Καλοκαιρινές αποδράσεις  από το www.thewebradio.gr 

Αρχική / Οι προβλέψεις των ζωδίων για τη Δευτέρα 22 Απριλίου

Οι προβλέψεις των ζωδίων για τη Δευτέρα 22 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα κρύβει κάποιους κινδύνους σε οικονομικά θέματα, αλλά και σε σχέδια που έχετε κάνει για το μέλλον. Μην αφήνετε να σας παρασύρει ο ενθουσιασμός.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι εξελίξεις θα είναι απρόβλεπτες και πολύ πιθανόν να νιώσετε έκπληξη σε ότι αφορά την συμπεριφορά δικών σας προσώπων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προκύπτουν κάποιες αλλαγές σε εργασιακά θέματα και γι αυτό θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για πολλά ενδεχόμενα, που θα ανατρέψουν την μέχρι τώρα σχετική ηρεμία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην κάνετε σήμερα κανένα πρόγραμμα που θα θέλατε να έχει διάρκεια. Φροντίστε να απομακρυνθείτε από κάθε είδους ρίσκα και μην εμπιστεύεστε εύκολα.

ΛΕΩΝ

Η σύνοδος Ηλίου – Ουρανού, θα φέρει απρόβλεπτα γεγονότα που μπορεί να σας κάνουν κακό στην δημόσια εικόνα σας. Ένα προσωπικό θέμα θα σας προβληματίσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σύνοδος Ηλίου – Ουρανού, θα φέρει κάποιες εξελίξεις με ξαφνικό τρόπο. Εσείς που έχετε γενέθλια τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας, θα ζήσετε μία ανέλπιστη θετική αλλαγή της τύχης.

ΖΥΓΟΣ

Ήρθε η στιγμή να δείτε κάποιες καταστάσεις με μεγαλύτερο θάρρος. Τα οικονομικά σας θα βρεθούν σε μία ρευστή κατάσταση και θα πρέπει να είστε περισσότερο προνοητικοί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σύνοδος του Ηλίου με τον Ουρανό, απέναντι από το δικό σας ζώδιο, θα δημιουργήσει καταστάσεις έντασης και απόλυτης ανανέωσης, σε προσωπικό επίπεδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό, θα ανατρέψει πολλά από τα σχέδια σας, ακόμη και όταν είστε πολύ σίγουροι για ένα αποτέλεσμα, θα έρθει η ανατροπή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι αλλαγές σήμερα θα σας δείξουν έναν άλλο τρόπο να διεκδικήσετε τα πράγματα που πραγματικά θέλετε να βρίσκονται στην ζωή σας. Εσείς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας, θα έχετε ένα συναισθηματικό κάλεσμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι ανατροπές που θα συμβούν στο οικογενειακό σας περιβάλλον, θα σας κάνουν αρκετά νευρικούς και θα υποκύψετε στα [τερτίπια] των άλλων.

ΙΧΘΥΕΣ

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό, θα σας φέρει προ τετελεσμένων γεγονότων, όσον αφορά κάποιες επαγγελματικές σας επιδιώξεις.

πηγή: http://www.thepressroom.gr

Playing

ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ

-

ΕΠΕΛΕΞΕ

ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΟΥ

Γίνεται Σύνδεση
Γίνεται Σύνδεση
  • Σταθμός: Αυθεντικό
  • Σταθμός: Γκρικς
  • Σταθμός: Fresh
  • Σταθμός: Coffee