Καλοκαιρινές αποδράσεις  από το www.thewebradio.gr 

Αρχική / Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Μεγάλη Τετάρτη 24 Απριλίου

Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Μεγάλη Τετάρτη 24 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Θα υπάρξουν αναθεωρήσεις που αφορούν την επαγγελματική σας πορεία. Η Σελήνη στο Ζενίθ του ωροσκοπίου σας, σας κάνει να περιμένετε εξελίξεις που αφορούν την διαχείριση των οικονομικών σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Θα υπάρξουν εξελίξεις στην συναισθηματική σας ζωή, όπου θα σας δοθεί η δυνατότητα να παρακάμψετε ένα προσωπικό σας θέμα, που σας έχει ταλαιπωρήσει αρκετά.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα έχετε αρκετό χρόνο για να κάνετε πολλά πράγματα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα και όχι μόνο. Αφήστε για λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις που αφορούν τα επαγγελματικά σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η Σελήνη σήμερα απέναντι από το δικό σας ζώδιο, θα σας κάνει περισσότερο ευάλωτους στην προσωπική σας ζωή. Μπορεί να έχετε μία προσέγγιση προσώπου από το παρελθόν.

 

ΛΕΩΝ: Έχετε μία υποτονική μέρα, που μάλλον θα πρέπει να κάνετε πολύ προσπάθεια για να βρείτε και πάλι το χαμόγελο στα χείλη σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα είστε σε πολύ καλή φόρμα σήμερα, στο να κάνετε πράγματα που θα σταθεροποιήσουν την επαγγελματική, αλλά και την συναισθηματική σας ζωή.

 

ΖΥΓΟΣ: Το οικογενειακό σας περιβάλλον θα είναι αυτό που θα σας απασχολήσει έντονα σήμερα. Θα αναρωτηθείτε για πολλά πράγματα που δεν νοιώθετε ότι πράξατε με δικαιοσύνη, απέναντι σε αγαπημένο σας πρόσωπο.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η ανάδρομη κίνηση του πλανήτη κυρίαρχου του ζωδίου σας, Πλούτωνα, θα σας κάνει περισσότερο προσεκτικούς με υποθέσεις που αφορούν το παρελθόν.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο προβληματισμός σας σήμερα είναι για κάποια οικονομικά θέματα που δεν μπορείτε να βάλετε σε σειρά. Αφήστε λίγο τον χρόνο να σας δείξει και άλλες λύσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Νιώθετε πολύ καλά, βάζοντας προτεραιότητες που θα ευνοήσουν εσάς και τις προσωπικές σας επιδιώξεις. Αναλογιστείτε τι έχετε κάνει κατά το παρελθόν, που απομακρύνθηκε αγαπημένο σας πρόσωπο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Με μία πολύ ουσιαστική ενδοσκόπηση, θα βρείτε τις λύσεις που σας αφορούν άμεσα. Μπορεί επίσης να κάνετε έναν επαναπροσδιορισμό στα επαγγελματικά σας.

 

ΙΧΘΥΕΣ: Επιλέξτε να είστε περισσότερο διαλλακτικοί και ευέλικτοι με τους άλλους. Αν πρέπει να συζητήσετε για πολύ σοβαρά θέματα, αφήστε το για άλλη μέρα.

πηγή: http://www.thepressroom.gr

Playing

ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ

-

ΕΠΕΛΕΞΕ

ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΟΥ

Γίνεται Σύνδεση
Γίνεται Σύνδεση
  • Σταθμός: Αυθεντικό
  • Σταθμός: Γκρικς
  • Σταθμός: Fresh
  • Σταθμός: Coffee