Ο Σάκης Ρουβάς τραγουδά για «Τα Κακά Παιδιά» και συναρπάζει – Δείτε το νέο video clip του

Ο Σάκης Ρουβάς τραγουδά για «Τα Κακά Παιδιά» και συναρπάζει – Δείτε το νέο video clip του

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ Σάκης Ρουβάς

 κυκλοφορεί το νέο τραγούδι του «Τα Κακά Παιδιά» και πρωταγωνιστεί σε μία σουρεαλιστική μάχη μεταξύ καλού και κακού στο video clip του καλοκαιριού.

Ο πιο επιτυχημένος καλλιτέχνης των τελευταίων 30 ετών στην Ελλάδα παρουσιάζει το νέο εκρηκτικό τραγούδι του με τίτλο «Τα Κακά Παιδιά», από το επερχόμενο του άλμπουμ και υπόσχεται να κάνει το φετινό καλοκαίρι ακόμα πιο διασκεδαστικό και δροσερό.

Τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού υπογράφει ο Γιώργος Καλογεράκος.

Το single «Τα Κακά Παιδιά» αναμένεται να συμπεριληφθεί στο επερχόμενο ολοκληρωμένο άλμπουμ του Σάκη Ρουβά που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2023.

Το μαγευτικό music video για το νέο τραγούδι του Σάκη Ρουβά γυρίστηκε με τη σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Καρύδα.

Στο video clip, με αφετηρία τον έρωτα, γινόμαστε μάρτυρες μίας ανεπανάληπτης πάλης μεταξύ καλού και κακού. Βυθιζόμαστε στους δύο κόσμους του Σάκη Ρουβά και κρατάμε την ανάσα μας μέχρι το τέλος. Ποιος από τους δύο θα επικρατήσει;

Όλη δράση διαδραματίζεται στο «Blast Athens». Η ιστορία ξεκινάει όταν ο Σάκης Ρουβάς φτάνει στο club με ένα πολυτελές αυτοκίνητο Range Rover.

Ο έντονος σουρεαλισμός, οι εντυπωσιακοί φωτισμοί και τα transitions των δύο αυτών κόσμων, δημιουργούν ένα video clip που μαγνητίζει τον κάθε θεατή. Τα φώτα του club δημιουργούν ένα ιδιαίτερο σκηνικό.

Το νέο τραγούδι «Τα Κακά Παιδιά» του Σάκη Ρουβά κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Sakis Rouvas Music και τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Δείτε τους στίχους του «Τα Κακά Παιδιά» εδώ

01.jpg
123833713_10220900423653264_77374475085745817_n.jpg
024.jpg
Shadow
exper1t.jpeg
exper1t.jpeg
Shadow
tsioris.jpeg
tsioris.jpeg
Shadow