Lewis Capaldi – Ακυρώνει το υπόλοιπο της περιοδείας του

Lewis Capaldi – Ακυρώνει το υπόλοιπο της περιοδείας του

Ο Lewis Capaldi αναγκάστηκε να ακυρώσει τις υπόλοιπες συναυλίες της προγραμματισμένης περιοδείας του

μέχρι και τις αρχές του Σεπτεμβρίου, ύστερα από την πολυσυζητημένη εμφάνισή του στη σκηνή του φεστιβάλ Glastonbury.
Όπως ανακοίνωσε ο Lewis Capaldi, αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από τις ζωντανές εμφανίσεις ώστε να δώσει προτεραιότητα στην ψυχική και σωματική του υγεία.
Ο Σκωτσέζος τραγουδιστής και τραγουδοποιός, που είχε ήδη ακυρώσει αρκετές από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις πριν από το Glastonbury, έκανε ένα εντυπωσιακό live comeback στο Pyramid Stage του φεστιβάλ το περασμένο Σάββατο.

Ωστόσο, ενώ ήταν στη σκηνή έχασε τη φωνή του και αναγκάστηκε να βρεθεί αντιμέτωπος με τα συμπτώματα του συνδρόμου Tourette, από το οποίο όπως είναι γνωστό υποφέρει, ενώ χρειάστηκε τη βοήθεια του κοινού για να ολοκληρώσει το τελευταίο του τραγούδι, ''Someone You Loved''.
Χθες ο 26χρονος μουσικός ανακοίνωσε ότι σταματά όλες τις συναυλίες του για ''το ορατό μέλλον'', καθώς η ερμηνεία του στο Glastonbury κατέστησε σαφές ότι χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να επικεντρωθεί στην υγεία του.
''Συνήθιζα να απολαμβάνω κάθε δευτερόλεπτο των ζωντανών εμφανίσεων και είχα την ελπίδα ότι τρεις εβδομάδες αποχής θα ήταν αρκετές. Η αλήθεια όμως είναι ότι εξακολουθώ να μαθαίνω να προσαρμόζομαι στον αντίκτυπο του συνδρόμου Tourette και το Σάββατο έγινε φανερό ότι πρέπει να αφιερώσω πολύ περισσότερο χρόνο για να τακτοποιήσω την ψυχική και σωματική μου υγεία, ώστε να μπορώ να συνεχίσω να κάνω ό,τι αγαπώ για πολύ καιρό. Λυπάμαι για όλους όσους είχαν προγραμματίσει να παραβρεθούν σε μια από τις επερχόμενες συναυλίες, αλλά πρέπει να νιώθω καλά για να αποδώσω στα πρότυπα που σας αξίζουν. Το να βρίσκομαι στη σκηνή για εσάς κάθε φορά είναι το μόνο που έχω ονειρευτεί ποτέ, οπότε αυτή ήταν η πιο δύσκολη απόφαση της ζωής μου. Θα επιστρέψω το συντομότερο δυνατό" δήλωσε ο Lewis ευχαριστώντας τους αγαπημένους του οπαδούς.

01.jpg
123833713_10220900423653264_77374475085745817_n.jpg
024.jpg
Shadow
exper1t.jpeg
exper1t.jpeg
Shadow
tsioris.jpeg
tsioris.jpeg
Shadow