Τhawing: Το μεγάλο dating trend του 2023 φέρνει όλους τους πρώην ξανά μπροστά σου

Τhawing: Το μεγάλο dating trend του 2023 φέρνει όλους τους πρώην ξανά μπροστά σου

Aυτή είναι η νέα τάση στα ραντεβού,

σημαίνει «ξεπάγωμα» και όλα δείχνουν ότι έρχεται για να μείνει.

Κάθε χρόνο, τέτοια εποχή, όλες οι fashionistas αρχίζουν να εφαρμάζουν τις πιο hot τάσεις σε ρούχα, μαλλιά και μακιγιάζ, σύμφωνα με αυτά που «έχουν μελετήσει» στα trend reports του 2023. Μέσα στα «New Year's Resolutions» πάντα υπάρχει χώρος για λίγη στυλιστική ανανέωση και αυτή είναι η κατάλληλη εποχή για να γίνει -λίγο μετά τα Χριστούγεννα και αρκετά πριν το καλοκαίρι.

Δεν υπάρχουν, όμως, μόνο στυλιστικά trends που θα αναβαθμίσουν την καθημερινότητά μας. Πολλές φορές ξεχνάμε είναι πως υπάρχουν πολλές ακόμη τάσεις οι οποίες επηρεάζουν αισθητά την ποιότητα ζωής μας και τα dating trends βρίσκονται στην κορυφή αυτής της «λίστας». 

 

Ναι, ο τρόπος που φλερτάρουμε εν έτει 2023 έχει αλλάξει ριζικά και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους άντρες και γυναίκες δυσκολεύονται να εκφράσουν πρόσωπο με πρόσωπο τα συναισθήματά τους σε άτομα του αντίθετου φύλου. Το διαδικτυακό «κυνήγι» του έρωτα έχει φέρει νέες λέξεις στη ζωή μας όπως το «ghosting», το «fleabagging» και πολλούς ακόμη όρους που όπως φαίνεται έρχονται για να μείνουν.

Τι είναι το «thawing», η μεγάλη τάση του 2023

Το thematch.com, ένας από τους δημοφιλέστερους ιστοτόπους γνωριμιών αναφέρει πως η μεγαλύτερη τάση στα ραντεβού φέτος είναι το thawing (ξεπάγωμα). Αν απορείς τι σημαίνει, είμαστε εδώ για να σου λύσουμε κάθε απορία.

fili.jpg

Το «thawing» είναι ουσιαστικά η φάση η οποία αρχίζουμε να βγαίνουμε ξανά με ένα πρόσωπο με το οποίο βγαίναμε στο παρελθόν και οι σχέσεις μας είχαν «παγώσει». Κακά τα ψέματα σε όλες μας έχει τύχει να γνωρίσουμε κάποιον και λίγα ραντεβού αργότερα να συνειδητοποιήσουμε πως δεν είναι κατάλληλος για εμάς με αποτέλεσμα να απομακρυνθούμε. Αυτό μπορεί να συμβεί λόγω κακού timing, διαφόρων συγκυριών και καταστάσεων.

Αν πάλι τολμήσεις να δοκιμάσεις «ξαναζεσταμένο φαγητό» ένας εκπρόσωπος του Match.com αναφέρει: «Η αναζωπύρωση μπορεί να πάρει χρόνο, αλλά με μια δόση υπομονής και αφήνοντας χώρο στον άλλον να ξαναχτίσει τον διάλογο, αρκετοί single ελπίζουν ότι θα οδηγήσει σε ένα ραντεβού που αξίζει την αναμονή».

Το μόνο σίγουρο είναι πως πολλές φορές ίσως αξίζει να πάρεις το ρίσκο και να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία σε έναν άνθρωπο. Οι δεύτερες ευκαιρίες, άλλωστε, δείχνουν μεγαλοψυχία, οι τρίτες δεν δείχνουν απολύτως τίποτα άλλο παρά αδυναμία, αλλά αυτό είναι θέμα άλλου άρθρου...

 

Πηγή https://www.queen.gr/

01.jpg
123833713_10220900423653264_77374475085745817_n.jpg
024.jpg
Shadow
exper1t.jpeg
exper1t.jpeg
Shadow
tsioris.jpeg
tsioris.jpeg
Shadow