Έκθεση εικαστικών έργων έξι καλλιτεχνών

    Έκθεση εικαστικών έργων έξι καλλιτεχνών

    Ξεκίνησε το Φεστιβάλ εικαστικής δημιουργίας Abelon

    στο Κτήμα Μπριντζίκη στο Λατζόι

    Τις πύλες του άνοιξε το  Φεστιβάλ Εικαστικής Δημιουργίας Abelon υπο την επιμέλεια της Dr. Μαρία Αργυροπούλου Ε.ΔΙ.Π Τμήματος Διοίκησης Τουρισμού του Πανεπιστημίου Πατρών, στο Κτήμα Μπριντζίκη, στην κοιλάδα το ποταμού Ενιπέα στο Λατζόι,  όπου φύονται μερικές από τις σπανιότερες γηγενείς ποικιλίες αμπέλου στον κόσμο. Σε ένα  από τα πιο σύγχρονα και ενεργειακά αυτόνομα «πράσινα» οινοποιεία  στην Ελλάδα, που πέραν της οινικής του ιστορίας και επιχειρηματικής του δράσης, αφήνει τα τελευταία χρόνια το πολιτιστικό του αποτύπωμα στην περιοχή μας.

    Στη πρώτη περίοδο  του Abelon Festival, (Μάιος – Οκτώβριος 2023) εκτίθενται έργα των: Φύσκιλης Σταύρος, Σκούρτη Αλεξάνδρα, Μπίτσης Βασίλης, Κουνάβη Κατερίνα, Καρατζά Άννα, Αργυροπούλου Μαρία. Το φεστιβάλ εικαστικής δημιουργίας, είναι ανοιχτό για όλους τους φιλότεχνους που μπορούν να  το επισκεφθούν  στην Αίθουσα #LOFOS του Κτήματος Μπριντζίκη – #ABELON.
    Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά απο τις 9πμ με 5μμ.
    Να σημειώσουμε ότι θα  είναι ανοικτά και το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Μαΐου, στα πλαίσια των εκδηλώσεων “#ανοιχτές_πόρτες ” Οινοποιίων, όπου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά και να ξεναγηθούν στους υπέροχους χώρους του.

    Να σημειώσουμε ότι το  Κτήμα Μπριντζίκη στα πλαίσια του Φεστιβάλ «Abelon” που διοργανώνει τα τελευταία χρόνια, παρουσιάζει καλλιτεχνικές βραδιές, κυρίως μουσικές, διαφορετικού ύφους, διάφορες πολιτιστικές δράσεις  και φέτος εικαστικές με ελεύθερη είσοδο.

    eikastika fest 2023

    Πηγή https://proini.news/

    01.jpg
    123833713_10220900423653264_77374475085745817_n.jpg
    024.jpg
    Shadow
    exper1t.jpeg
    exper1t.jpeg
    Shadow
    tsioris.jpeg
    tsioris.jpeg
    Shadow