Αντώνης Ρέμος: Παρουσίασε πρώτη φορά ζωντανά το νέο τραγούδι του «Όλα Για Σένα»

    Αντώνης Ρέμος: Παρουσίασε πρώτη φορά ζωντανά το νέο τραγούδι του «Όλα Για Σένα»

    Η ερωτική συναυλία του κορυφαίου ερμηνευτή.

    Ο Αντώνης Ρέμος μάγεψε το κοινό σε μία βραδιά αφιερωμένη στον έρωτα

    και γεμάτη με τα διαχρονικά και αγαπημένα τραγούδια του, παρουσιάζοντας, μεταξύ άλλων, για πρώτη φορά ζωντανά το νέο τραγούδι του «Όλα Για Σένα».

    Ο κορυφαίος ερμηνευτής τραγούδησε στο «Barbarella Live Party» ανήμερα της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου, τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου, σ’ ένα ξεχωριστό event για τα 27 χρόνια του ραδιοφωνικού σταθμού «94,8 Ερωτικός fm» της Θεσσαλονίκης.

    Με τις μεγάλες προσωπικές επιτυχίες του και τις δυνατές ερμηνείες του, ο Αντώνης Ρέμος χάρισε μία μοναδική μουσική εμπειρία.

    Μία από τις πιο ιδιαίτερες στιγμές της βραδιάς ήταν η πρώτη παρουσίαση του νέου τραγουδιού του «Όλα Για Σένα», το οποίο μπορείτε να ακούσετε εδώ.

    Το «Όλα Για Σένα», που κυκλοφορεί από την Panik Records, είναι μία κατάθεση αγάπης, σε μουσική Στέφανου Κορκολή, στίχους Νίκου Μωραΐτη και παραγωγή Γιώργου Κυβέλλου.

    Τραγούδια – μεγάλες επιτυχίες του Αντώνη Ρέμου που όλοι έχουμε τραγουδήσει κι αγαπήσει, αλλά και οι αξεπέραστες ερμηνείες του, συνέθεσαν μία ανεπανάληπτη μουσική εμπειρία, γεμάτη έντονο συναίσθημα.

    Ο Αντώνης Ρέμος καθήλωσε το κοινό στο «Barbarella Live Party» με τη δυναμικότητα των συναισθημάτων των ερμηνειών του και άγγιξε με ένα δικό του τρόπο τις καρδιές του κόσμου.

    01.jpg
    123833713_10220900423653264_77374475085745817_n.jpg
    024.jpg
    Shadow
    exper1t.jpeg
    exper1t.jpeg
    Shadow
    tsioris.jpeg
    tsioris.jpeg
    Shadow