές. Οι όποιες καχυποψίες σου εις βάρος του μπορεί να είναι απλά στο μυαλό σου. Εσύ που είσαι μόνη, η Αφροδίτη φροντίζει για σένα αυξάνοντας τη γοητεία και το σεξαπίλ σου στα ύψη. Τα ερωτικά ένστικτα σου ξυπνούν και δεν αποκλείεται να ξαφνιαστείς κι εσύ με τον εαυτό σου, αν διαπιστώσεις πως είσαι ερωτευμένη με ένα άτομο που ήδη γνωρίζεις.

    Ταύρος
    Οι επόμενες μέρες σε γεμίζουν αισιοδοξία, κέφι και κυρίως ανάγκη για πνευματική εξέλιξη και καλλιέργεια. Προσπάθησε να συγκρατήσεις τον έμφυτο εγωισμό σου και να διατηρήσεις χαμηλούς τους τόνους στα εργασιακά. Επιδίωξε νέες συνεργασίες, δώσε τα χέρια και υπόγραψε συμφωνίες οι οποίες μπορούν να εξελιχθούν και να σε φέρουν πιο κοντά στα πολυπόθητα σχέδια σου. Οι συναισθηματικές ανασφάλειες σου ίσως σε κάνουν λίγο κτητική απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου. Προκειμένου λοιπόν να τις κατευνάσεις, φρόντισε να οργανώσεις όμορφα πράγματα και να του προετοιμάσεις εκπλήξεις, που θα βοηθήσουν και θα ανανεώσουν κι εσένα. Εσύ που είσαι μόνη, ήρθε η ώρα να τονίσεις τη θηλυκότητα σου και να επαναφέρεις τη χαμένη αυτοπεποίθηση σου. Μια νέα γνωριμία φαίνεται να είναι πολλά υποσχόμενη και σε ξαναβάζει στη διαδικασία του ονείρου και της αισιοδοξίας.

    Δίδυμοι
    Το πλανητικό σκηνικό αυτήν τη βδομάδα ενισχύει την αυτοπεποίθηση σου, φέρνει νέους σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή σου και σε βοηθά να προωθήσεις τα μακροπρόθεσμα σχέδια σου. Γι’ αυτό και θα πρέπει να είσαι προσεκτική στις κινήσεις και τα λεγόμενα σου στα επαγγελματικά. Θα πρέπει να διεκδικήσεις τους στόχους σου δημιουργώντας τις καλύτερες προϋποθέσεις και εντυπώσεις. Περιόρισε την γκρίνια στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου κι αν έχεις κάποια παράπονα, καλύτερα να φανείς ειλικρινής και να τα θέσεις με σαφήνεια, χωρίς υπεκφυγές και φωνές. Με ήρεμους τόνους και γλυκό τρόπο θα λάβεις την επιβεβαίωση που χρειάζεσαι και το κλίμα μεταξύ σας θα βελτιωθεί. Εσύ που είσαι μόνη και ενδεχομένως επιδιώκεις μια επανασύνδεση, καλύτερα να το ξανασκεφτείς. Καθυστέρησέ το λιγάκι γιατί δεν ξέρεις τι μπορεί να σου συμβεί. Εκεί που δεν το περιμένεις πιθανά να βρεθείς σε ένα μεγάλο δίλημμα, εξαιτίας μιας νέας δυνατής, ουσιαστικής και πιθανά καρμικής γνωριμίας.

