www.thewebradio.gr και την άκουσες

Αρχική / Τι λένε τα ζώδια για αυτή την εβδομάδα ( 3-9/12/2018 )

Τι λένε τα ζώδια για αυτή την εβδομάδα ( 3-9/12/2018 )

ΚΡΙΟΣ

Η επαναφορά του Ερμή σε ορθή πορεία στα μέσα της εβδομάδας θα μπορούσε να ξεκολλήσει ένα θέμα οικονομικού περιεχομένου που έχει προκύψει και δε σου επιτρέπει να προγραμματίσεις αυτό που έχεις στο μυαλό σου. Την ίδια όμως στιγμή, υπάρχουν και άλλα εμπόδια που δε σου επιτρέπουν να οργανώσεις αυτό που σκέφτεσαι και έχουν κυρίως να κάνουν με το γεγονός πως δεν έχεις τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες σου. Θα χρειαστεί λοιπόν να ασχοληθείς με ζητήματα που μπορεί να εμπεριέχουν αρκετές ασάφειες, που σε βάζουν στη διαδικασία να αγχώνεσαι αφού δεν μπορείς να έχεις τον έλεγχο των καταστάσεων. Αν πάλι περιμένεις κάποια νέα σχετικά με μία επαγγελματική πρόκληση, τότε προς το τέλος της εβδομάδας θα μπορούσες να κάνεις την κίνηση που δείχνει πως είσαι έτοιμος/η να συζητήσεις την πρόταση, ακόμα και μέσα από ένα σύντομο ταξίδι. Να θυμάσαι όμως πως μπορεί να υπερεκτιμάς μία πρόταση αυτή τη χρονική στιγμή, οπότε προσπάθησε να έχεις δίπλα σου άτομα που μπορούν να σε προσγειώσουν.

To do: να ζητήσεις την επίλυση μίας οικονομικής οφειλής

Not to do: να υπερεκτιμήσεις τις δυνατότητες σου

Για πληρέστερη ανάλυση, μην ξεχνάς να διαβάζεις τις προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου

ΤΑΥΡΟΣ

Η επαναφορά του Ερμή σε ορθή πορεία στο Σκορπιό στα μέσα της νέας εβδομάδας θα πρέπει να προσφέρει την ευκαιρία να κάνεις έναν ουσιαστικό διάλογο με ένα άτομο που εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα μοιάζει να παίζετε το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι. Είναι καιρός να εξετάσεις κατά πόσο είναι εφικτό να παραμείνετε μέσα στο πλαίσιο σχέσης που έχετε διαμορφώσει ή μήπως θα πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος ώστε να πάρετε αποστάσεις. Ίσως πάλι να είναι η ώρα που θα τολμήσεις να ζητήσεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου και αφορούν τον τομέα της δουλειάς σου, αφού έχεις κουραστεί να κρύβεσαι από τις απαιτήσεις σου. Αν δεν μπορεί να βρεθεί σημείο σύμπλευσης με αυτά που σου προσφέρονται, τότε είναι προτιμότερο να διαχωρίσεις τη θέση σου από ένα περιβάλλον που θεωρείς πως σε εκμεταλλεύεται, παρά να συνεχίσεις να συμβιβάζεσαι και να θυματοποιείσαι. Μπορεί να ειπωθούν σκληρές αλήθειες, αλλά οι αλήθειες δεν έβλαψαν ποτέ κανέναν.

To do: να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου

Not to do: να συνεχίσεις να κρύβεσαι

Για πληρέστερη ανάλυση, μην ξεχνάς να διαβάζεις τις προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η νέα εβδομάδα μπορεί να φέρει εξελίξεις στη ζωή σου, αφού μοιάζει να έχει φτάσει η ώρα να λάβεις μία απάντηση που αναμένεις εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα. Στον προσωπικό τομέα, μπορείς να βελτιώσεις το κλίμα της σχέσης σου, αν αποφασίσεις να ακολουθήσεις το ένστικτο σου και κάνεις τις κινήσεις που σου υπαγορεύει. Τόλμησε να κάνεις ένα βήμα που αποδεικνύει πως είσαι έτοιμος/η να δεις το έτερο ήμισυ μέσα από διαφορετική οπτική γωνία, αρκεί βέβαια να έχεις ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω σου. Αυτό σημαίνει πως δεν έχεις δεύτερες σκέψεις σχετικά με μία νέα γνωριμία που έχει γίνει ή πως έχεις ολοκληρωτικά ξεπεράσει το παρελθόν σου που εμφανίστηκε και πάλι στο δρόμο σου. Στον επαγγελματικό τομέα, τα πράγματα δείχνουν αρκετά σημαντικά, αφού είναι καιρός να αποφασίσεις να κάνεις το βήμα της αλλαγής. Αν έχεις τεστάρει την εμπιστοσύνη που μπορείς να δείξεις στο αντίπαλο στρατόπεδο, τότε τόλμησε να κάνεις το βήμα και να μπεις σε ένα περιβάλλον που θα μπορούσε να αποτελέσει την διέξοδο διαφυγής σου από μία αδιέξοδη υπάρχουσα καθημερινότητα.

