Θεατρική Ομάδα Κρεστένων «Έκφρασις»: Πρεμιέρα στις 15 Μαΐου με την «Ροζ Μολότοφ»!

Θεατρική Ομάδα Κρεστένων «Έκφρασις»: Πρεμιέρα στις 15 Μαΐου με την «Ροζ Μολότοφ»!

Η Θεατρική Ομάδα Κρεστένων «Έκφρασις»

επιστρέφει με μια εκρηκτική παράσταση που υπόσχεται να κατακτήσει τις καρδιές του κοινού. Από τις 15 έως τις 19 Μαΐου 2024, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει την παράσταση “Ροζ Μολότοφ”, των Ρέππα – Παπαθανασίου, σε σκηνοθεσία της Βασιλικής Αλεξοπούλου, στον κλειστό χώρο θεάτρου στα Κρέστενα (γιορτή σταφίδας).

Τα ταλαντούχα μέλη του θιάσου, βρίσκονται σε εντατικές πρόβες και ετοιμάζονται να ενσαρκώσουν τους χαρακτήρες αυτής της εξαιρετικής και συνάμα εκκεντρικής κωμωδίας, με στόχο να προσφέρουν στο κοινό μια μοναδική εμπειρία θεάτρου.

Η πλοκή του έργου εστιάζει στην εξάρτηση των παιδιών από τους γονείς, όσον αφορά τον επαγγελματικό τους προσανατολισμό. Με αστείρευτες δόσεις χιούμορ και ένα πανέξυπνο σενάριο, οι συγγραφείς έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν έναν παράδοξο και γοητευτικό κόσμο, όπου οι χαρακτήρες έχουν κάτι από εμάς και κάτι από τον διπλανό μας. Μέσα από τον συνδυασμό των κωμικών στιγμών και των βαθύτερων καταστάσεων που θίγει, η παράσταση αναδεικνύει πολλά και ενδιαφέροντα μηνύματα για την σύγχρονη πραγματικότητα και για την ελληνική νοοτροπία.

Λίγα λόγια για το έργο

Τι συνδέει έναν υπουργό, έναν υφυπουργό κι έναν μεγαλοεργολάβο δημοσίων έργων; Τι κοινό έχουν μια κατά φαντασία ηθοποιός με μια υστερική υπηρέτρια; Πως συνδέονται μια μοιχεία κι ένα μπαούλο με την οικονομική κρίση; Είναι η κρίση μόνο οικονομική; Μήπως πρέπει να πληρώσουνε οι δυο Γερμανοί; Χρήμα, εκβιασμοί, κομπίνες, δωροδοκίες, εξουσία, μίζες, σκάνδαλα, έρωτες, απιστίες, σκαμπρόζικα μυστικά και απατημένοισύζυγοι, ερωτοχτυπημένοι υπουργοί αγκαλιά με κομπιναδόρους εργολάβους, γόνοι υψηλά ιστάμενων προσώπων που παίζουν με πιστόλια και νεροπίστολα. Όλοι κλεισμένοι μέσα σ’ ένα ελληνικό γουέστερν μπαούλο βάζουν στην άκρη σαν περιττά ρούχα «τα πιστεύω» τους και τους κανόνες της ηθικής και αφήνουν τον εαυτό τους γυμνό, ακάλυπτο και εκτεθειμένο στο γέλιο μας. Μπερδέματα, εκβιασμοί, μηχανορραφίες, ίντριγκες, κόντρες. Η διαπλοκή της μεγαλοαστικής τάξης και των πολιτικών. Τα καμώματα του αιώνιου Έλληνα. Οι δρόμοι του χρήματος. Οι φελλοί που καταφέρνουν να επιπλέουν.

 

Εισιτήριο 5 ευρώ – Πληροφορίες: 6908200235 – Ώρα έναρξης: 21:15

πηγή https://www.patrisnews.com/

01.jpg
123833713_10220900423653264_77374475085745817_n.jpg
024.jpg
Shadow
exper1t.jpeg
exper1t.jpeg
Shadow
tsioris.jpeg
tsioris.jpeg
Shadow