    Καρκίνος
    Αποκατάστησε τις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα, κοινωνικοποιήσου περισσότερο και απόλαυσε την εβδομάδα η οποία δεν φαίνεται να έχει ιδιαίτερες δυσκολίες. Κάποιες πρόσκαιρες αντιπαραθέσεις με συναδέλφους σου προκαλούν μια μικρή σύγχυση. Διαχειρίσου τες έξυπνα και καλλιέργησε το κλίμα που θα σου επιτρέψει να προωθήσεις τα σχέδια σου έχοντας δίπλα σου συμμάχους. Προσπάθησε να μην αναλώσεις ενέργεια σ’ αυτά που ακούς, αλλά σε αυτά που μπορείς να προσφέρεις μόνη σου στον εαυτό σου. Μπορείς πραγματικά να βρεις τον τρόπο να αναζωπυρώσεις το πάθος στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου, αρκεί να ξέρεις τι νιώθεις και τι ζητάς. Είναι μια καλή περίοδος για να καλύψεις τα όποια κενά και να πάρεις αποφάσεις που αφορούν στο μέλλον της σχέσης σας. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για μια νέα γνωριμία πολλά υποσχόμενη που φαίνεται να σε συναρπάζει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή σου.

    Λέων
    Η καθημερινότητα σου γίνεται πιο απαιτητική, για αυτό και θα πρέπει να οργανωθείς καλύτερα. Το ενδιαφέρον σου εστιάζεται περισσότερο στον τομέα της εργασίας, που παρά τις όποιες δυσκολίες καταφέρνεις όχι μόνο να επιβιώσεις αλλά και να διακριθείς. Η αυτοπειθαρχία αυτήν τη βδομάδα στα εργασιακά είναι δύσκολο να τηρηθεί όμως εσύ τα καταφέρνεις να συγκεντρωθείς, τουλάχιστον σε αυτά που νιώθεις και είναι σημαντικά. Μιας και αναζητάς τη γαλήνη στη σχέση με τον σύντροφο σου, κάνε αυτό που χρειάζεται και προσέγγισε τον, άκουσε τον και μίλα του για όλα αυτά που αισθάνεσαι. Άνοιξε το σπίτι σου, υποδέξου τους φίλους σου και κλέψε από το συναίσθημα και τη χαρά τους. Εσύ που είσαι μόνη, πρόσεξε τον τρόπο που διεκδικείς το άτομο που σε ενδιαφέρει. Άθελα σου γίνεσαι απότομη και ίσως και κυκλοθυμική μαζί του. Δεν έχεις μάθει να εκφράζεσαι κι αυτό σου προκαλεί αμηχανία.

    Παρθένος
    Η αυτοπεποίθησή σου απογειώνεται από την αρχή της εβδομάδας. Ωστόσο, πάρε τον χρόνο σου προκειμένου να καταλήξεις σε συμπεράσματα, όμως πίεσε το μυαλό σου για νέες λύσεις και ιδέες στα εργασιακά. Γίνεσαι φιλική με συνεργάτες κι αυτό βοηθά στο να βρεις λύσεις και ταυτόχρονα να νιώσεις ανακούφιση τις στιγμές πίεσης σου. Οργάνωσε ένα ταξίδι με τον αγαπημένο σου και πρόσθεσε πράγματα στο πρόγραμμα σας που θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από τη ρουτίνα. Μην προδικάζεις καταστάσεις και νέες γνωριμίες, εσύ που είσαι μόνη. Άφησε τες να εξελιχθούν, άκου και ζύγισε και κατόπιν αποφασίζεις σε ποιον θα χαρίσεις την καρδιά σου. Το θέμα είναι πως το επόμενο διάστημα ευνοεί πολύ τον συναισθηματικό σου τομέα. Η επικοινωνία να θυμάσαι πως είναι το παν, σε μια εβδομάδα που από τη μια έχει τις δυσκολίες της και από την άλλη και τις ευκαιρίες της.

