Παλιός ή νέος έρωτας αυτό το καλοκαίρι;

Παλιός ή νέος έρωτας αυτό το καλοκαίρι;

Παλιός ή νέος έρωτας;

Τι λέει το ζώδιο σου; «Για τις παλιές αγάπες μη μιλάς, στα πιο μεγάλα “θέλω” κάνουν πίσω, δεν άντεξαν μαζί και χάθηκαν μακριά, κρυφτήκαν στις σπηλιές χαμένων παραδείσων», τραγουδούν οι Πυξ Λαξ. Η Πρωτοψάλτη, αντίθετα, επιμένει, «δεν χωρίζουν όμως έτσι οι ζωές, των ανθρώπων που αγαπήθηκαν με τόσο κόπο, ή κι οι δυο μας, ή κανείς, ως την άκρη της κλωστής, ισορροπήσαμε κι εμείς». Ενάντια στα «στερεότυπα», λοιπόν, της Γαλάνη, και με τη βοήθεια των άστρων, «τα στοιχειωμένα σ’ αγαπώ», μπορεί να επιστρέψουν και να ξαναειπωθούν.

Αν και το καλοκαίρι ανεβάζει τη διάθεση για φλερτ και προδιαθέτει για νέους έρωτες, κάποιες αγάπες δεν ξεχνιούνται. Ποιοι παλιοί έρωτες επιστρέφουν και αναζωπυρώνονται αυτό το καλοκαίρι; Μάθε αν θα έχεις ξανά στην αγκαλιά σου την παλιά σου αγάπη κι αν προλαβαίνετε να φύγετε μαζί για διακοπές.

 
 

Κριός

Από τα τέλη Ιουλίου και μετά να περιμένεις συνάντηση με άτομο που οι σχέσεις σας είχαν διακοπεί άδοξα στο παρελθόν, ειδικά εάν έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο!. Η Αφροδίτη από το Λέοντα και ο Άρης στον Καρκίνο, αυξάνουν την προοπτική της επανασύνδεσης.

Ταύρος

Θα πρέπει να κάνεις υπομονή έως τα τέλη του Ιουλίου, αν επιθυμείς επανασύνδεση. Καλό θα είναι να μην επικοινωνήσεις πιο πριν με το αγαπημένο σου πρόσωπο, γιατί η προσπάθειά σου το πιθανότερο είναι να ναυαγήσει. Από τον Αύγουστο και μετά όμως, με το εξάγωνο του Ποσειδώνα στο Ταύρο και την ανάδρομη πορεία του Ερμή στο Λέοντα, το άτομο από το παρελθόν ταράζει τα νερά χωρίς να το περιμένεις και ανοίγουν οι πόρτες για επανασύνδεση και κοινή πορεία.

Δίδυμοι

Η έντονη ερωτική σου διάθεση έως τις αρχές Αυγούστου, δεν υπόσχεται επιστροφή παλιού έρωτα. Όμως, η παρουσία της Αφροδίτης στο φιλικό για εσένα ζώδιο της Παρθένου, δε θα σου αφήσει κανένα παράπονο, αφού προμηνύει ένα καυτό καλοκαίρι, με πολλές νέες γνωριμίες και γιατί όχι, με μια νέα σχέση με διάρκεια.

Καρκίνος

Από τις αρχές Αυγούστου και μετά, ο Άρης περνά στο ζώδιό σου και σε συνδυασμό με την ανάδρομη πορεία του Ερμή στο Λέοντα, σε κάνει να αναζητάς την αγάπη σε πρόσωπα από το παρελθόν και μάλιστα με θετική ανταπόκριση. Η κίνησή σου να προσεγγίσεις μια παλιά σου αγάπη, θα σε γεμίσει με χαρά και με συγκίνηση, αφού αποδεικνύει πως το πρόσωπο με το οποίο είχες σχέση, εξακολουθεί να σε σκέφτεται και θέλει να θυμηθείτε τα όσα περάσατε μαζί.

