Καλοκαιρινές αποδράσεις  από το www.thewebradio.gr 

Αρχική / Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Παρασκευή 15 Μαρτίου

Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Παρασκευή 15 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ

Μία σχετικά δύσκολη μέρα όπου πολλά θέματα οικογενειακά και οικονομικά, θα σας δημιουργήσουν ανασφάλεια και εκνευρισμό. Φροντίστε την υγεία σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα υπάρχει επικοινωνία σήμερα με αρκετό κόσμο που αφορούν τα επαγγελματικά σας και ίσως να λάβετε κάποιες πληροφορίες, που θα σας φανούν αρκετά χρήσιμες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καλό είναι σήμερα να μην κάνετε περιττά έξοδα και να μην πείτε πράγματα, που τις επόμενες μέρες θα έχετε μετανιώσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο, θα υπάρχει μια μεγαλύτερη ευαισθησία σε συναισθηματικά θέματα και ίσως μια απογοήτευση μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον.

ΛΕΩΝ

Σήμερα είναι μια δυσνόητη για εσάς μέρα, όπου θα πρέπει να προσέξετε την συμπεριφορά σας και τους εχθρούς που ακόμη βρίσκονται και κινούνται παρασκηνιακά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το φιλικό σας περιβάλλον, θα παίξει κάποιον σημαντικό ρόλο και ίσως να πρέπει να αναγνωρίσετε κάποιο πρόσωπο, που τελικά θα σας είναι πολύ χρήσιμο.

ΖΥΓΟΣ

Η προσοχή σας σήμερα θα πρέπει να είναι στραμμένη στα οικονομικά σας ή σε κάποια νομικά θέματα που σας έχουν ταλαιπωρήσει το τελευταίο διάστημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα ερωτικά σας είναι εκείνα που θα σας απασχολήσουν περισσότερο σήμερα, ζώντας μια συναισθηματική έξαρση με το πρόσωπο που είναι δίπλα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στον Καρκίνο, θα σας δημιουργήσει σήμερα μια ανασφάλεια οικονομικής φύσεως, για αυτό μην γίνεστε επιρρεπείς σε αγορές που σας είναι περιττές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα θα ασχοληθείτε περισσότερο με την προσωπική σας ζωή και θα μπορέσετε να σκεφτείτε τα υπέρ και τα κατά μιας σχέσης που για κάποιους λόγους σας έχει προβληματίσει αρκετά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πολλές αναστατώσεις μπορεί να συμβούν σήμερα στο οικογενειακό περιβάλλον και να χρειαστεί να πάρετε δραστικές αποφάσεις για μια σχέση, που σας έχει προβληματίσει αρκετά τους τελευταίους μήνες.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα θα αποφασίσετε για κάποια μετακίνηση, που εν τέλει θα πρέπει να την ξανασκεφτείτε, ώστε να μην δημιουργήσει ανισορροπία στην ζωή σας γενικότερα.

πηγή: http://www.thepressroom.gr

Playing

ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ

-

ΕΠΕΛΕΞΕ

ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΟΥ

Γίνεται Σύνδεση
Γίνεται Σύνδεση
  • Σταθμός: Αυθεντικό
  • Σταθμός: Γκρικς
  • Σταθμός: Fresh
  • Σταθμός: Coffee