    Ζυγός
    Το πλανητικό σκηνικό ανεβάζει τα στάνταρ και τις φιλοδοξίες σου, μιας και απογειώνει την αυτοπεποίθηση σου. Νέες επαγγελματικές συμφωνίες διαπραγματεύσου τες έξυπνα και φρόντισε να ικανοποιήσεις τα δικά σου συμφέροντα. Περιόρισε τον εκνευρισμό που σου δημιουργούν μικρές καθυστερήσεις και εμπόδια, μιας και είναι παροδικά και μείωσε όσο μπορείς τη σχολαστικότητα και την καχυποψία σου. Παρόλο που η εβδομάδα ξεκινά ήσυχα, υπάρχουν μέρες που επικρατεί μια ένταση στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Προσπάθησε να αποφύγεις τις προστριβές και ανάπτυξε την οικειότητα μεταξύ σας. Εσύ που είσαι μόνη, εμπιστεύσου το ένστικτο σου σε νέες γνωριμίες και μην ενθουσιάζεσαι μόνο από την εικόνα και την ευχέρεια λόγου των ανθρώπων που σε πλησιάζουν. Η κοινωνικότητα σου ανεβαίνει και αυξάνει τους θαυμαστές σου. Τα χρήματα είναι αυτά που θα σε απασχολήσουν περισσότερο. Τακτοποίησε εκκρεμότητες και πιθανά δάνεια σου και αναζήτησε νέες πηγές εσόδων, μιας και οι συνθήκες ευνοούν τέτοιου τύπου ενέργειες.

    Σκορπιός
    Μην επιδεικνύεις τις ικανότητες σου στα εργασιακά και μην δημιουργείς ανταγωνιστικότητα και αντιπαραθέσεις με συναδέλφους, ιδιαίτερα στα μέσα της εβδομάδος. Είναι σημαντικό να είσαι ήρεμη και νηφάλια προκειμένου να εντοπίσεις τις ευκαιρίες. Να ανταλλάξεις απόψεις και ιδέες που θα σε βοηθήσουν να διευρύνεις τους ορίζοντες σου.
    Τις περισσότερες φορές λες πράγματα στον σύντροφο σου που ούτε εσύ η ίδια δεν πιστεύεις. Γίνεσαι σκληρή στον λόγο σου υπενθυμίζοντας του παρελθοντικά λάθη και κακές σας στιγμές. Απόλαυσε τον έρωτα και τη συντροφικότητα και μην δημιουργείς προβλήματα που έχουν ξεπεραστεί ήδη. Οι νέες γνωριμίες δεν λείπουν αυτήν τη βδομάδα, καθώς η κοινωνικότητα σου ανεβαίνει στα ύψη. Παίξε και απόλαυσε το φλερτ και την ανεξαρτησία σου, μιας και γρήγορα μια δέσμευση θα σε περιορίσει.

    Τοξότης
    Ξεκινάς τη βδομάδα σου με εξαιρετική δυναμική και αποφασιστικότητα προκειμένου να δώσεις τέλος σε προβληματικές καταστάσεις, που αφορούν στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου. Συναντήσεις και επαφές μην τις αποφεύγεις, μιας και έχεις να αποκομίσεις πολλά οφέλη. Έστω κι αν το πρόγραμμα σου είναι επιβαρυμένο θα πρέπει να ενισχύσεις την κοινωνικότητα σου και να εκμεταλλευτείς νέες γνωριμίες. Μπορεί να θέλεις να απομονωθείς λίγο συναισθηματικά, να τα βρεις με τον εαυτό σου και να κατασταλάξεις στα θέλω σου, αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να γίνεσαι απότομη με τον ερωτικό σύντροφο σου. Ένας μυστικός έρωτας συνεχίζει να απασχολεί τη σκέψη και την καρδιά σου. Ξεκαθάρισε τις ανάγκες σου, εσύ που είσαι μόνη, και μην στέκεσαι σε καταστάσεις που σε αδικούν. Νέες γνωριμίες μέσα απ’ το φιλικό σου περιβάλλον δεν είναι καθόλου κακές.