To do: να πάρεις μία απόφαση στον επαγγελματικό τομέα

Not to do: να συνεχίσεις να αμφιβάλεις για τις προθέσεις της άλλης πλευράς

Για πληρέστερη ανάλυση, μην ξεχνάς να διαβάζεις τις προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το βασικό ζητούμενο της νέας εβδομάδας είναι να αποκαταστήσεις την επικοινωνία σου με ανθρώπους που τον τελευταίο καιρό έχετε χάσει την επαφή ανάμεσα σας. Με την επαναφορά του Ερμή σε ορθή πορεία στα μέσα  της εβδομάδας, έχεις την ευκαιρία να βρεις λύσεις σε θέματα της καθημερινότητας που σε απασχόλησαν τον τελευταίο καιρό και σου προκάλεσαν πονοκέφαλο. Είναι η ώρα να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με συναδέλφους ή με το έτερο ήμισυ, έχοντας όμως κατά νου πως θα χρειαστεί να είσαι ειλικρινής με τις προθέσεις και διαθέσεις, χωρίς να δίνεις υποσχέσεις τις οποίες δε θα μπορέσεις να κρατήσεις σε βάθος χρόνου. Είναι επίσης η ώρα που θα φροντίσεις να δεσμευτείς για ένα ταξίδι που θέλεις να πραγματοποιήσεις, εκτός και αν συνειδητοποιείς πως η καθημερινότητα έχει πολλές απαιτήσεις με αποτέλεσμα να μην είσαι σε θέση να βρεις το χρόνο που αναζητάς. Η νέα εβδομάδα μπορεί να φέρει  εξελίξεις και στον τομέα μίας νέας επαγγελματικής πρότασης, την οποία καλείσαι να εξετάσεις με σοβαρότητα και χωρίς να αφήνεις γκρίζες ζώνες να παραμένουν ζωντανές στο μυαλό σου.

To do: να αποκαταστήσεις την επικοινωνία στον ερωτικό τομέα

Not to do: να συνεχίσεις να σχεδιάζεις ουτοπικά πλάνα

Για πληρέστερη ανάλυση, μην ξεχνάς να διαβάζεις τις προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου

ΛΕΩΝ

Τα σχέδια που κάνεις και αφορούν την προσωπική σου ζωή, μοιάζει να πρέπει να περάσουν μέσα από μία δική σου εσωτερική διαδικασία επιβεβαίωσης τη νέα εβδομάδα, κάτι που σημαίνει πως είναι πιθανό να χρειαστεί να περάσεις χρόνο με τον εαυτό σου. Θα χρειαστεί να αποδράσεις από ένα περιβάλλον που σε εγκλώβισε το προηγούμενο χρονικό διάστημα και να τολμήσεις να εκφράσεις ανοικτά τις ανασφάλειες και τις αντιρρήσεις σου, ακόμα και αν αυτή η κίνηση μπορεί να φέρει αναστάτωση στη ζωή σου. Υπάρχουν κάποια πράγματα που θα πρέπει να αλλάξουν μέσα στο σπίτι σου, κάτι που μπορεί να σημαίνει πως έχεις μπροστά σου ανοικτές συγκρούσεις με πρόσωπα. Επιδιώκεις ή πιέζεσαι να κάνεις μία κίνηση για το μέλλον σου, χωρίς όμως να είσαι ακόμα βέβαιος/η αν είσαι μόνος/η σε αυτή την προσπάθεια ή μπορείς να εμπιστευτείς και την άλλη πλευρά. Αν πάλι είσαι μπερδεμένος/η σε διλήμματα λόγω της παρουσίας ανθρώπων και από το παρελθόν, τότε προσπάθησε να πάψεις να ελπίζεις για κάτι που δεν πρόκειται να συμβεί, αφού έχει δοκιμαστεί τόσες φορές και οδήγησε αποτυχία.

