Το La Fama ανεβαίνει στο Eλληνικό Shazam!

    Το La Fama ανεβαίνει στο Eλληνικό Shazam!

    Η βραβευμένη με βραβείο Grammy τραγουδίστρια

    , παραγωγός και στιχουργός Rosalía κυκλοφόρησε το  “LA FAMA” 

    σε συνεργασία με τον The Weeknd και ανεβαίνει ψηλά στο shazam chart της Ελλάδας!! Αυτό το πολύ δυναμικό τραγούδι βρίσκει τη Rosalía και τον Weeknd να τραγουδούν στα Ισπανικά ο ένας στον άλλο για το πόσο ωραία και δελεαστική είναι η δημοσιότητα, κάνοντάς την όμως μια επικίνδυνη και εφήμερη αγάπη. Το “LA FAMA” είναι το 1ο επίσημο single από πολυαναμενόμενο νέο άλμπουμ της Rosalía με τίτλο, MOTOMAMI, το οποίο θα έχουμε στα χέρια μας το 2022.    

    Για να ολοκληρωθεί το όραμα που έχει η Rosalía στους στίχους της και την ιστορία που περιγράφει, καθώς και για τις τέχνες και τη μόδα, μαζί με το τραγούδι κυκλοφορεί ήδη και το εντυπωσιακό βίντεο του. Σε σκηνοθεσία του Director X, το βίντεο δείχνει την Rosalía ως μια σαγηνευτική γυναίκα, η οποία είναι η βασίλισσα ενός λαμπερού theatre club. Ο οικοδεσπότης – τον οποίο υποδύεται ο Danny Trejo – παρουσιάζει τη πιο περιζήτητη star της βραδιάς που αμέσως τραβάει τη προσοχή του The Weeknd.   

    Η  Rosalía δήλωσε "Ήθελα να γράψω, με ένα δικό μου τρόπο, μια bachata με θέμα τις φιλοδοξίες. Έχοντας ως σημείο αναφοράς στίχους του Ruben Blades ή της Patti Smith και από τραγούδια των Aventura, κατέληξα να γράψω μια ιστορία για την αγάπη και τη φήμη".

     

    01.jpg
    123833713_10220900423653264_77374475085745817_n.jpg
    024.jpg
    Shadow
    exper1t.jpeg
    exper1t.jpeg
    Shadow
    tsioris.jpeg
    tsioris.jpeg
    Shadow