Σημάδια ότι είσαι κουτσομπόλης!

    Σημάδια ότι είσαι κουτσομπόλης!

    Το κουτσομπολιό πολλοί αγάπησαν, τον κουτσομπόλη κανείς. Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε κουτσομπολέψει κάποια στιγμή στη ζωή μας, και πιθανότατα θα το ξανακάνουμε. Η ζωή, μερικές φορές, είναι λίγο βαρετή, χρειάζεται μια δόση δράματος—και κανένα δράμα δεν είναι πιο διασκεδαστικό από το δράμα που δεν μας αφορά. Αν, όμως, αρχίσεις να παρατηρείς τα παρακάτω περίεργα σημάδια γύρω σου, αυτή είναι μάλλον η ένδειξη ότι πρέπει να αναθεωρήσεις μερικά πράγματα.

    Ή να αποκτήσεις κάποιο άλλο χόμπι.

    Όλοι οι φίλοι σου λατρεύουν το δράμα
    Υπάρχουν άνθρωποι που μπορεί να διασκεδάσουν με λίγο αθώο κουτσομπολιό, και υπάρχουν και άνθρωποι που καθημερινά ζουν σε σαπουνόπερα. Μπορεί να είναι ψαγμένοι άνθρωποι, έντονοι, με ιδιαίτερη προσωπικότητα, αλλά και πάλι η ζωή τους είναι σαπουνόπερα (με προδιαγραφές ΗΒΟ, έστω). Αν δεν έχεις αρκετούς φίλους που να μπορούσες – καλοπροαίρετα – να τους χαρακτηρίσεις λίγο βαρετούληδες, σπας την ισορροπία.

    Δεν μπορείς να κρατήσεις μυστικό
    Ξανά, είναι λογικό με τον καλύτερό σου φίλο να λέτε τα πάντα—ακόμα κι αν δεν έχουν να κάνουν αποκλειστικά με εσάς. Υπάρχουν, όμως, μερικά πράγματα που δεν λέγονται. Τώρα, ποια πράγματα είναι αυτά δεν θα σου πούμε εμείς, το αφήνουμε στην δική σου κρίση. Αλλά είναι αλήθεια ότι δεν μπορείς να μοιράζεσαι τόσο εύκολα προσωπικές πληροφορίες με τρίτους.

    Οι φίλοι σου δεν σε εμπιστεύονται και τόσο
    Μήπως παλιά σου έλεγαν τι συμβαίνει στην ζωή τους, αλλά τώρα όχι; Μήπως νιώθεις ότι απομακρύνονται και ότι οι συζητήσεις σας γίνονται λίγο μηχανικές τελευταία; Μπορεί να είναι ένα πολύ ξεκάθαρο σημάδι ότι φοβούνται να σου εμπιστευτούν τα μυστικά τους…

    Διαβάστε περισσότερα εδώ: in2life.gr

    01.jpg
    123833713_10220900423653264_77374475085745817_n.jpg
    024.jpg
    Shadow
    exper1t.jpeg
    exper1t.jpeg
    Shadow
    tsioris.jpeg
    tsioris.jpeg
    Shadow