Καλοκαιρινές αποδράσεις  από το www.thewebradio.gr 

Αρχική / Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Μεγάλη Πέμπτη 25 Απριλίου

Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Μεγάλη Πέμπτη 25 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Η διάθεση σας δεν θα είναι σήμερα και η πιο καλή, ενώ θα πρέπει να δείτε τις ανάγκες και των άλλων πριν προχωρήσετε σε κάποιες αποφάσεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Μία πολύ απαιτητική μέρα για σας, με τους ανθρώπους από το περιβάλλον σας, να σας δημιουργούν επιπρόσθετα βάρη, που εν τέλη μπορείτε να σηκώσετε.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μία πολύ σημαντική μέρα για σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα έχετε την τάση να δώσετε το παραπάνω από αυτό που μπορείτε για να ευχαριστήσετε τους άλλους.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσπαθείτε να κάνετε κάποια πράγματα, για να έρθετε πιο κοντά με το πρόσωπο που είστε δεμένοι συναισθηματικά. Μην πάρετε σήμερα αποφάσεις.

 

ΛΕΩΝ: Θα έχετε μία απαιτητική μέρα, όπου θα αναθεωρήσετε πολλά πράγματα και θα έχετε την τάση να αντιμετωπίζετε με επικίνδυνο τρόπο τις καταστάσεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προκύπτων πολλά θέματα που κάποια από αυτά φοβόσασταν να τα αντιμετωπίσετε. Μην αφήσετε τους άλλους να σας επηρεάσουν με τα προβλήματα τους.

 

ΖΥΓΟΣ: Θα υπάρξουν κάποιες δυσκολίες με πρόσωπο από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Μπορεί να μην είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε προβλήματα που σας προκαλούν στον επαγγελματικό σας χώρο.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μία μετακίνηση θα είναι πολύ σημαντική και θα αναθεωρήσετε κάποια παλιά σας απόφαση όταν συναντηθείτε με άτομο από το παρελθόν.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην απογοητευτείτε με τα συναισθήματα αγαπημένου σας προσώπου, γιατί θα αλλάξουν κάποια πράγματα προς το καλύτερο, σε μάκρος χρόνου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η Σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο, συνεχίζει την πορεία της, με την δύσκολη σύνοδο που κάνει με τους πλανήτες Κρόνο και Πλούτωνα. Προσοχή στις αποφάσεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην έχετε το μυαλό σας στραμμένο συνέχεια σε καταστάσεις δύσκολες που σας δημιουργούν ανασφάλειες και κακές επαφές με πρόσωπα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον.

 

ΙΧΘΥΕΣ: Μπορεί να μην έχετε πολλά πράγματα να κάνετε σήμερα, θα έχετε όμως κάποιες επισκέψεις ατόμων που ανήκουν στο μακρινό παρελθόν σας.

πηγή: http://www.thepressroom.gr

Playing

ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ

-

ΕΠΕΛΕΞΕ

ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΟΥ

Γίνεται Σύνδεση
Γίνεται Σύνδεση
  • Σταθμός: Αυθεντικό
  • Σταθμός: Γκρικς
  • Σταθμός: Fresh
  • Σταθμός: Coffee