Χρόνια πολλά και Καλή Ανάσταση από το www.thewebradio.gr

Αρχική / Οι προβλέψεις των ζωδίων για Πέμπτη 14 Μαρτίου

Οι προβλέψεις των ζωδίων για Πέμπτη 14 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Σταθεροποιούνται σχέδια και πολλά θέματα που παρουσίαζαν δυσκολίες, θα έχετε την ικανότητα να τα τακτοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο. Οικονομικά θέματα θα έχουν ανοδική πορεία.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Πολύ θετική μέρα για να κάνετε την υπέρβαση και να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Ο Άρης σήμερα, που βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο, κάνει μία πολύ θετική όψη με τον Κρόνο, βάζοντας στην άκρη ότι μπλοκάρει την ανάπτυξη σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Να προωθήσετε θέματα εργασιακά και να ασχοληθείτε περισσότερο με οικονομικά θέματα, που από ότι φαίνεται, θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες και στους δύο αυτούς τομείς.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα υπάρξει σήμερα μεγάλη στήριξη από φιλικά σας άτομα. Με μία τάση για να ξεκαθαρίσετε ένα προσωπικό σας θέμα, θα κλείσει αυτή η μέρα, που μάλλον θα σας δικαιώσει.

 

ΛΕΩΝ: Με πολύ θετικό τρόπο θα παρουσιαστούν κάποια επαγγελματικά θέματα. Ο Άρης στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας, θα σας δώσει ενέργεια και πείσμα για να κάνετε σωστές συμφωνίες και να διεκδικήσετε αυτά που σας ανήκουν.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μία πολύ θετική μέρα, που θα μπορέσετε να κάνετε σωστές προβλέψεις σε κάθε θέμα που σας απασχολεί. Φροντίστε να έχετε τον έλεγχο των καταστάσεων και να μην αφήνετε στους άλλους περιθώριο να σας εκμεταλλευτούν.

 

ΖΥΓΟΣ: Θα μπορέσετε να επιλύσετε κάποια οικονομικά σας θέματα και να βάλετε σε συντονισμό κάποιες καταστάσεις που αφορούν αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πολύ θετική η μέρα αυτή, για να επιλύσετε ένα προσωπικό σας θέμα. Όσον αφορά τον τρόπο της επικοινωνίας σας, θα έχετε πολλά πράγματα να τακτοποιήσετε γραπτώς, ή δια λόγου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα έχετε πολλά πράγματα να τακτοποιήσετε σήμερα, κυρίως πρακτικά θέματα και οικονομικές εκκρεμότητες. Η υγεία σας και η εργασία σας βελτιώνονται, αλλά προσέξτε τις οικογενειακές σας σχέσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μία πάρα πολύ θετική μέρα, που θα πρέπει να επωφεληθείτε στο έπακρον. Ο Κρόνος και ο Άρης, σε μία πολύ θετική πλανητική τους όψη, θα σας δώσουν συντονισμένη δύναμη και σταθερότητα στους στόχους σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πολλά θέματα σήμερα θα επιλυθούν, αλλά θα πρέπει να είστε περισσότερο υποψιασμένοι για ένα θέμα που έχει προκύψει στον χώρο της εργασίας σας.

 

ΙΧΘΥΕΣ: Αν δεν υπάρξουν υπερβολές σε επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα, η μέρα αυτή είναι πολύ καλή για να βάλετε σε σειρά παλιές σας εκκρεμότητες.

πηγή: http://www.thepressroom.gr

Playing

ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ

-

ΕΠΕΛΕΞΕ

ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΟΥ

Γίνεται Σύνδεση
Γίνεται Σύνδεση
  • Σταθμός: Αυθεντικό
  • Σταθμός: Γκρικς
  • Σταθμός: Fresh
  • Σταθμός: Coffee