Ο άνδρας που είναι αλλεργικός στη σύντροφό του και βγάζει εξανθήματα όταν είναι μαζί της

    Ο άνδρας που είναι αλλεργικός στη σύντροφό του και βγάζει εξανθήματα όταν είναι μαζί της

    Κάθε σχέση έχει τα δικά της θέματα,

    αλλά τα προβλήματα κάποιων είναι πολύ πιο δύσκολο να λυθούν από άλλα… Ένας άντρας έπεισε τον εαυτό του ότι είναι… αλλεργικός στη φίλη του επειδή βγάζει συνέχεια κόκκινα εξανθήματα όταν είναι μαζί της.

    Το ζευγάρι έχει ξοδέψει χιλιάδες δολάρια σε ειδικούς και έχει δοκιμάσει ακόμα και αλλεργικά τεστ αλλά τίποτα… Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των ειδικών δεν έχει αλλεργίες σε τίποτα. Η σύντροφός του, που εργάζεται ως κομμώτρια, έχει σταματήσει να χρησιμοποιεί προϊόντα μαλλιών, να φοράει μέικαπ και άρωμα, ενώ άλλαξε ακόμη και οδοντόκρεμα και προϊόντα καθαρισμού για να αποδείξει ότι δεν φταίει αυτή. Αλλά ο φίλος της εξακολουθεί να την κατηγορεί για τα εξανθήματα του και έχει σταματήσει να της μιλάει τελείως, αφήνοντας τη γυναίκα μπερδεμένη.

     

    Η 36χρονη γυναίκα ζήτησε συμβουλές από ειδικούς για το πώς να τα βγάλει πέρα ​​- και όλοι της είπαν να φύγει από τη σχέση. Γράφοντας μια ανάρτηση, και ζητώντας συμβουλή από το reddit είπε: «Ο φίλος μου άρχισε να βγάζει επώδυνες κοκκινίλες στο πρόσωπό του λίγους μήνες μετά το πρώτο μας ραντεβού. «Τον τελευταίο χρόνο, όταν βεβαιώθηκε ότι προερχόταν από εμένα, χωρίσαμε πολλές, πολλές φορές» σημείωσε.

    Έτσι, πίστεψε πως έπρεπε να αλλάξει κάποιες συνήθειες για να ξεκινήσουν να μιλάνε και πάλι.

    «Άλλαξα το σαπούνι ρούχων μου, τη μάρκα των τσιγάρων μου, πέταξα όλα τα προϊόντα μαλλιών και το μακιγιάζ (πολύ, πολύ δύσκολο να το κάνω, γιατί είμαι κομμώτρια), σταμάτησα να χρησιμοποιώ αρώματα, κεριά, ακόμη και σε μη φθόριο οδοντόκρεμα», μεταδίδει η Mirror. Όπως είπε η γυναίκα κάθε φορά που πέταγε ένα εξάνθημα, μετατρεπόταν σε παρανοϊκό και θυμωμένο αγόρι.

    «Μετά από αμέτρητα τεστ αλλεργίας και χιλιάδες δολάρια που ξοδεύτηκαν σε ειδικούς, δεν έχουμε ακόμα απαντήσεις για το τι το προκαλεί», εξήγησε. «Δεν βρέθηκε να είναι αλλεργικός σε ΤΙΠΟΤΑ… . Ειλικρινά πιστεύω ότι έχουμε εξαλείψει το αλλεργιογόνο επειδή οι τελευταίες “αντιδράσεις” δεν ακολούθησαν το ίδιο μοτίβο» σημείωσε.

    Ο φίλος της έστειλε πρόσφατα μήνυμα για να της πει ότι «δεν μπορεί συνεχίσει άλλο» και μπλόκαρε τον αριθμό της. «Έχω θυσιάσει τόσα πολλά για να βεβαιωθώ ότι η αντίδρασή του δεν θα επιστρέψει… Εξακολουθώ να μην φοράω μακιγιάζ ή προϊόντα μαλλιών», κατέληξε.

    Κάτω από την ανάρτηση υπήρξαν πολλές απαντήσεις υποστήριξης, με πολλούς ανθρώπους να υποδηλώνουν την αιτία των εξανθημάτων του φίλου της. «Το άγχος μπορεί να προκαλέσει κνίδωση. Έχει ληφθεί υπόψη αυτό» έγραψε κάποιος, ενώ ένας άλλος συμφώνησε: «Η σκέψη μου; Δεν ήταν ευτυχισμένος στη σχέση και έπαιζε άγχος μένοντας σε αυτήν».

    Ένας τρίτος μοιράστηκε την εμπειρία του: «Είχα «χρόνιες κυψέλες» που κράτησαν περίπου ΕΠΤΑ ΜΗΝΕΣ… non stop, πάντα εκεί. Όταν τσαντιζόμουν φούντωνε περισσότερο….

    πηγή https://www.newsbeast.gr/

    01.jpg
    123833713_10220900423653264_77374475085745817_n.jpg
    024.jpg
    Shadow
    exper1t.jpeg
    exper1t.jpeg
    Shadow
    tsioris.jpeg
    tsioris.jpeg
    Shadow