Πάνος Κιάμος και OGE αποκαλύπτουν το video του «Δε Σε Βλέπω (Απόψε Βάζω Τέρμα)»

Πάνος Κιάμος και OGE αποκαλύπτουν το video του «Δε Σε Βλέπω (Απόψε Βάζω Τέρμα)»

Ο Πάνος Κιάμος, με την καλλιτεχνική ελευθερία

που τον ξεχωρίζει, αποδεικνύεται πάντα πρωτοπόρος στη δημιουργική σύνθεση επίκαιρων μουσικών ειδών και τάσεων.

Αυτή τη φορά με το νέο single «Δε Σε Βλέπω (Απόψε Βάζω Τέρμα)», πιάνει για μια ακόμη φορά τον μουσικό σφυγμό της εποχής με ένα απόλυτα χορευτικό υβρίδιο λαϊκού τραγουδιού και rap, με την πολύτιμη συμμετοχή του OGE.

Σε αυτή τη συνεργασία φέρνει επίσης και το απαράμιλλο συνθετικό ταλέντο του Μιχάλη Χατζηγιάννη, ο οποίος υπογράφει τη μουσική μαζί με τον Κωνσταντίνο Παντζή.

Τους στίχους έχει γράψει ο Ηλίας Φιλίππου και φυσικά ο OGE στα rap κομμάτια που ερμηνεύει ο ίδιος.

Από το δυνατό αυτό instant hit της εποχής δεν θα μπορούσε να λείπει ένα σύγχρονο, γεμάτο εκπλήξεις video clip σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Τσαουσόπουλου και επιμέλεια Μιχάλη Παπανικολάου.

Από τη λιμουζίνα του Πάνου Κιάμου και του OGE παρελαύνουν πρόσωπα λαμπερά και αγαπημένα στο κοινό: η τηλεοπτική παρουσιάστρια Ελένη Βουλγαράκη, η pop τραγουδίστρια Kianna, η YouTuber Σοφία Black Velour, ο Instragrammer @plakaexei Άγγελος Πατσής, ο σκηνοθέτης Βαγγέλης Τσαουσόπουλος και, σε φινάλε – έκπληξη, ο hair artist Βασίλης Μπουλούμπασης.

Το «Δε Σε Βλέπω (Απόψε Βάζω Τέρμα)», ό,τι πιο αναπάντεχα ξεσηκωτικό έχετε ακούσει φέτος, κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

Δείτε τους στίχους του τραγουδιού εδώ

πηγή https://www.hit-channel.com/

01.jpg
123833713_10220900423653264_77374475085745817_n.jpg
024.jpg
Shadow
exper1t.jpeg
exper1t.jpeg
Shadow
tsioris.jpeg
tsioris.jpeg
Shadow