Πώς να κάνεις κάθε ζώδιο να τρέχει από πίσω σου

Πώς μπορείς να κάνεις το κάθε ζώδιο να τρέχει από πίσω σου;

Αν και πολλές φορές ακούγεται χειριστικό, στον έρωτα το κυνήγι χαρίζει ενδιαφέρον… Να θυμάσαι ότι κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός κι έχει τα δικά του όρια και προτιμήσεις. Επομένως, με οδηγό το ζώδιό του, είσαι σε θέση να γνωρίζεις κάποια βασικά πράγματα για να τον κατακτήσεις. Διάβασε παρακάτω για περισσότερα.

Κριός

Ο Κριός είναι γνωστός για την ενέργεια και αποφασιστικότητά του. Για να τραβήξεις το ενδιαφέρον του, θα πρέπει να δείξεις πόσο αυθεντικό κι αυθόρμητο χαρακτήρα έχεις. Είσαι ικανός ή ικανή να ανταποκριθείς στην ενέργειά του και να τον ακολουθήσεις σε νέες περιπέτειες; Αν ναι, θα θέλει να κάνει χώρο στην ημέρα του για εσένα.

Ταύρος

Ο Ταύρος θεωρεί σημαντικότατη την αίσθηση της ασφάλειας και της σταθερότητας. Αν επιθυμείς το ενδιαφέρον του, τότε καλείσαι να δείξεις πως είσαι αξιόπιστο και ειλικρινές άτομο. Κάνε ο,τι υπόσχεσαι, ενώ παράλληλα δώσε σημασία στις μικρές απολαύσεις της ζωής. Αργά ή γρήγορα θα καταλάβει ότι είσαι αυτό ακριβώς που χρειάζεται.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι είναι γνωστοί για την ευφυΐα και περιπετειώδη φύση τους. Για να τραβήξεις το ενδιαφέρον τους, πρέπει να είσαι κι εσύ ένας ‘ψαγμένος’ συνομιλητής, αλλά συγχρόνως κι ένας άριστος ακροατής. Συνιστάται να αναζητείς συνεχώς πράγματα που γνωρίζεις ότι θα του κινούσαν την περιέργεια και θα δεις πως θα θέλει σιγά-σιγά περισσότερο χρόνο μαζί σου.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος μπορεί να φαίνεται σκληρός κι απόμακρος εκ πρώτης όψεως, όμως το μόνο που θέλει είναι αγάπη κι ασφάλεια. Αν του δώσεις ανάμεικτα μηνύματα θα αμφιβάλλει για τις προθέσεις σου, με αποτέλεσμα να σε αποφεύγει. Οι πρώτες συναντήσεις μαζί του αποτελούν συνεχείς δοκιμασίες και πρέπει να καθρεπτίζουν οι πράξεις σου όσα λες.

Λέων

Ένας Λέοντας έχει την ανάγκη από προσοχή και θαυμασμό. Θα πρέπει όσα κομπλιμέντα επιλέξεις να του κάνεις, να βασίζονται σε αληθή στοιχεία. Αν καταλάβει ότι του μιλάς όμορφα μόνο για να τον κερδίσεις θα ‘πέσεις’ στα μάτια του. Αν δει ότι πιστεύεις όσα λες, θα τον ενθουσιάσει κι αργά ή γρήγορα θα τρέχει από πίσω σου.

Παρθένος

Οι Παρθένοι είναι ένα ζωντανό σκάνερ. Η εμφάνισή σου πρέπει να είναι προσεγμένη και καθαρή. Στην ζωή σου πρέπει να έχεις καταφέρει να στηρίζεσαι στα πόδια σου για να σε θαυμάσει. Παράλληλα, πρέπει να εξωτερικεύσεις πως είσαι άτομο που ξέρει τι θέλει από το μέλλον του. Η σιγουριά σου θα του φανεί ελκυστική.

Ζυγός

Οι Ζυγοί κρίνουν από την εμφάνιση. Αν ‘κοπείς’ από το παρουσιαστικό, έχει τελειώσει το παιχνίδι. Οπότε πρόσεξε το σώμα και το πρόσωπό σου να είναι περιποιημένα. Κάνε κομπλιμέντα και φέρσου διακριτικά, χωρίς όμως να κρύβεις το ενδιαφέρον σου. Μόλις νιώσει ασφάλεια κι αποδοχή, θα αρχίσει να τρέχει από πίσω σου.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός θεωρείται από τα πιο ερωτικά ζώδια, ακριβώς επειδή χαρίζει ψυχή και σώμα στον έρωτα. Επειδή το κάνει αυτό, είναι καχύποπτος και τσεκάρει μονίμως τις προθέσεις των άλλων. Καλείσαι να δείξεις έμπιστος, σταθερός, ενώ όταν επιλέξεις να τον προκαλέσεις σεξουαλικά, καλό είναι να το κάνεις έμμεσα και ποτέ άμεσα. Αυτό το ‘πακέτο’ ψάχνει.

Τοξότης

Ο Τοξότης θέλει να νιώθει ελεύθερος, ακόμη κι όταν βρίσκεται σε σχέση. Φυσικά και πρέπει να καθορίσεις τα όριά σου εξαρχής, για να καταλάβει ότι δεν είσαι άβουλο πλάσμα. Παράλληλα, γίνε ο άνθρωπος που θα τον ενθαρρύνει να εξερευνήσει και να ζήσει καινούριες εμπειρίες. Δείξε περιέργεια κι ενθουσιασμό για ο,τι του αρέσει.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως έχει την φήμη του πιο φιλόδοξου εκ των 12 ζωδίων. Ξέρει τι θέλει κι απαιτεί να ξέρεις κι εσύ. Στη ζωή σου οφείλεις να έχεις σταθεί υπεύθυνα, μιας και δεν έχει χρόνο να ‘νταντέψει’ το εν δυνάμει ταίρι του. Εφόσον αναδείξεις ανεξαρτησία, ωριμότητα, αποφασιστικότητα και σταθερότητα, θα σε επιλέξει.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι γνωστός για την ευφυΐα και τον προοδευτικό τρόπο σκέψης του. Για να κάνεις έναν Υδροχόο να τρέχει από πίσω σου, καλό είναι να προβάλλεις έντονα το πρωτοποριακό και τολμηρό μυαλό σου. Ενθάρρυνέ τον να μοιραστεί ακόμη και τις πιο κουφές σκέψεις του. Αργά ή γρήγορα θα σε βάλει στην καθημερινότητά του.

Ιχθύες

Οι Ιχθείς έχουν ανάγκη από κατανόηση, μιας και ο συναισθηματικός τους κόσμος είναι τόσο ισχυρός, που συχνά τους πνίγει. Καλό είναι να εκφράσεις το πώς αισθάνεσαι αμφότερα με λόγια κι έμπρακτα και λίγο-λίγο θα κάνουν κι εκείνοι το ίδιο σε εσένα. Εφόσον τους καλύπτεις τη βαθύτερη ανάγκη τους και νιώσουν βαθιά σύνδεση, θα τρέξουν από πίσω σου.

πηγή https://www.oroskopos.gr/

01.jpg
123833713_10220900423653264_77374475085745817_n.jpg
024.jpg
Shadow
exper1t.jpeg
exper1t.jpeg
Shadow
tsioris.jpeg
tsioris.jpeg
Shadow