Η Demi Lovato κυκλοφορεί τη rock εκδοχή του «Cool For The Summer»

    Η Demi Lovato κυκλοφορεί τη rock εκδοχή του «Cool For The Summer»

    Η Demi Lovato κυκλοφορεί τη rock εκδοχή

    της κλασικής επιτυχίας της «Cool For The Summer».

    Η νέα έκδοση διαθέτει μία πιο αιχμηρή ερμηνεία και ανανεωμένη παραγωγή με τις υπογραφές των Warren «Oak» Felder, Keith «Ten4» Sorrelles και Alex Nice, που δίνουν στο καλοκαιρινό anthem μία νέα ένταση.

    Το καλοκαίρι του 2015, η Demi Lovato έβαλε φωτιά στον κόσμο της μουσικής με το σπινθηροβόλο pop anthem «Cool For The Summer».

    Η επιτυχία του lead single από το πέμπτο άλμπουμ της Demi Lovato, με τίτλο «Confident», ήταν αδιαμδφισβήτητη.

    Το «Cool For The Summer» καθώς κατέκτησε την κορυφή των charts παγκοσμίως και έφτασε στο Νο. 1 του Dance Club Chart του Billboard. Σήμερα είναι τρεις φορές πλατινένιο στις ΗΠΑ.

    Παρεκκλίνοντας από το προηγούμενο μουσικό ύφος της, η Demi Lovato μας χάρισε με το «Cool For The Summer» ένα τολμηρό και ενδυναμωτικό τραγούδι που απέπνεε αυτοπεποίθηση και απροκάλυπτη σεξουαλικότητα.

    Με τον ακαταμάχητο ρυθμό του και τους αμετανόητους στίχους του, το «Cool For The Summer» εδραίωσε την Demi Lovato ως μία αξιοσημείωτη δύναμη της pop.

    Το τραγούδι ενθαρρύνει τους ανθρώπους να αγκαλιάσουν τη σεξουαλικότητά τους και να αναζητήσουν την απόλαυση χωρίς αναστολές, στέλνοντας ένα μήνυμα ενδυνάμωσης και αυτοαποδοχής.

    Το «Cool For The Summer» ήταν ένα σημαντικό σημείο καμπής στην καριέρα της Demi Lovato, δείχνοντας την προθυμία της να εξερευνήσει νέα μουσικά πεδία.

    Η επιτυχία του τραγουδιού στα charts ήταν αδιαμφισβήτητη, καθώς έφτασε στο Top 20 σε πολλές χώρες και χάρισε στη Demi Lovato μία υποψηφιότητα για το βραβείο Grammy του Καλύτερου Pop Vocal Άλμπουμ.

    Επιπλέον, το «Cool For The Summer» έγινε ένας ύμνος για τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα και βρήκε απήχηση με το μήνυμά του για αυτοέκφραση και αποδοχή.

    Η μεταδοτική ενέργεια του τραγουδιού και ο εορτασμός της σεξουαλικής απελευθέρωσης κέρδισαν τις εντυπώσεις των ακροατών όλων των υποβάθρων και ανέδειξαν το «Cool For The Summer» σε ένα κλασικό pop κομμάτι.

    Το «Cool For The Summer» είναι το δεύτερο κορυφαίο τραγούδι της καριέρας της που ανανεώνει η Demi Lovato ώστε να αντικατοπτρίζει τον σημερινό ήχο της.

    Νωρίτερα φέτος, κυκλοφόρησε το «Heart Attack (Rock Version)» για να γιορτάσει τη συμπλήρωση δέκα ετών από την κυκλοφορία του πρωτότυπου τραγουδιού.

    Η Demi Lovato ερμήνευσε ροκ εκδοχές και των δύο τραγουδιών στην περιοδεία της «Holy Fvck Tour» το 2022, η οποία πραγματοποιήθηκε για την προώθηση του ομώνυμου άλμπουμ της «Holy Fvck».

    Η rock εκδοχή του «Cool For The Summer» συνεχίζει να αποτελεί πηγή ενδυνάμωσης και απελευθέρωσης για αμέτρητους θαυμαστές και παράλληλα αποτυπώνει την ανάπτυξη της Demi Lovato από την κυκλοφορία του αρχικού τραγουδιού μέχρι σήμερα.

    πηγή https://www.hit-channel.com/

    01.jpg
    123833713_10220900423653264_77374475085745817_n.jpg
    024.jpg
    Shadow
    exper1t.jpeg
    exper1t.jpeg
    Shadow
    tsioris.jpeg
    tsioris.jpeg
    Shadow