Οι Φευγάτοι - Εκτός Δρόμου: Πεζοπορία - ξενάγηση στο φαράγγι του Ενιπέα

Οι Φευγάτοι - Εκτός Δρόμου: Πεζοπορία - ξενάγηση στο φαράγγι του Ενιπέα

Μια υπέροχη πεζοπορία - ξενάγηση στο φαράγγι του Ενιπέα

στον εθνικό δρυμό του Ολύμπου.

Διαδρομή στο βουνό των Θεών, που μας αποζημιώνει με την φυσική ομορφιά , την πλούσια βλάστηση, τους πανέμορφους καταρράκτες με τα γεφύρια και τις όμορφες λιμνούλες.
ΔΙΑΔΡΟΜΗ:
Η διαδρομή ξεκινάει από την θέση Πριόνια και στα 1075 μέτρα και καταλήγει στο Λιτόχωρο στα 350 μέτρα, εδώ μπαίνουμε στο μονοπάτι του Ε4 με κατάληξη μετά από 5 ώρες περίπου στους Μύλους και στο πάρκινγκ Λιτόχωρου όπου θα τελειώσει η διαδρομή .
Το μήκος της διαδρομής είναι στα 12 περίπου χιλιόμετρα απόσταση, με υψομετρική 830 μέτρα ανηφορική κλίση και 1565 κατηφορική κλίση .
ΔΙΑΔΡΟΜΗ:
Διαδρομή με ήπιες ανηφόρες και κατηφόρες ,απαιτείται σχετική φυσική κατάσταση.
* 1η Μέρα: Αναχώρηση για Κατερίνη - άφιξη - ελεύθερος χρόνος την υπόλοιπη μέρα.
* 2η Μέρα: αναχώρηση για Πριόνια απ' όπου ξεκινά η διαδρομή μας - τερματισμός διαδρομής σε Λιτόχωρο - ελεύθερος χρόνος για καφέ ή φαγητό ή βόλτα στο Λιτόχωρο - αναχώρηση επιστροφής
*ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ: Ορειβατικά παπούτσια - μπατόν - αδιάβροχο μπουφαν ή αντιανεμικό - γάντια & σκουφιά - ισοθερμικό - νερό 1,5lt - σνακ - προσωπικό φαρμακείο - 2η αλλαξιά για το τέλος.
* Η χρήση της μάσκας μέσα στο πούλμαν είναι υποχρεωτική.
* Η διαδρομή πραγματοποιείται με ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ, ακολουθώντας τις οδηγίες των οδηγών-συνοδών της ομάδας.
*Αναχώρηση :
Σάββατο
05:00 από Πύργο (γραμμές ΟΣΕ)
05:25 από Αμαλιάδα (Αγ.Τρύφωνας)
05:50 από Γαστούνη
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 6989508056 ΓΙΩΡΓΟΣ 

Τελευταία νέα

 
© 2023 TheWebRadio.gr