Οι παγίδες του Φεβρουαρίου 2024 για το ζώδιο σου

Οι παγίδες του Φεβρουαρίου 2024 για το ζώδιο σου

Ποιες είναι οι παγίδες του Φεβρουαρίου;

Ποιες  δυσκολίες και προκλήσεις αναμένονται για τα 12 Ζώδια κατά την διάρκεια του 2ου μήνα της χρονιάς; Διάβασε παρακάτω το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου για να προφυλαχτείς από τις κακοτοπιές.

Κριός

Φίλε Κριέ, οι αισθηματικές και οι οικονομικές ανατροπές παραμονεύουν για το δικό σου ζώδιο, κατά τη διάρκεια του Φεβρουαρίου. Καλό θα είναι να διατηρήσεις χαμηλό προφίλ σε προσωπικά κι εργασιακά, αφού αναμένεται κίνδυνος ισχυρού ανταγωνισμού από ή προς το πρόσωπό σου. Η 5η του μηνός αφήνει μία γλυκόπικρη γεύση, γιατί ανταλλάζεις σκληρές κουβέντες, πληγώνεις και πληγώνεσαι, αλλά φαίνεται η κατάσταση να είναι διαχειρίσιμη. Στις 10 του μηνός με την Νέα Σελήνη, έχεις απότομες αλλαγές, που όπως όλοι ξέρουμε σε εξιτάρουν. Καλό θα είναι να αποφύγεις την ημέρα των ερωτευμένων τις μεγάλες συναισθηματικές εξάρσεις, γιατί η σύνοδος Άρη/Πλούτωνα σε κάνει να υπερβάλλεις και να δρας κτητικά προς τον περίγυρό σου. Τουλάχιστον, ανεβάζει τον ερωτισμό σου. Στις 19 Φεβρουαρίου και πάλι είσαι σε φάση υπερέντασης και λαμβάνεις βιαστικές αποφάσεις ή λες σκληρά λόγια. Πληγώνεις και πληγώνεσαι. Στις 25 και 27 του μηνός καλείσαι να προσέχεις τα οικονομικά σου, γιατί τα τετράγωνα μεταξύ Αφροδίτης, Άρη και Δία σε κάνουν να καταφεύγεις σε σπατάλες ή κακές επενδύσεις, λόγω υπεραισιοδοξίας.

Ταύρος

Τα επαγγελματικά σου, Ταύρε, βρίσκονται σε πλήρη σύγχυση. Στις 8 Φλεβάρη, το τετράγωνο Ηλίου/Ουρανού σε κάνει ελαφρώς ‘αναρχικό’, γεννώντας σου την επιθυμία να απελευθερωθείς από υποχρεώσεις και λειτουργεί διασπαστικά. Άφησε τις κρίσιμες αποφάσεις για άλλη στιγμή! Την ημέρα των ερωτευμένων γεμίζεις εμμονές με την επιτυχία και πιθανώς αν δεν προγραμματίσεις σωστά το χρόνο σου να μην έχεις περιθώρια για έρωτες. Έχεις ανατροπές, μα κι ευκαιρίες, ιδίως κατά την Νέα Σελήνη στις 10 του μηνός που σε καλεί να αποφασίσεις επί τέλους τι θέλεις να κάνεις! Η 17η του μηνός δεν είναι και το τέλος του κόσμου! Υπάρχει μία μικρή εξιδανίκευση αναφορικά με τους ανθρώπους που γνωρίζεις, αλλά δεν αποκλείεται να έχεις μαζί και θετικές εξελίξεις στα προσωπικά! Μεταξύ 24 ως 27 του μηνός, το σύμπαν σε καλεί να χαλιναγωγήσεις τα πάθη σου και να αποφύγεις τις υπερβολές στο οτιδήποτε: φαγητό, ποτό, βαριές κουβέντες, σπατάλες κλπ. Είναι πιθανά τα εμπόδια στα ερωτικά σου κατά τις 24 του μηνός.

