Από το www.thewebradio.gr οι καλύτερες μουσικές

Αρχική / Οι προβλέψεις των ζωδίων για τη Δευτέρα 8 Απριλίου

Οι προβλέψεις των ζωδίων για τη Δευτέρα 8 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα είναι μια πολύ ευνοϊκή μέρα σε ότι αφορά τις οικονομικές συναλλαγές και τις συνθήκες που θα υπάρξουν για οποιαδήποτε ρύθμιση ή συμφωνία κάνετε. Καλό αποτέλεσμα σε υλικά ζητήματα, όπου θα υπάρχει και διάρκεια.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη και σήμερα στο δικό σας ζώδιο, θα ενισχύσει την προστασία σας σε κάθε ζήτημα που σας αφορά. Οι θετικές όψεις που δέχεται από Πλούτωνα και Κρόνο, θα η αιτία να απολαύσετε υλικά αποκτήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μία πολύ γόνιμη μέρα σε ότι αφορά τις επαγγελματικές σας προοπτικές και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες θα ελιχθείτε για να φέρετε εις πέρας οικονομικές υποθέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καλές προοπτικές θα υπάρξουν σε πολλά ζητήματα που θα ασχοληθείτε σήμερα. Θα υπάρξουν σίγουρα και άνθρωποι που θα σας φροντίσουν και θα σταθούν στο πλάι σας σε κάθε σας απόφαση.

ΛΕΩΝ

Η ανάγκη σας σήμερα θα είναι πολύ συγκεκριμένη και ξεκάθαρη, … θα διεκδικήσετε αυτά που σας ανήκουν και θα βρεθείτε σε μία πολύ θετική περίοδο όπου θα ευνοηθείτε από τις καταστάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχετε πλέον μπει στον δρόμο που οδηγεί στην απόλυτη κυριαρχία, σε κάθε νέο σας εγχείρημα. Θα μπορέσετε να κάνετε πολλά πράγματα που παλαιότερα σας φαίνονταν απλησίαστα.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα θα βρείτε τον τρόπο να πλησιάσετε ένα οικογενειακό θέμα, που σας προκαλούσε άγχος κατά το παρελθόν. Μία ενίσχυση οικονομική, είναι πολύ πιθανή, κυρίως από ακίνητη περιουσία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, θα σας δώσει την δυνατότητα να πλησιάσετε ανθρώπους που είναι πολύ θετικά τοποθετημένοι απέναντι σας. Όσο για την συναισθηματική σας ζωή, θα υπάρχει μεγάλη εύνοια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μία πολύ θετική μέρα για να προχωρήσετε σε αλλαγές. Οικονομικά θέματα θα πάνε πάρα πολύ καλά και θα βρείτε τρόπους να βγάλετε από πάνω σας προβλήματα που σας έχουν ταλαιπωρήσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μία πάρα πολύ θετική μέρα, για να κάνετε αλλαγές και να προχωρήσετε σε ένα πολύ αισιόδοξο σχέδιο σας. Η προσωπική σας ζωή σας δίνει μία θετική νότα, ακόμη και αν αισθάνεστε κουρασμένοι από αυτή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ευνοϊκή μέρα για τα επαγγελματικά και οικονομικά σας θέματα. Πολύ πιθανόν να σταθεροποιήσετε μία κατάσταση προς όφελος σας και να αναδείξετε τα ταλέντα σας, μέσα άπω το πείσμα και την επιμονή.

ΙΧΘΥΕΣ

Επιλύστε κάποιες υποθέσεις, με καλή συζήτηση και επιχειρήματα που θα σας βγάλουν από την δύσκολη θέση που κάποιοι προσπαθούν να σας δημιουργήσουν. Οι συνθήκες θα είναι πολύ καλές για ένα ταξίδι.

πηγή   www.thepressroom.gr

Playing

ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ

-

ΕΠΕΛΕΞΕ

ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΟΥ

Γίνεται Σύνδεση
Γίνεται Σύνδεση
  • Σταθμός: Αυθεντικό
  • Σταθμός: Γκρικς
  • Σταθμός: Fresh
  • Σταθμός: Coffee