Λέων

Ακόμη κι αν η επιθυμία σου είναι να απομονωθείς και να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου αυτό το καλοκαίρι, να ξέρεις ότι το πλανητικό σκηνικό έχει άλλες βλέψεις για σένα! Δημιουργούνται οι κατάλληλες συνθήκες για να προκύψει επανασύνδεση με ένα πρόσωπο, που στο παρελθόν μοιραστήκατε δυνατές ερωτικές συγκινήσεις. Ίσως μάλιστα, η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιό σου φέρει στο προσκήνιο όχι μόνο ένα πρόσωπο από το παρελθόν, αλλά περισσότερα! Εσύ θα πρέπει να κάνεις την πιο σωστή επιλογή.

Παρθένος

Με τον Ποσειδώνα απέναντί σου και τον Ερμή με την Αφροδίτη να διελαύνουν από το ζώδιό σου, ο Ιούλιος και ο Αύγουστος είναι η απόλυτη ερωτική περίοδος για σένα. Η επιλογή είναι ξεκάθαρα δική σου, αφού μπορείς να αναζητήσεις τον έρωτα είτε σε νέες γνωριμίες, είτε σε κάποιο άτομο από το παρελθόν. Ο,τι κι αν επιλέξεις, η προσπάθειά σου θα στεφτεί με επιτυχία! Ο έρωτας χτυπά κόκκινο στην αγκαλιά του προσώπου που θέλεις.

Ζυγός

Παρά την παρουσία του Κρόνου στο ζώδιό σου, που σε εγκλωβίζει και νιώθεις πίεση, ο Ουρανός απέναντί σου και ο Άρης στον Καρκίνο θα σου προσφέρουν τις κατάλληλες ευκαιρίες, για να είσαι πάλι μαζί με το πρόσωπο που έμεινε χαραγμένο με ανεξίτηλα γράμματα στην καρδιά σου.

Σκορπιός

Έντονο πάθος και ερωτικά σκιρτήματα σε περιμένουν αυτό το καλοκαίρι, με έναν μεγάλο έρωτα από το παρελθόν να ξαναζωντανεύει. Μετά το πρώτο 10ήμερο του Αυγούστου, η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, στο Λέοντα δηλαδή, φέρνει επανασύνδεση και αναθέρμανση μιας παλιάς αγάπης!

Τοξότης

Η παρουσία του Ουρανού στο Κριό, θα σε απογειώσει ερωτικά μέσα στο καλοκαίρι. Φέρνει κοντά σου άτομο από το παρελθόν και μάλιστα με τρόπο που τονώνει την αυτοπεποίθησή σου και σου προσφέρει μια ηθική ικανοποίηση. Απροσδόκητα και ευχάριστα γεγονότα σε περιμένουν με το πρόσωπο που αγαπάς και που ποτέ δεν ξέχασες.

Αιγόκερως

Παρ’ όλο που η παρουσία του Άρη στον Καρκίνο σου προκαλεί αμηχανία για λίγο, η ανάδρομη πορεία του Ερμή από την Παρθένο στο Λέοντα, κάνει τη γοητεία σου ακαταμάχητη σε ερωτικό επίπεδο, φέρνοντας έτσι το άτομο που σε απασχολεί ξανά στο πλευρό σου, με ένα τρόπο σχεδόν καρμικό.

Υδροχόος

Τον Αύγουστο, με την παρουσία του Ερμή απέναντι σου, πρόσωπα από το παρελθόν, για τα οποία νιώθεις ακόμη αρκετά έντονα, επιστρέφουν απρόσμενα στην ζωή σου. Είναι στο χέρι σου να κάνεις τη σωστή επιλογή, προκειμένου το παρελθόν να οδηγήσει και σε μέλλον.

Ιχθείς

Αρχικά με τον Ερμή και στην συνέχεια με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, μέσα στον Αύγουστο θα υπάρξει επικοινωνία με πρόσωπο που στο παρελθόν σε αδίκησε ερωτικά. Κάποιες απρόβλεπτες συναντήσεις μαζί του, θα σε οδηγήσουν στο να πεις το “ναι” σε μια παλιά σου σχέση.

πηγή https://www.myastro.gr/

01.jpg
123833713_10220900423653264_77374475085745817_n.jpg
024.jpg
Shadow
exper1t.jpeg
exper1t.jpeg
Shadow
tsioris.jpeg
tsioris.jpeg
Shadow