Δίδυμος

Έχεις μία παραπάνω εμμονή με τα οικονομικά σου, Δίδυμε, κατά τη διάρκεια του μήνα και δεν αποκλείεται να σκεφτείς ανορθόδοξες μεθόδους να τα καταφέρεις… Αρκετά επίφοβη ημέρα είναι η 10η του Φλεβάρη, κατά την οποία η υπερβολική σου αισιοδοξία μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπο με ανατροπές ή ρήξεις σε μία επέκταση που σκόπευες να κάνεις. Αντίστοιχα, αν ασχολείσαι με τον εκπαιδευτικό τομέα, έχεις ξαφνικές μεταβολές στα εργασιακά ή την απόδοσή σου στο διάβασμα! Πάντως, όποια δυσκολία κι αν βρεις, υπάρχουν τρόποι να την επιλύσεις, κάνοντας μία νέα αρχή.Οι ημερομηνίες από 23 ως και 28 του μηνός θεωρούνται για το ζώδιό σου αρκετά ‘επικίνδυνες’. Ξεκινώντας από την Πανσέληνο του Φλεβάρη που φέρει σημαντικές αποκαλύψεις από τις οποίες κάποιες θα είναι σκληρές και… Κρόνιες. Πέρα από αυτό, ο κυβερνήτης σου, Ερμής, εισέρχεται σε ένα ζώδιο που δεν του ταιριάζει: τους Ιχθείς. Έτσι, χάνεις το μέτρο. Παιχνίδια λεκτικής εξουσίας παραμονεύουν από ή προς εσένα. Την ίδια χρονική περίοδο βιώνεις κάποιους προβληματισμούς κι εσωτερικές εντάσεις. Προσοχή στις βιαστικές επαγγελματικές ή οικονομικές αποφάσεις, λοιπόν!

Καρκίνος

Καρκίνε μου, είσαι από τους σχετικά ευνοημένους της περιόδου, όμως οι παρακάτω ημερομηνίες απαιτούν λίγη προσοχή από μέρους σου. Μεταξύ 5 ως 6 του Φλεβάρη συναντάς ανατροπές στα προσωπικά και πιθανώς αυτό να συμπαρασύρει αρνητικά και τις επαγγελματικές σου αποφάσεις. Στις 10 και 14 του μηνός βγαίνουν στην επιφάνεια αρκετές ανασφάλειές σου και πρέπει να φανείς δυνατός. Αναζήτησε υποστήριξη από φιλικά πρόσωπα.  Σημαντική ημέρα είναι και η 19η με τον Χείρωνα να συναντά το Βόρειο Δεσμό, συνεπώς όχι μόνο εσύ, αλλά και πολλοί από τους συναδέλφους σου θα πιεστείτε στα εργασιακά! Μπορείτε να το ξεπεράσετε εφόσον παραμείνετε ενωμένοι. Στις 24 του μηνός η Πανσέληνος σου προκαλεί σκαμπανεβάσματα στην αυτοεκτίμηση μέσα από τη σκληρή σου αυτοκριτική και πιθανώς η ενέργειά της να γίνει αισθητή ήδη λίγες ημέρες νωρίτερα.

Λέων

Μήνας αποκαλύψεων και συνειδητοποιήσεων αποτελεί ο Φλεβάρης για εσένα, Λέοντα. Γύρω στις 10 του μηνός να περιμένεις ξαφνικές ανατροπές για εσένα που εργάζεσαι σε χώρο που δεν σου ταιριάζει. Από την άλλη, θα υπάρξουν ευκαιρίες νέων ξεκινημάτων ή συνεργασιών. Από τις σημαντικότερες στιγμές, είναι η Πανσέληνος στις 24 του μηνός που σε επηρεάζει κατά το δεύτερο μισό του μήνα με τάσεις ελέγχου και δυσβάστακτες αλήθειες κι ανασφάλειες, ενώ μπορεί να έχεις εμπόδια και στα οικονομικά. Χαρακτηρίζεσαι από έντονες τάσεις κυριαρχίας στους άλλους, ακόμη κι αν δεν το συνειδητοποιείς. Λειτουργείς διασπαστικά στην προσπάθειά σου να θέσεις όρια και να απελευθερωθείς από υποχρεώσεις.Από τις 25 μέχρι και τις 27 του μηνός επικρατεί μία κατατονία και καλό θα είναι να χαρίσεις το πολυπόθητο διάλειμμα στον εαυτό σου. Μπορεί να ανησυχήσεις για τα οικονομικά σου κι απαιτείται πειθαρχία κι επιμονή για να σημειώσεις θετικές εξελίξεις.