    Αιγόκερος
    Η ανάγκη σου να συναναστραφείς με ανθρώπους που έχουν ίδιες ιδέες με σένα αυτήν τη βδομάδα μεγαλώνει. Ίσως ασυνείδητα, ή και συνειδητά, να προσπαθείς να βρεις μια διέξοδο και κάποιες λύσεις σε θέματα από τα οποία κρίνονται τα μελλοντικά σχέδια σου. Οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις αυξάνονται σε σημείο που ο προσωπικός χρόνος απόλαυσης και ξεκούρασης μειώνονται αισθητά. Συγκράτησε τον εκνευρισμό που σου δημιουργούν οι γρήγοροι και απαιτητικοί ρυθμοί και μην ξεσπάς για το τίποτα. Αντίθετα θα πρέπει να παραμείνεις συγκεντρωμένη προκειμένου να εντοπίσεις τις ευκαιρίες. Επιδίωξε να κάνετε διαφορετικά πράγματα από ότι συνήθως με τον ερωτικό σύντροφο σου και μην επιτρέπεις σε τρίτα πρόσωπα να επεμβαίνουν στη σχέση σας. Ένας νέος έρωτας μέσα απ’ την κοινωνικότητα σου δεν αποκλείεται να ταράξει τα νερά και να σε κάνει να χάσεις τις ισορροπίες σου. Συγκράτησε τον ενθουσιασμό σου και μην δείχνεις τις αδυναμίες σου.

    Υδροχόος
    Περνάς σε μια περίοδο που η καριέρα και οι φιλοδοξίες σου αποσπούν το μεγαλύτερο μέρος του ενδιαφέροντος σου. Η εβδομάδα σου είναι γεμάτη από ραντεβού και συναντήσεις. Νέες εξελίξεις και δεδομένα στα εργασιακά ανατρέπουν τα μέχρι χθες σχέδια σου, όχι όμως αρνητικά. Θα υπάρξουν ευκαιρίες, που αν τις αξιοποιήσεις σωστά, να είσαι βέβαιη πως θα εξασφαλίσεις την επιτυχία των στόχων σου. Εξοικονόμησε ουσιαστικό χρόνο για τον ερωτικό σύντροφο σου, κάντε πράγματα μαζί και μην τον απομονώνεις από τη δική σου κοινωνική ζωή και τις υποχρεώσεις σου. Έχοντάς τον δίπλα σου να ξέρεις πως δένεστε περισσότερο. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από την κοινωνικότητα σου θα υπάρξουν πολλοί που θα γοητευτούν από την προσωπικότητα σου. Κάνε τις σωστές επιλογές, ακολουθώντας και ακούγοντας και τη λογική και τη διαίσθηση.

    Ιχθείς
    Μπορείς αυτήν την εβδομάδα να βρεις τρόπους να επεκτείνεις τις γνώσεις σου, να οργανώσεις πιθανά ταξίδια, να γνωρίσεις νέους ανθρώπους και να πολλαπλασιάσεις τις εμπειρίες σου. Η επαγγελματική σου κατάρτιση θα εξαρτηθεί από τις ικανότητες και το θάρρος σου να αναλάβεις νέα καθήκοντα και ίσως και διαφορετικά, που στην αρχή μπορεί να σε φοβίσουν λιγάκι. Η επιτυχία χρειάζεται τόλμη. Το πάθος ανατροφοδοτείται στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου που φαίνεται να μην μπορεί να αντισταθεί στη γοητεία σου. Κάντε κοινά όνειρα, πάρτε αποφάσεις και επισφραγίστε τη σχέση και την αγάπη σας. Εσύ που είσαι μόνη, παρόλο που υπάρχουν στιγμές που σε κουράζει η μοναξιά σου δεν έχεις μυαλό για έρωτες αυτήν την περίοδο. Τα επαγγελματικά και πιθανά άτομο του παρελθόντος μονοπωλούν το ενδιαφέρον και τη σκέψη σου. Η οικονομική σου κατάσταση, σου επιτρέπει τη διεκπεραίωση παλιών οικονομικών υποθέσεων, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να τις βάλεις σε προτεραιότητα.

    πηγή https://www.tlife.gr/

    01.jpg
    123833713_10220900423653264_77374475085745817_n.jpg
    024.jpg
    Shadow
    exper1t.jpeg
    exper1t.jpeg
    Shadow
    tsioris.jpeg
    tsioris.jpeg
    Shadow