Από το www.thewebradio.gr οι καλύτερες μουσικές

Αρχική / Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Παρασκευή 12 Απριλίου

Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Παρασκευή 12 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Μπορεί να μην μπορέσετε να ελέγξετε τα συναισθήματα σας, βάζοντας κάποιες υπερβολικές απαιτήσεις στα προσωπικά σας και όχι μόνο.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην δώσετε πολλές υποσχέσεις, γιατί δεν θα μπορέσετε να τις τηρήσετε και θα είστε εκτεθειμένοι στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Σταθεροποιείται μία απόφαση που θα πάρετε, μέσα από πίεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σήμερα ο ενθουσιασμός θα σας κάνει να δεσμευτείτε με τους άλλους, είτε συναισθηματικά, είτε οικονομικά. Αφήστε τις μέρες αυτές να περάσουν, χωρίς να βάλετε [βάσεις] σε θέματα που σας αφορούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην αφήσετε τα συναισθήματα σας να καλύψουν εντελώς την λογική. Αφιερώστε τον χρόνο σας σε καταστάσεις που μπορεί να ελέγξετε και μην αφήσετε να σας εκμεταλλεύονται.

ΛΕΩΝ: Σήμερα θα πρέπει να είστε υποψιασμένοι για πολλά πράγματα, κυρίως στα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας. Μην δώσετε εμπιστοσύνη σε άτομα που δεν τα ξέρετε καλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μπορεί να νιώσετε μία πίεση από τον άνθρωπο που μοιράζεστε τα συναισθήματα σας. Αποφύγετε επίσης τα πρόσωπα που σας πλησιάζουν χωρίς να έχουν απέναντι σας, ξεκάθαρη άποψη για αυτά που θέλουν από σας.

ΖΥΓΟΣ: Επαγγελματικά θέματα θα σας απασχολήσουν και σήμερα, αλλά ίσως να πρέπει να βρεθούν λύσεις για καταστάσεις που σας προβληματίζουν. Μην πάρετε σήμερα αποφάσεις που αύριο θα μετανιώσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τα συναισθηματικά σας έχουν αρχίσει και σας απασχολούν αρκετά έντονα. Ένα δικό σας πρόσωπο θα σας μεταφέρει κάποιες ειδήσεις, όπου θα υπάρχει η μισή αλήθεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην δώσετε υποσχέσεις που δεν θα μπορέσετε σήμερα να τηρήσετε, όχι γιατί δεν θέλετε, αλλά λόγο συνθηκών δεν θα μπορείτε να είστε συνεπείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσοχή σήμερα με τις σχέσεις σας. Δεν θα μπορέσετε εύκολα να συνεννοηθείτε και να βάλετε σε σειρά κάποια θέματα που εκκρεμούν. Αφήστε τα από την Δευτέρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεν θα έχετε και την πιο καλή ενέργεια σήμερα, εφόσον πολλά θέματα έχετε αρχίσει και τα διογκώνετε χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αύριο δεν θα είναι οι συνθήκες πιο θετικές για σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Θα υπάρξουν συναισθήματα που δεν θα βρίσκουν τον ακριβή προορισμό τους. Θα μπορέσετε να πλησιάσετε, αλλά όχι να φτάσετε απόλυτα, το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

πηγή: http://www.thepressroom.gr

Playing

ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ

-

ΕΠΕΛΕΞΕ

ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΟΥ

Γίνεται Σύνδεση
Γίνεται Σύνδεση
  • Σταθμός: Αυθεντικό
  • Σταθμός: Γκρικς
  • Σταθμός: Fresh
  • Σταθμός: Coffee