Κατερίνα Κακοσαίου νέο τραγούδι «Ανυπόμονα»

    Κατερίνα Κακοσαίου νέο τραγούδι «Ανυπόμονα»

    Η Κατερίνα Κακοσαίου μας ταξιδεύει μουσικά

    και «Ανυπόμονα» με το νέο της single και music video.

    Με την ξεχωριστή χροιά της, η Κατερίνα ερμηνεύει ένα ιδιαίτερο ερωτικό τραγούδι που φέρει τις υπογραφές δύο σπουδαίων δημιουργών της ελληνικής δισκογραφίας.

    Η μουσική του «Ανυπόμονα» είναι μία δημιουργία του Κυριάκου Παπαδόπουλου, ενώ τους στίχους έχει γράψει η Ελένη Φωτάκη.

    Το «Ανυπόμονα» συνοδεύεται από ένα νέο music video που γυρίστηκε με τη σκηνοθεσία του Γιώργου Γκάβαλου και μεταφέρει στις οθόνες μας μέσα από μοναδικές εικόνες τα δυνατά συναισθήματα του τραγουδιού.

    «Κρίμα και δεν σου φαινόταν / Και είναι εδώ να απορείς / Τι μπορεί να γινόταν / Αν έφευγα νωρίς / Κρίμα και δεν σου φαινόταν / Μα θα δεις ποιος ξεχνά / Ανυπόμονα όταν σκεφτείς / Να ‘ρθεις ξανά».

    Το «Ανυπόμονα» είναι το δεύτερο προσωπικό single της Κατερίνας και έρχεται μετά το δισκογραφικό ντεμπούτο της με το «Πόσο Θέλω» το καλοκαίρι του 2022.

    Πριν το πρώτο τραγούδι της, η Κατερίνα είχε ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις μέσα από τη συμμετοχή της σε μία νέα εκτέλεση του τραγουδιού «Πόσο Ωραία Μάτια Έχεις» με τον Γιάννη Πλούταρχο, που βρέθηκε στα κορυφαία trends του YouTube και ξεχώρισε στις ραδιοφωνικές συχνότητες, καθώς και την εμφάνισή της στην τηλεοπτική εκπομπή «Ένα Τραγούδι Ακόμα» του Γιώργου Θεοφάνους.

    Παράλληλα, η Κατερίνα έκανε συναυλίες με τον Γιάννη Πλούταρχο και τον Γιώργο Κακοσαίο σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου.

    Το νέο τραγούδι της Κατερίνας με τίτλο «Ανυπόμονα» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Records.

    πηγή https://www.hit-channel.com/

    01.jpg
    123833713_10220900423653264_77374475085745817_n.jpg
    024.jpg
    Shadow
    exper1t.jpeg
    exper1t.jpeg
    Shadow
    tsioris.jpeg
    tsioris.jpeg
    Shadow