Οι απαιτήσεις των 12 ζωδίων σε μια ερωτική σχέση.

    Οι απαιτήσεις των 12 ζωδίων σε μια ερωτική σχέση.

    Τι είναι αυτό που αποζητά κάθε ζώδιο μέσα σε μια ερωτική σχέση;

    Τι απαιτήσεις έχει ένας Τοξότης από το ταίρι του και τι δε διαπραγματεύεται με τίποτα ένας Ταύρος; Τι απαιτήσεις έχουν τα 12 ζώδια από το άλλο τους μισό;

    ΚΡΙΟΣ

    Ο Κριός απαιτεί δράση και… σεξ. Το ζώδιο αυτό δεν μπορεί τις βαρετές, χλιαρές ή μονότονες καταστάσεις και βέβαια, δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς πάθος και σεξουαλικότητα μέσα στη σχέση του, μιας και μόνο μέσα από αυτά καταφέρνει να εκτονώσει την εσωτερική ένταση που αισθάνεται. Θα τα ζητά επιτακτικά, όπως επιτακτικά θα ζητήσει και την ελευθερία του, αφού δε δέχεται με τίποτα κανενός είδους καταπίεση… 

    ΤΑΥΡΟΣ

    Ένας Ταύρος απαιτεί, αρχικά, αφοσίωση. Το ζώδιο αυτό δεν μπορεί να διανοηθεί την ύπαρξη μιας σχέσης, μέσα στην οποία δεν αισθάνεται ασφάλεια και σταθερότητα, γι’ αυτό και ζητά επιτακτικά πίστη και επιβεβαίωση της κτήσης του. Αυτή, όμως, δεν είναι η μόνη του απαίτηση. Ένας Ταύρος επιθυμεί μια καλή ζωή, που να εμπεριέχει υλικές απολαύσεις, αφού μόνο έτσι αισθάνεται γεμάτος, χαρούμενος και ολοκληρωμένος. Θα το απαιτήσει και θα το έχει! 

    ΔΙΔΥΜΟΙ

    Οι Δίδυμοι απαιτούν επικοινωνία και εναλλαγές. Το ζώδιο αυτό δεν μπορεί να υπάρξει μέσα σε μια σχέση, στην οποία δε θα μπορεί να μοιραστεί τις ιδέες και τις σκέψεις του. Βαριέται αφόρητα τη συνύπαρξη με ένα άτομο που δεν τροφοδοτεί την περιέργειά του και τη δίψα του για νέες πληροφορίες, ενώ παράλληλα δεν αντέχει με τίποτα να διαιωνίζονται προβλήματα, τα οποία μπορούν να λυθούν μέσα από τον διάλογο. 

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ

    Ένας Καρκίνος απαιτεί συναισθηματική ασφάλεια και οικειότητα. Το ζώδιο αυτό δεν μπορεί να διανοηθεί να μοιράζεται τη ζωή του με κάποιον που δεν του παρέχει τα παραπάνω και συχνά, χαλάει σχέσεις, επειδή δεν τα λαμβάνει. Αποζητά την οικογενειακή θαλπωρή σε όλες του τις σχέσεις, ενώ ακόμη μια απαίτησή του είναι η κατανόηση. Το να αντιλαμβάνεσαι πότε αισθάνεται πληγωμένος, παραμελημένος ή ανασφαλής, χωρίς να χρειάζεται να το εκφράσει, είναι απαραίτητο για τον ευαίσθητο, υδάτινο Καρκίνο…

    ΛΕΩΝ

    Ένας Λέοντας, αρχικά, απαιτεί προσοχή. Η ανάγκη του να είναι στο επίκεντρο, να αισθάνεται μοναδικός, ξεχωριστός και αξιοπρόσεκτος, είναι αδιαπραγμάτευτη. Δε δέχεται τη δεύτερη θέση και φυσικά δε δέχεται εντολές. Το ζώδιο αυτό αισθάνεται ένας βασιλιάς και, όπως κάθε μονάρχης, χρειάζεται ακόλουθους. Θα απαιτήσει να ικανοποιείς τις large επιθυμίες του και να τον ακολουθείς σε κάθε διασκεδαστική έξοδο που οργανώνει… 

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

    Όσοι ανήκουν στο ζώδιο της Παρθένου έχουν μια απαίτηση: να τους υπολογίζεις. Το ζώδιο αυτό είναι ταπεινό από τη φύση του, γι’ αυτό και δε ζητά επιτακτικά πράγματα, ούτε έχει μεγαλεπήβολες επιθυμίες. Όμως, απαιτεί να τον συμπεριλαμβάνεις πάντα στα σχέδιά σου και να εκτιμάς την προσφορά του στη σχέση σας, δείχνοντάς το στην πράξη. Αν δεν αναγνωρίζεις τη χρησιμότητά του και δείχνεις ότι δεν τον έχεις ανάγκη, τότε θα απαιτήσει να… φύγεις.