To do: να ξεκαθαρίσεις τις προθέσεις σου

Not to do: να συρθείς πίσω από υποσχέσεις που έχεις ξανακούσει

Για πληρέστερη ανάλυση, μην ξεχνάς να διαβάζεις τις προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η νέα εβδομάδα περιλαμβάνει αρκετές εξελίξεις για τη ζωή σου, αφού καλείσαι να δώσεις σαφείς απαντήσεις σε ερωτήματα που έχουν τεθεί τον τελευταίο καιρό. Βρίσκεσαι σε ένα χρονικό σημείο που θα κληθείς να αποφασίσεις προς τα που θα βαδίσεις σχετικά με την προσωπική σου ζωή. Αν εμπιστεύεσαι το άτομο που έχεις απέναντι σου, τότε είναι η κατάλληλη στιγμή να το αποδείξεις και να αποφασίσεις να προχωρήσετε μαζί. Αν πάλι θεωρείς πως δε θα καταφέρεις να βγεις ποτέ από τις δικές σου προσωπικές ανασφάλειες, τότε φρόντισε να εξηγήσεις αυτό που σκέφτεσαι και να είσαι έτοιμος/η να δεχτείς μία κριτική που θα κουβαλά αρκετές δόσεις ειλικρίνειας μέσα της. Στον επαγγελματικό τομέα, φρόντισε να εκλογικεύσεις τα νέα δεδομένα, αφού μπορεί να έχεις στα χέρια σου κάτι πολύ όμορφο, αλλά δεν είναι καθόλου βέβαιο πως είναι και ουσιαστικό. Αν όμως είσαι έτοιμος/η να ρισκάρεις, τότε έχεις μπροστά σου την επιλογή που αναζητούσες και είναι ικανή να σε κάνει να ανοίξεις τα φτερά σου.

To do: να δώσεις σαφείς απαντήσεις

Not to do: να διαλέξεις το δρόμο της ασάφειας

Για πληρέστερη ανάλυση, μην ξεχνάς να διαβάζεις τις προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου

 

ΖΥΓΟΣ

Η νέα εβδομάδα μπορεί να σου στέλνει αντιφατικά μηνύματα, τα οποία έχουν κατά κύριο λόγο να κάνουν με τον τρόπο που θα διαχειριστείς την καθημερινότητα σου. Από τη μία πλευρά, έχεις αρκετά πράγματα στο μυαλό σου, υπάρχουν σκέψεις και πλάνα που χρειάζονται μία τακτοποίηση, από την άλλη όμως πλευρά, μπορεί να αισθάνεσαι πως ο χρόνος που μπορείς να τους αφιερώσεις δεν είναι επαρκής. Μπορεί για παράδειγμα να έχεις κάποιες επαγγελματικές σκέψεις, αλλά να δυσκολεύεσαι να βρεις τον τρόπο να τις εφαρμόσεις αφού δεν έχεις τις απαραίτητες υλικές βάσεις. Μπορεί πάλι να υπάρχουν αρκετές υποχρεώσεις μέσα στην ημέρα σου, αλλά να είναι δύσκολη η επικοινωνία με τα άτομα της καθημερινότητας, με αποτέλεσμα να προκύπτουν καθυστερήσεις. Μπορεί πάλι να έχεις ανάγκη από μία απόδραση για να καταφέρεις να βάλεις τις σκέψεις σου σε μία σειρά και να προσπαθήσεις να εναρμονίσεις το μυαλό με την καρδιά σου. Μπορεί κάτι τέτοιο να σου φαντάζει δύσκολο τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, αλλά από τη στιγμή που θα αποφασίσεις να το κάνεις πράξη, μπορεί να είναι το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου.

