Από το www.thewebradio.gr οι καλύτερες μουσικές

Αρχική / Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Παρασκευή 29 Μαρτίου

Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Παρασκευή 29 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Σήμερα θα έχετε κάποια επαγγελματική και προσωπική αναστάτωση, που μπορεί να σας χαλάσει την διάθεση. Ένα οικονομικό θέμα θα εξελιχθεί πολύ καλά, κυρίως μετά το απόγευμα.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Είναι μία μέρα που θα μπουν σε σειρά πολλά θέματα που σας απασχολούν. Σε γενικές γραμμές, θα πρέπει να επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν σε κάθε τομέα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι πλανητικές όψεις της ημέρας, ίσως να δημιουργήσουν αμφιβολίες για το ταίρι σας και πολύ πιθανόν οικονομικοί λόγοι να σας απομακρύνουν από άτομα που αγαπάτε.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η Σελήνη συνεχίζει και σήμερα την πορεία της στο ζώδιο του Αιγόκερω, βάζοντας την προσωπική σας ζωή σε κρίση, όταν νιώσετε ότι κάποια πράγματα δεν γίνονται κατανοητά από τον σύντροφό σας και δεν σας καταλαβαίνει.

 

ΛΕΩΝ: Τα επαγγελματικά σας εξελίσσονται πολύ δυνατά και έχετε πολλά αποθέματα ενέργειας να δώσετε για μία κατεύθυνση που σας κάνει να εξελιχθείτε και να προχωρήσετε σε απαιτητικούς δρόμους.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αρμονία και ισορροπία θα υπάρξουν σε όλους τους τομείς, κάνοντας αρχή από τους κοντινούς σας ανθρώπους. Είστε εκπαιδευμένοι στα δύσκολα και αυτό σήμερα θα κάνει την διαφορά, όταν θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε κάποια πρόκληση.

 

ΖΥΓΟΣ: Κάποιες δυσκολίες σήμερα θα παρουσιαστούν σε οικογενειακά κυρίως θέματα και θα υπάρξουν παρεξηγήσεις που θα σας κάνουν να αναστατωθείτε για όλη σχεδόν την διάρκεια της μέρας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεν αποκλείεται να έχετε κάποιες εξελίξεις και ανατροπές σε σχέσεις και πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στην ζωή σας. Αφήστε για λίγο τις σκέψεις, που σας οδηγούν σε λάθος συμπεράσματα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σήμερα θα βρείτε τον τρόπο να πλησιάσετε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, που σας είχαν χωρίσει οι παρεξηγήσεις και οι λάθος συμβουλές από τους άλλους.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η Σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο, θα σας κάνει να αναζητήσετε κάποια ερωτηματικά που αφορούν μία πολύ στενή σας σχέση. Επαγγελματικά θα υπάρξουν εξελίξεις, που θα σας δώσουν ικανοποίηση.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σήμερα θα μπορέσετε να απαλλαγείτε από κάποιες φοβίες σας και ίσως να πρέπει να απομακρυνθείτε για λίγο από την επιρροή των άλλων, για να βρείτε τις ισορροπίες σας.

 

ΙΧΘΥΕΣ: Μία πολύ ιδιαίτερη μέρα, όπου θα παίξουν ρόλο κάποιες παλιές υποθέσεις που δεν είχαν κλείσει τον κύκλο τους. Έτσι σήμερα θα σας δοθεί η δυνατότητα, να ανανεώσετε τις αποφάσεις που είχατε πάρει κάποτε

πηγή: http://www.thepressroom.g

Playing

ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ

-

ΕΠΕΛΕΞΕ

ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΟΥ

Γίνεται Σύνδεση
Γίνεται Σύνδεση
  • Σταθμός: Αυθεντικό
  • Σταθμός: Γκρικς
  • Σταθμός: Fresh
  • Σταθμός: Coffee