    ΖΥΓΟΣ

    Οι Ζυγοί απαιτούν συνεργασία, αμοιβαιότητα, σύμπνοια. Το ζώδιο που αφορά το Εμείς, δε θα μπορούσε παρά να θέλει να μοιράζεται τα πάντα με το ταίρι του και να απαιτεί αμοιβαία κατανόηση και συνεργασία μέσα στη σχέση. Και βέβαια, η ανάγκη του ζωδίου για ειρήνη και αρμονία, του δημιουργεί την απαίτηση της… ηρεμίας. Ένας Ζυγός δε μπορεί να ζει σε ένα μονίμως τεταμένο κλίμα και θα ζητήσει επιτακτικά ησυχία! 

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

    Ένας Σκορπιός θα απαιτήσει αρχικά εμπιστοσύνη. Το ζώδιο αυτό δε μπορεί να δημιουργήσει μια σχέση, στην οποία θα αισθάνεται ότι εξαπατάται, ότι του αποκαλύπτεται η μισή αλήθεια και άλλα τέτοια, που ξυπνούν την καχύποπτη και εκδικητική του φύση. Απαιτεί ειλικρίνεια και φυσικά, αποζητά το πάθος. Αρνείται να συνυπάρξει για πολύ με ένα άτομο που αδυνατεί να ικανοποιήσει τα ισχυρά σεξουαλικά του ένστικτα, και απαιτεί ένταση και πόθο μέσα στη σχέση. 

    ΤΟΞΟΤΗΣ

    Οι Τοξότες απαιτούν ελευθερία! Βασική απαίτηση του ζωδίου είναι να αισθάνεται κάθε μέρα της σχέσης, ότι έχει ελευθερία κινήσεων κι ότι ορίζει ο ίδιος τις επιλογές και τη ζωή του. Αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο για έναν Τοξότη, όπως και αδιαπραγμάτευτη είναι η ανάγκη του για περιπέτεια. Θα ζητήσει επιτακτικά να τον συνοδεύσεις σε περιπετειώδεις εξόδους και γωνιές του κόσμου ή τουλάχιστον να αποδεχθείς αυτή του την πλευρά. 

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

    Οι Αιγόκεροι απαιτούν, καταρχάς, υπευθυνότητα. Τους κουράζουν οι επιπόλαιες πράξεις και οι ανεύθυνες συμπεριφορές και ζητούν επιτακτικά ώριμη αντιμετώπιση των καταστάσεων μέσα σε μια σχέση. Επίσης, απαιτούν σεβασμό. Το ζώδιο αυτό δεν επιτρέπει να το στήσεις σε ραντεβού, να λες άλλα απ’ αυτά που σκοπεύεις να κάνεις και γενικά να δείχνεις έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπό του. 

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

    Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Υδροχόου, απαιτούν ανεξαρτησία. Δεν ανέχεται υποδείξεις για το τι θα κάνει και κυρίως, περιορισμούς που τον καταπιέζουν. Θα ζητήσει επιτακτικά την αυτοκυριαρχία του και δε θα επιτρέψει να τον πατρονάρουν με κανένα τρόπο. Και βέβαια, αποζητά την ειλικρίνεια και την κατανόηση που λαμβάνει και από τους φίλους του. Αν αντιληφθεί ότι δεν μπορείς να του τα παρέχεις, θα απαιτήσει αμέσως την ελευθερία του.

    ΙΧΘΥΣ

    Οι Ιχθύες είναι άτομα που δεν έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις και αυτές που έχουν, δε φαίνονται. Το ζώδιο αυτό δεν αρέσκεται στη μοναξιά και γι’ αυτό μπορεί να απαιτεί με έμμεσο τρόπο την συνεχή παρουσία του άλλου ή ενδείξεις αγάπης και τρυφερότητας. Ακόμη, ίσως να αποφεύγει συχνά να αντιμετωπίσει τις ευθύνες ή τα πρακτικά προβλήματα της καθημερινότητας, ζητώντας ουσιαστικά να… αποδεχθείς την παθητικότητά του.

    πηγή https://www.zwdiasimera.gr/

    01.jpg
    123833713_10220900423653264_77374475085745817_n.jpg
    024.jpg
    Shadow
    exper1t.jpeg
    exper1t.jpeg
    Shadow
    tsioris.jpeg
    tsioris.jpeg
    Shadow