To do: να βάλεις τις δουλειές της ημέρας σε μία σειρά

Not to do: να χαθείς στις λεπτομέρειες

Για πληρέστερη ανάλυση, μην ξεχνάς να διαβάζεις τις προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η επαναφορά του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο σου, σε συνδυασμό με την παρουσία της Αφροδίτης, δίνουν τον τόνο σε μία εβδομάδα κατά τη διάρκεια της οποίας έχεις την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις τα θολά κομμάτια  της ζωής σου. Ίσως να χρειάζεται να βγεις μπροστά και να εκφράσεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου στο πρόσωπο που καλείστε να αποφασίσετε πως προχωράτε παρακάτω. Φρόντισε να μιλήσεις μέσα από την καρδιά σου, γιατί κάθε άλλη προσπάθεια θα φανεί πως είναι ψεύτικη με αποτέλεσμα να μην ξεκαθαρίζεις την κατάσταση. Αν πάλι περιμένεις για να δώσεις μία απάντηση σε μία επαγγελματική πρόκληση που έχεις δεχτεί, τότε έχει μάλλον φτάσει η ώρα για να εκφραστείς ανοικτά και να  ζητήσεις αυτά που θεωρείς πως αξίζεις. Έχεις την ευκαιρία να βγεις κερδισμένος/η από αυτή τη συνδιαλλαγή ή ερωτική μονομαχία που λαμβάνει χώρα τον τελευταίο καιρό, αρκεί να εμπιστευτείς την καρδιά και τη διαίσθηση σου. Αν αποδείξεις πως μπορούν να σε εμπιστευτούν, τότε θα ανοίξουν πόρτες μπροστά σου που ξεκλειδώνουν το δώρο που δεν είχε οδηγίες χρήσης.

To do; να ανοίξεις την καρδιά σου

Not to do: να συνεχίσεις να κρύβεσαι

Για πληρέστερη ανάλυση, μην ξεχνάς να διαβάζεις τις προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η νέα εβδομάδα μπορεί να κουβαλά μαζί της εξελίξεις, οι οποίες όμως δεν είναι βέβαιο πως είναι φανερές στους πάντες γύρω σου ή ίσως να μην είναι φανερές ακόμα και για εσένα. Βρίσκεσαι σε ένα χρονικό σημείο που θα πρέπει να ξεμπερδέψεις από ένα λαβύρινθο που έχεις βρεθεί και δε σου επιτρέπει να κινηθείς ελεύθερα και ανέμελα. Ίσως να πρέπει λοιπόν να περάσεις χρόνο με τον εαυτό σου, να σκεφτείς τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις να κάνεις και ποιες πόρτες θέλεις να κλείσεις πίσω σου, αφού διατηρώντας ανοικτές πολλές προοπτικές, αυτό που καταφέρνεις είναι να παραμένεις στάσιμος/η ανάμεσα σε διλήμματα. Αν όμως δεν μπορείς να λάβεις αποφάσεις, τότε καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσεις τη βοήθεια ενός προσώπου που μπορεί να λειτουργήσει υποβοηθητικά για εσένα, αφού διαθέτει και το ένστικτο της ορθής απόφασης. Αυτό που έχει σημασία λοιπόν είναι να πάψεις να αισθάνεσαι πως σε ακολουθούν σκιές, για να καταφέρεις να εστιάσεις στο παρακάτω βήμα. Και αν αυτό το βήμα σε οδηγεί κάπου μακριά, τότε τόλμησε το και μη φοβάσαι.

To do: να ρίξεις φως στο σκοτάδι

Not to do: να θελήσεις να ικανοποιήσεις τους πάντες

Για πληρέστερη ανάλυση, μην ξεχνάς να διαβάζεις τις προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου

ΑΙΓΟΚΑΙΡΟΣ

Η νέα εβδομάδα μοιάζει να σε θέτει σε ρόλο παρατηρητή σχετικά με όσα  γίνονται στο περιβάλλον σου, με στόχο να δεις μήπως έχεις χάσει την επαφή με κάποια άτομα και καταστάσεις, με τα οποία θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο να επικοινωνήσεις και πάλι. Μπορεί να καταλάβεις πως δεν έχεις και ιδιαίτερες ικανότητες να συγκεντρώσεις το μυαλό σου σε ένα συγκεκριμένο αντικείμενο, με αποτέλεσμα η παραπάνω προοπτική να φαντάζει ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα. Ίσως πάλι να έχεις ανάγκη να συζητήσεις την προοπτική ενός ταξιδιού με πρόσωπα από το φιλικό ή συγγενικό περιβάλλον, οπότε καλό θα ήταν να ανοίξεις τον κοινωνικό σου κύκλο. Ίσως πάλι να προσπαθείς να κερδίσεις χρόνο στην ανάγκη να λάβεις μία σημαντική απόφαση, με αποτέλεσμα να γεμίζεις την ημέρα σου με δραστηριότητες που δεν είναι απαραίτητα πρωταρχικής σημασίας, αλλά σε βοηθούν να αποσπάσεις τη σκέψη σου από το φλέγον ζήτημα. Αν ισχύει αυτό, τότε κέρδισε το χρόνο που αναζητάς μέσα και από συζητήσεις με άτομα του φιλικού κύκλου που θα μπορούσαν να σου προσφέρουν τη δική τους οπτική.