Παρθένος

Παρθένε μου, μολονότι ο Φλεβάρης σου προσφέρει ευκαιρίες για φλερτ, έμπνευση κι ανανέωση, θα παρατηρήσεις λίγες απογοητεύσεις στα αισθηματικά, όπως και μερικές λάθος αποφάσεις στα οικονομικά σου. Στις 10 του μηνός μην κάνεις σχέδια, γιατί η καθημερινότητά σου κατά το πρώτο μισό του μήνα θα είναι γεμάτη ανατροπές.  Καλό θα είναι στις αρχές του μήνα να έχεις φροντίσει να ολοκληρώσεις κάθε υποχρέωσή σου, αφού πέρα από πολλαπλές μεταβολές από το εξωτερικό σου περιβάλλον, η διάθεσή σου θα είναι λίγο χαμηλή. Κοντά στις 23 του μηνός με την είσοδο του κυβερνήτη σου, Ερμή, στους Ιχθείς, εσύ αισθάνεσαι δυσκολία στην συνεννόησή σου με τους άλλους. Την αμέσως επόμενη ημέρα κορυφώνεται μία προκλητική Πανσέληνος στο ζώδιό σου που φέρει δυσκολίες σε προσωπικά κι επαγγελματικά. 28 Φεβρουαρίου θα έχεις ευκαιρίες μέσα από πολλαπλά εμπόδια σε κάθε τομέα.

Ζυγός

Ζυγέ μου, έχει κάποιες δυσκολίες ο Φεβρουάριος για το ζώδιό σου, αλλά έχεις κάθε δυνατότητα να τις ξεπεράσεις. Συνιστάται να παραμείνεις προσεκτικός σχετικά με τις αισθηματικές σου επιλογές κατά το διάστημα της Νέας Σελήνης που κορυφώνεται 10 του μηνός και θα πιέζεσαι ως την ημέρα των ερωτευμένων με την σύνοδο Άρη και Πλούτωνα. Η ανάγκη σου για να αισθανθείς ασφάλεια σε κάνει να υιοθετείς μία χειριστική στάση απέναντι στο σύντροφό σου που προκαλεί αποξένωση. Οι υποχρεώσεις σου στα εργασιακά είναι αυξημένες κι ως επακόλουθο αυτός ο τομέας συμπαρασύρει αρνητικά τα προσωπικά σου, προκαλώντας κόντρες κι αψιμαχίες με τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Στις 24 του μηνός η Πανσέληνος σου αποκαλύπτει ποιοι πραγματικά είναι φίλοι σου και ποιοι χρειάζεται να απομακρυνθούν.

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, ένας Φλεβάρης γεμάτος εμμονές έφτασε κι εσύ χρειάζεται να πάρεις τον έλεγχο των συναισθημάτων σου. Παρατηρείς πιέσεις από το σπίτι και την οικογένεια ήδη από τις αρχές του μήνα και πρέπει να θέσεις τα όριά σου. Κορύφωση στις εντάσεις μέσα στην Νέα Σελήνη στις 10 και 14 του μήνα, όμως θα σου προσφέρει μαζί και τη δυνατότητα να τα βρείτε.  Από το δεύτερο μισό του μήνα, οι δυσκολίες σου προκύπτουν από τις δικές σου διασπαστικές κι ‘αναρχικές’ τάσεις, γιατί θέλεις να γίνει οπωσδήποτε αυτό που αποφάσισες. Δεν ‘παζαρεύεις’, αλλά η αδιάλλακτη στάση σου προκαλεί δυσαρέσκειες. Ο μήνας κλείνει με κάποιες απογοητεύσεις στα αισθηματικά, όμως μέσα από προσεκτική προσέγγιση, μπορείς να έχεις κι ευκαιρίες.

Τοξότης

Αγαπητέ μου Τοξότη, ο Φλεβάρης φέρει τρομερή κινητοποίηση και παρά τις δυσκολίες του, θα βρεις τρόπο να περάσεις πανέμορφα! Πρόσεξε στις αρχές του μήνα, γιατί η Νέα Σελήνη στις 10 του μηνός σε καλεί να διαχειριστείς διπλωματικά τον τρόπο που επικοινωνείς. Γίνεσαι χειριστικός, δίχως να το καταλαβαίνεις, ενώ παράλληλα υπάρχει κίνδυνος να γίνεις αποδέκτης αντίστοιχης συμπεριφοράς. Κατά τα τέλη αυτού του μήνα προβλέπονται δυνατές κόντρες στο όνομα του χρήματος… Είναι πιθανό να έρθεις σε αντιπαράθεση με συγγενικά ή άλλα πρόσωπα για μία κληρονομιά ή να γεννηθεί σκληρός ανταγωνισμός με κάποιον συνάδελφο στα εργασιακά σου. Καλό θα είναι να αποφύγεις τις μεγάλες επενδύσεις κατά τα μέσα του Φλεβάρη, μεταθέτοντας τέτοιες αποφάσεις για αργότερα.

