Από το www.thewebradio.gr οι καλύτερες μουσικές

Αρχική / Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Τετάρτη 13 Μαρτίου

Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Τετάρτη 13 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Μία ιδιαίτερα ευχάριστη συναισθηματική μέρα, όπου θα έχετε την τάση να δώσετε συμβουλές και να έρθετε πιο κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα υπάρξουν επίσης καλές εξελίξεις στα επαγγελματικά σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Είστε σε μία αρκετά δυνατή περίοδο, που αν χειριστείτε σωστά τις καταστάσεις, θα μπορέσετε να κάνετε αρκετά πράγματα που τα θεωρούσατε δύσκολα κατά το παρελθόν. Θα υπάρξουν επίσης οικονομικές απολαβές.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η Σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο, θα σας δώσει την δυνατότητα να βρεθείτε κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα και να βάλετε οικονομικούς στόχους που θα σας ανεβάσουν την ψυχολογία.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με πολύ ευκολία θα βρείτε τις λύσεις που χρειάζεστε. Η Σελήνη από τους Διδύμους, θα βοηθήσει ουσιαστικά να βάλετε σε σειρά κάποια επαγγελματικά σας σχέδια.

 

ΛΕΩΝ: Ουσιαστικά θα μπορέσετε να ανανεωθείτε μέσα από νέες οικονομικές συμφωνίες, που θα προκύψουν σήμερα. Βέβαια μην περιμένετε να γίνουν όλα όπως ακριβώς θα επιθυμούσατε, γιατί ο ανάδρομος Ερμής σας ταλαιπωρεί ακόμη σε οικονομικά ζητήματα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με την Σελήνη στο ζενίθ του Ωροσκοπίου σας, θα έχετε σίγουρα μία επαγγελματική ευκαιρία. Μπορεί να βρεθούν λύσεις σε μία επαγγελματική υπόθεση, που σας δημιουργεί αναστάτωση το τελευταίο διάστημα.

 

ΖΥΓΟΣ: Έχετε καλή διάθεση σήμερα, ακόμη και αν τα προσωπικά σας θέματα δεν κυλούν ακριβώς όπως θα θέλατε. Μία νέα γνωριμία, όχι απαραίτητα συναισθηματική, σας δίνει αισιοδοξία και χαρά.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πολύ θετική μέρα για να κάνετε οικονομικές συμφωνίες, να βάλετε σε σειρά μία νομική υπόθεση και να αναλάβετε ένα νέο επιχείρημα με πολύ καλές μελλοντικές προοπτικές.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οικονομικές ευχάριστες υποθέσεις θα τρέξουν σήμερα και θα υπάρχουν άτομα που θα στηρίξουν τις νέες σας αποφάσεις. Μην αφήσετε κάποιο πρόσωπο να σας χαλάσει την διάθεση και να σας παραπλανήσει.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Να προωθήσετε οικονομικά θέματα, βάζοντας την διαίσθηση σας να δουλέψει προς μία κατεύθυνση. Να αναγνωρίσετε τα άτομα εκείνα που μπορούν να είναι δίπλα σας και να σας φροντίσουν.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην αμφιβάλλετε σήμερα ότι η προσωπική σας ζωή θα είναι ο τομέας που θα ευνοηθεί περισσότερο. Αφήστε στην άκρη τις ανασφάλειες και προχωρήστε με θάρρος για ότι σας αξίζει.

 

ΙΧΘΥΕΣ: Η οικογένεια σας σήμερα θα σας δώσει κάτι σημαντικό. Μία ανέλπιστη χαρά και ικανοποίηση, ακόμη και αν ένα αγαπημένο σας πρόσωπο βρίσκεται μακρυά σας, όλα θα πάνε όπως επιθυμείτε.

πηγή:http://www.thepressroom.gr

Playing

ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ

-

ΕΠΕΛΕΞΕ

ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΟΥ

Γίνεται Σύνδεση
Γίνεται Σύνδεση
  • Σταθμός: Αυθεντικό
  • Σταθμός: Γκρικς
  • Σταθμός: Fresh
  • Σταθμός: Coffee