Χρόνια πολλά και Καλή Ανάσταση από το www.thewebradio.gr

Αρχική / Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Παρασκευή 8 Μαρτίου

Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Παρασκευή 8 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Σήμερα θα μπορέσετε να δραστηριοποιηθείτε σε πολλούς τομείς και να αναπτύξετε την αυτοπεποίθηση σας. Ένας καινούργιος έρωτας είναι πολύ πιθανόν να κάνει την εμφάνιση του.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Σήμερα θα έχετε την διάθεση να απομονωθείτε για λίγο, να μαζέψετε τις δυνάμεις σας και να κάνετε νέους σχεδιασμούς για ένα επαγγελματικό σας διάβημα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μία πολύ κοινωνική μέρα, που δεν θα λείψουν οι επαφές σας με τους άλλους και όπως επίσης δεν θα μείνετε καθόλου στο περιθώριο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σήμερα θα ασχοληθείτε έντονα με επαγγελματικά θέματα, βάζοντας επίσης κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες σε σειρά.

 

ΛΕΩΝ: Σήμερα θα μπορέσετε να δείτε με θετικό τρόπο πολλά θέματα που σας απασχολούν, να λύσετε κάποιες διαφορές σας με κάποια άτομα και να συναντήσετε ανθρώπους, που σας είναι πολύ αγαπητά.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επαγγελματικές θα είναι σήμερα οι βλέψεις σας και θα υπάρξει σίγουρα επιτυχία, που θα αντλείται μέσα από την προσωπική σας προσπάθεια. Θα υπάρξει ένα ενδιαφέρον από άτομο στον επαγγελματικό σας χώρο.

 

ΖΥΓΟΣ: Η προσωπική σας ζωή θα σας απασχολήσει σήμερα έντονα και μπορεί να έχετε κάποια ευχάριστη συνάντηση με άτομο, που έχετε καιρό να δείτε.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βρίσκεστε σε μια αναστάτωση, που αφορά οικογενειακά κυρίως θέματα. Μία επαγγελματική πρόταση θα γίνει την στιγμή που δεν θα την περιμένετε.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Με την Σελήνη στον Κριό η ερωτική σας διάθεση θα είναι ανεβασμένη και έτσι σήμερα θα μπορέσετε με ευκολία να πλησιάσετε άτομα με τα οποία νιώθετε συναισθηματική πρόκληση.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ένα οικογενειακό θέμα θα αρχίσει να ολοκληρώνεται με τον καλύτερο τρόπο και πολύ πιθανόν να ανανεώσετε κάποια σχέση σας, που το τελευταίο διάστημα ήταν αρκετά προβληματική.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η Σελήνη στον Κριό, δημιουργεί καλές προϋποθέσεις να μετακινηθείτε, να επικοινωνήσετε και να συναντηθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

ΙΧΘΥΕΣ: Σήμερα θα σας απασχολήσουν οικονομικά θέματα, αλλά θα βρεθούν λύσεις πολύ σύντομα. Μια προσωπική υπόθεση ακόμα δεν μπορεί να έρθει στο φως

Πηγή : www.thepressroom.gr

Playing

ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ

-

ΕΠΕΛΕΞΕ

ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΟΥ

Γίνεται Σύνδεση
Γίνεται Σύνδεση
  • Σταθμός: Αυθεντικό
  • Σταθμός: Γκρικς
  • Σταθμός: Fresh
  • Σταθμός: Coffee