To do: να έρθεις σε επαφή με αρκετό κόσμο

Not to do: να βιαστείς να μιλήσεις

Για πληρέστερη ανάλυση, μην ξεχνάς να διαβάζεις τις προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η επαναφορά του Ερμή σε ορθή πορεία στο Σκορπιό στα μέσα  της εβδομάδας μοιάζει να φέρνει νέα δεδομένα στον τομέα της καριέρας ή της οικογένειας, αφού μπορεί να ξεδιαλύνει ένα ζήτημα που σε έχει ταλαιπωρήσει τον τελευταίο καιρό. Είναι η ώρα που θα ανοίξεις το στόμα σου και μπορεί να πεις πράγματα που θα ταράξουν κάποια άτομα γύρω σου, αφού είναι πιθανό να μην περίμεναν αυτή  την αντίδραση από την πλευρά σου. Χρειάζεται όμως να λάβεις κάποιες αποφάσεις που έχουν να κάνουν με τη διαχείριση της καθημερινότητας σου, αφού δεν μπορείς να θυσιάζεις τον εαυτό σου για να κερδίζουν κάποιοι άλλοι. Μπορεί να ζητήσεις μεγαλύτερο μερίδιο κέρδους, να επιδιώξεις να ξεκαθαρίσεις τη θέση και το ρόλο σου μέσα σε ένα σύνολο που χρειάζεται να λειτουργήσει κάτω από διαφορετικούς κανόνες ή να επιδιώξεις να λήξεις ένα οικονομικό ζήτημα που εκκρεμεί. Να θυμάσαι πως καλό θα ήταν να αποφύγεις την ανάληψη ευθυνών που σε βαραίνουν, γιατί δεν είσαι ακόμα βέβαιος/η αν αξίζει ο κόπος για κάτι τέτοιο στη δεδομένη χρονική στιγμή.

To do: να ξεκαθαρίσεις ένα επαγγελματικό θέμα

Not to do: να παραμείνεις δέσμιος/α συμφωνιών που σε ζημιώνουν

Για πληρέστερη ανάλυση, μην ξεχνάς να διαβάζεις τις προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου

ΙΧΘΥΕΣ

Η νέα εβδομάδα μοιάζει να φέρνει μαζί της εξελίξεις, οι οποίες είναι σε θέση να μετακινήσουν κάπου μακριά από το υπάρχον περιβάλλον σου, έστω και για λίγες ημέρες στα πλαίσια ενός ταξιδιού αναψυχής. Με την επαναφορά του Ερμή σε ορθή πορεία, έχεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις αυτή την απόδραση που είχες κατά νου, να τολμήσεις να βρεθείς κάπου μακριά, εκεί που μπορείς να περάσεις στιγμές με το πρόσωπο που θέλεις να βρίσκεται δίπλα σου. Ίσως πάλι να φτάνει στα χέρια σου η επαγγελματική πρόταση που αναζητάς και σε κάνει να ενθουσιαστείς με την προοπτική που ανοίγεται μπροστά σου και μπορεί να σε ξεκολλήσει από την  κατάσταση που βρίσκεσαι στάσιμος/η. Αν πάλι βρίσκεσαι στο χρονικό σημείο που περιμένεις να ολοκληρωθεί ένας κύκλος εκπαίδευσης σου, τότε πρόσεξε να κρατήσεις το μυαλό σου εντός συγκεκριμένου πλαισίου, γιατί είναι πολύ εύκολο να ξεφύγεις και να χάσεις το δρόμο σου. Αν όμως έχεις ανάγκη από ένα τέτοιου είδους ταξίδι, τότε απόλαυσε το ακόμα και αν σε κάνει  να λοξοδρομήσεις για ένα κάποιο χρονικό διάστημα.

To do: να ταξιδέψεις

Not to do: να παλέψεις για κάτι που ξεγλιστρά από τα χέρια σου

Για πληρέστερη ανάλυση, μην ξεχνάς να διαβάζεις τις προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου

Playing

ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ

-

ΕΠΕΛΕΞΕ

ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΟΥ

Γίνεται Σύνδεση
Γίνεται Σύνδεση
  • Σταθμός: Αυθεντικό
  • Σταθμός: Γκρικς
  • Σταθμός: Fresh
  • Σταθμός: Coffee