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, ο άξονας των οικονομικών ενεργοποιείται με την Νέα Σελήνη κατά τις 10 του Φλεβάρη, όπου εκεί κοντά θα ‘παραμονεύει’ κι ο Πλούτωνας, ο πλανήτης των εμμονών. Πρόσεξε μην καταφύγεις σε ανορθόδοξες μεθόδους για να βγάλεις περισσότερα χρήματα, αφού αργότερα σε περιμένουν περαιτέρω ανατροπές. Αν μία σχέση σου δεν έχει σταθερά θεμέλια, αναμένονται περισσότερες ρίξεις καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα. Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου προβλέπεται κρίσιμη για τα προσωπικά σου, όπου και κάνεις σκληρές διαπραγματεύσεις. Τα τέλη του μήνα που χρωματίζονται από την Πανσέληνο, φέρουν αρκετές εσωτερικές κι εξωτερικές κόντρες, γιατί αισθάνεσαι πως η γενικότερη κοσμοθεωρία σου απειλείται. Απόφυγε την προσκόλληση στα ιδανικά σου και δες πιο πρακτικά τα πράγματα γύρω σου.

Υδροχόος

Δυναμικότατος μήνας έρχεται για εσένα, αγαπητέ Υδροχόε με πολλά υποσχόμενα καινούρια ξεκινήματα πάσης φύσεως, που όμως προκύπτουν μέσα από πολλαπλά εμπόδια κι ανησυχίες για το μέλλον. Ένα διάστημα ριζικών αλλαγών ξεκινά για το ζώδιό σου, αφού αλλάζεις στοιχεία από την εμφάνισή σου μέχρι ολόκληρη την καθημερινότητά σου. Επίσης, η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου σε φέρνει αντιμέτωπο και τρομερά πάθη, μα και λάθη! Γίνεσαι κτητικός, αντιδράς έντονα και πολύ πιθανό είναι να πέσεις θύμα χειριστικής συμπεριφοράς. Μεταξύ 24 ως 27 του μηνός οι ανασφάλειές σου ξεθάβονται και είναι λογικό να συνεχιστούν οι υπερβολικές σου αντιδράσεις. Μήπως, όμως, να εμπιστευόσουν το ένστικτό σου; Μήπως κάτι ‘δεν πάει καλά’ και το ένστικτό σου φωνάζει; Σε οποιαδήποτε περίπτωση, κάνε ένα διάλειμμα και προχώρα προς μία εκτενή ενδοσκόπηση για να συνδεθείς καλύτερα με τα βάθη της ψυχής σου.

Ιχθύς

Πολλαπλές εντάσεις, κριτική και εξωτερικά εμπόδια σου φέρει ο Φλεβάρης, φίλε Ιχθύ κι εσύ καλείσαι να σταθείς δυνατός. Αποδέξου τον εαυτό σου και μην περιμένεις να το κάνουν οι άλλοι για εσένα αυτό. Τρομερές εμμονές με το παρελθόν σου προκαλεί η Νέα Σελήνη κατά το πρώτο μισό του μήνα, η οποία κορυφώνεται στις 10 Φεβρουαρίου. Μπορείς να επιδιώξεις μία επανασύνδεση, αλλά σκέψου: το κάνεις από επιλογή ή από ανάγκη; Πέρα από τα παραπάνω, πρέπει να αξιολογήσεις προσεκτικά τις προθέσεις των άλλων, αφού κατά τη διάρκεια της περιόδου αυτής ένα φιλικό πρόσωπο μπορεί να σε φλερτάρει, δίχως απαραίτητα σοβαρές προθέσεις. Ο μήνας κλείνει με μεγάλες αντιπαραθέσεις, αφού η Πανσέληνος στις 24 του μηνός από απέναντί σου φέρει σκληρές συνειδητοποιήσεις σχετικά με τα πιο σημαντικά πρόσωπα που σε περιβάλλουν. Πώς θα επιλέξεις να το χειριστείς;

πηγή https://www.oroskopos.gr

01.jpg
123833713_10220900423653264_77374475085745817_n.jpg
024.jpg
Shadow
exper1t.jpeg
exper1t.jpeg
Shadow
tsioris.jpeg
tsioris.jpeg
Shadow