Καλοκαιρινές αποδράσεις  από το www.thewebradio.gr 

Αρχική / Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Πέμπτη 2 Μαΐου

Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Πέμπτη 2 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ

Μπορεί να υπάρξουν κάποια προβλήματα, αλλά θα έχουν πολύ σύντομα την λύση τους. Η μέρα θέλει αρκετή προσοχή σε κάθε επικοινωνία σας και μετακίνηση.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην αφήσετε τους άλλους να σας εκμεταλλευτούν συναισθηματικά. Οι μέρες αυτές είναι πολύ ιδιαίτερες για να καταλάβετε τις προθέσεις των άλλων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορεί να μπλοκάρει σήμερα η ενέργεια σας, χωρίς ιδιαίτερο λόγο και αυτό θα σας κάνει να θέλετε να απομονωθείτε και να κάνετε πολύ προσεκτικές τις επαφές σας με τους άλλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην αγχώνεστε αν κάτι θα γίνει ή όχι. Οι μέρες αυτές είναι πολύπλοκες και δεν αφήνουν τις καταστάσεις να κυλήσουν με ηρεμία.

ΛΕΩΝ

Μην αναμίξετε δικά σας πρόσωπα σε οικονομικές υποθέσεις που σίγουρα θα παρουσιαστούν εξ αρχής προβλήματα και καθυστερήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σκληρή κριτική δεν ευνοεί τις επαφές σας με άλλα πρόσωπα. Μπορεί να χρειαστεί να ανανεώσετε μία επαγγελματική σας σχέση και να βρεθείτε κοντά σε επιτυχημένες μελλοντικές εξελίξεις.

ΖΥΓΟΣ

Αποφύγετε και σήμερα να έρθετε σε αντιπαράθεση με αγαπημένα σας πρόσωπα. Είναι σίγουρα μια περίοδος που η κρίση σας είναι ανεπαρκές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε σε μία πολύ ιδιαίτερη περίοδο που τα γεγονότα είναι καρμικά και καθοριστικά. Σήμερα θα πρέπει να κάνετε μία παύση στο καθημερινό σας πρόγραμμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα σκεφτείτε κάποιες οικονομικές υποθέσεις, που για κάποιο λόγο δεν θα πρέπει να ολοκληρώσετε, αλλά ούτε και να ανακοινώσετε στους άλλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα υπάρξουν πρόσωπα από το οικογενειακό σας περιβάλλον, όπου θα πρέπει να τα φροντίσετε και να κάνετε το παραπάνω για αυτά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα έχετε αρκετό χρόνο για να κάνετε κάποια πράγματα που θα βοηθήσουν στο να πάρετε τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Όλα θα χρειαστούν καλή διαχείριση.

ΙΧΘΥΕΣ

Οικονομικά θέματα θα σας πιέσουν και θα πρέπει να αποφύγετε ανθρώπους που σας δημιουργούν αστάθεια σε αυτόν τον τομέα. Καλό είναι να αφήσετε πίσω ότι σας κάνει ανήσυχους.

πηγή: http://www.thepressroom.gr

Playing

ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ

-

ΕΠΕΛΕΞΕ

ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΟΥ

Γίνεται Σύνδεση
Γίνεται Σύνδεση
  • Σταθμός: Αυθεντικό
  • Σταθμός: Γκρικς
  • Σταθμός: Fresh
  • Σταθμός: Coffee