Σπρώχτης: Αυτό είναι το επάγγελμα του μέλλοντος

    Σπρώχτης: Αυτό είναι το επάγγελμα του μέλλοντος

    Δεν υπάρχουν απαιτούμενα προσόντα και μια μέση αμοιβή είναι 10 δολάρια ανά ώρα. 

     Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι άνθρωποι έχουν μετακινηθεί στις μεγαλουπόλεις, με αποτέλεσμα ο χώρος να γίνεται όλο και πιο ασφυκτικός και το παρκινγκ δυσεύρετο. Αυτά έχουν ωθήσει τον κόσμο να μετακινείται όλο και περισσότερο με τα ΜΜΜ.

    Σε μεγάλες πόλεις του εξωτερικού, οι επιβάτες δεν χωρούν στα μέσα μεταφοράς. Εκεί έρχονται να βοηθήσουν οι επαγγελματίες σπρώχτες. Συγκεκριμένα στην Ιαπωνία, έχουν προσληφθεί άτομα για να σπρώχνουν με βία άλλους ανθρώπους στα βαγόνια του μετρό.

    Δεδομένου του γεγονότος ότι στο Tokyo Metro μετακινούνται ημερησίως 6,84 εκατομμύρια άνθρωποι, πρόκειται πραγματικά για ένα απαραίτητο επάγγελμα. Τα τρένα είναι τακτικά υπερφορτωμένα κατά 70%… οπότε φανταστείτε πόσο τυχεροί είναι εκείνοι που βρίσκουν και να κάτσουν.

    Ομολογουμένως, αυτή η τεχνική δεν εφαρμόζεται σε όλες τις γραμμές του μετρό της Toyko. Όμως το επάγγελμα είναι περιζήτητο και μάλιστα με μια εκπαίδευση 2 εβδομάδων κάποιος μπορεί να γίνει επαγγελματίας σπρώχτης.

    Αυτοί οι κύριοι, φορούν κομψά κοστούμια, φανταχτερά λευκά γάντια και καπέλο, έτσι ώστε να τους καταλαβαίνουν οι επιβάτες. Παραδόξως, οι επιβάτες σχεδόν δεν παραπονιούνται ότι στριμώχτηκαν σε ένα υπερπλήρεις βαγόνι τρένου, γεγονός που καθιστά το επάγγελμα πιο εύκολο.

    Επίσης να προσθέσουμε ότι δεν υπάρχουν απαιτούμενα προσόντα και μια μέση αμοιβή είναι 10 δολάρια ανά ώρα, τα κύρια δημογραφικά στοιχεία για τους Pushers είναι φοιτητές που εργάζονται με μερική απασχόληση.

    πηγή https://www.e-daily.gr/

     
    01.jpg
    123833713_10220900423653264_77374475085745817_n.jpg
    024.jpg
    Shadow
    exper1t.jpeg
    exper1t.jpeg
    Shadow
    tsioris.jpeg
    tsioris.jpeg
    Shadow