Από το www.thewebradio.gr οι καλύτερες μουσικές

Αρχική / Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Δευτέρα 1 Απριλίου

Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Δευτέρα 1 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Έχετε βάλει σε σειρά τις σκέψεις σας και ακόμη νιώθετε ότι θα πρέπει να ξεπεράσετε τους φόβους σας και την έλλειψη αυτοπεποίθησης που για κάποιους λόγους έχει γίνει εμμονή. Η πρώτη μέρα του Απριλίου, είναι πολύ σημαντική για τα συναισθήματα σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ : Τώρα ήρθε η κατάλληλη στιγμή για να βρείτε λύσεις που αφορούν τα οικονομικά σας και όχι μόνο. Οι φίλοι σας σήμερα, θα έχουν κάτι πολύ σημαντικό να σας πουν, ακόμη και αν δεν είστε έτοιμοι να το αντιμετωπίσετε.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Με τον Άρη πλέον στο δικό σας ζώδιο, ξεκινά ο δεύτερος μήνας της Άνοιξης. Έτσι θα πρέπει να προσέξετε τις εκρήξεις θυμού που θα έχετε για κάποιους ανούσιους, τις περισσότερες φορές λόγους, όπου θα πρέπει να ελέγχετε.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Ο Απρίλιος ξεκινά με μία τάση να ελέγχετε τις καταστάσεις και να παρατηρείτε από απόσταση ασφαλείας τους [εχθρούς] σας. Μην αφήνετε για σήμερα τα οικονομικά σας, να τα διαχειρίζονται οι άλλοι με τον τρόπο τους.

 

ΛΕΩΝ: Ο τομέας που θα σας απασχολήσει αυτόν τον μήνα περισσότερο, είναι των οικονομικών σας, όπου πολλά θα γίνουν με την προσωπική σας προσπάθεια, αλλά και με την σωστή διαχείριση. Μην αφήνετε εκκρεμότητες.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είστε γεμάτοι πάθος για ότι έχετε αναλάβει να φέρετε εις πέρας. Η μέρα αυτή θα σας δείξει, ότι τα σημαντικά σχέδια σας για το μέλλον, θα πρέπει να τα διαχειριστείτε χωρίς παρεμβολή τρίτων. Ακούστε την διαίσθηση σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Είστε σε μία πολύ ιδιαίτερη περίοδο αλλαγών και νέων καταστάσεων, που θα σας δώσουν στοιχεία για έναν μελλοντικό σχεδιασμό που αφορά την εργασία σας και όχι μόνο. Η προσωπική σας ζωή θα έχει κάτι που θα πρέπει να επιλύσετε.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η δημιουργικότητα σας θα σας δώσει φτερά με την αρχή του Απρίλη. Έτσι πρέπει να δείτε πολλά πράγματα με μεγαλύτερη αισιοδοξία και να να αναλάβετε νέα εγχειρήματα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οικογενειακές υποθέσεις εξακολουθούν να σας πρεσάρουν υπερβολικά και πολλά θέματα θα σας δώσουν μία ψευδή εικόνα ενώ η πραγματικότητα θα είναι εντελώς διαφορετική και η πορεία της επίσης.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με την Σελήνη σήμερα στο ζώδιο του Υδροχόου, θα έχετε μία πολύ καλή άποψη για τα οικονομικά σας, κάτι που μπορεί να σας δώσει και μία τάση,… μικρής σπατάλης.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ανανεωθείτε με τις καταστάσεις που θα σας φέρει ο Απρίλης και νιώστε ότι οι αγαπημένοι σας άνθρωποι, μπορούν να σας κάνουν να σκέφτεστε με έναν πιο συναισθηματικό τρόπο.

 

ΙΧΘΥΕΣ: Είναι πολλά πράγματα που θα πρέπει να σκεφτείτε σήμερα, κυρίως θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας, αλλά και μία πιο ουσιαστική μετακίνηση σας, από μία περιοχή σε άλλη, λόγο εργασιακών συνθηκών.

Playing

ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ

-

ΕΠΕΛΕΞΕ

ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΟΥ

Γίνεται Σύνδεση
Γίνεται Σύνδεση
  • Σταθμός: Αυθεντικό
  • Σταθμός: Γκρικς
  • Σταθμός: Fresh
  • Σταθμός: Coffee