Από το www.thewebradio.gr οι καλύτερες μουσικές

Αρχική / Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Τετάρτη 27 Μαρτίου

Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Τετάρτη 27 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Η Αφροδίτη από σήμερα θα βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων, βάζοντας την συναισθηματική σας ζωή σε μία εσωστρέφεια. Ίσως η ανάγκη σας να απομονωθείτε από καταστάσεις και πρόσωπα, να είναι η αιτία μιας ωριμότερης συμπεριφοράς.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Η Αφροδίτη στο ζώδιο των Ιχθύων, θα σας χαρίσει μία αρκετά πλούσια περίοδο στην προσωπική σας ζωή. Ίσως επίσης γοητευτείτε με κάποιο πρόσωπο που θα μπει τώρα στην ζωή σας και θα ανήκει στο φιλικό σας περιβάλλον.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η Αφροδίτη από σήμερα θα κάνει την είσοδο της στο ζώδιο των Ιχθύων, κάνοντας τα συναισθήματα σας πιο κυρίαρχα στην ζωή σας. Μπορεί να χρειαστεί να διεκδικήσετε αυτό που πραγματικά αξίζει και σας κάνει χαρούμενους.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων, θα ευνοήσει συναντήσεις, ταξίδια και επαφές με άτομα από το περιβάλλον σας. Ίσως ένα πρόσωπο από μακρυά, σας δώσει βαθιά συναισθήματα.

 

ΛΕΩΝ: Η Αφροδίτη κάνει σήμερα την είσοδο της στο ζώδιο των Ιχθύων, έως τις 20/4. Τα οικονομικά σας θα έχουν μία μεγαλύτερη εύνοια, κυρίως εκείνα που αφορούν και τρίτα πρόσωπα. Η συναισθηματική σας ζωή, θα είναι πιο ευαίσθητη και σίγουρα πιο ουσιαστική και κτητική.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η Αφροδίτη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, θα δώσει έμφαση στην προσωπική σας ζωή. Μπορεί αυτή την περίοδο να υπάρξουν και κάποιες εκπλήξεις σε συναισθηματικό επίπεδο, που θα πρέπει να διαχειριστείτε με πολύ σύνεση.

 

ΖΥΓΟΣ: Η Αφροδίτη στο ζώδιο των Ιχθύων από σήμερα, θα βελτιώσει τα επαγγελματικά σας, αλλά και θέματα υγείας, που σας είχαν ταλαιπωρήσει με το τέλος του Χειμώνα. Ένα εργασιακό θέμα θα σας δώσει την ικανοποίηση που θέλετε.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με την Αφροδίτη στο ζώδιο των Ιχθύων, θα γίνει πολύ ενδιαφέρουσα η συναισθηματική σας ζωή, κάνοντας την καθημερινότητα σας γεμάτη από ευχάριστες ερωτικές ανατροπές και πολλές γνωριμίες του αντίθετου φύλου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η Αφροδίτη από σήμερα θα βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων, όπου σας καλεί να ασχοληθείτε με την αισθητική του χώρου σας, αλλά και με τις οικογενειακές σας σχέσεις. Ένα γεγονός θα σας κάνει να αλλάξετε κάποια θέματα κατοικίας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η είσοδος του πλανήτη της αγάπης στο ζώδιο των Ιχθύων, σας κάνει πιο ευαίσθητους σε συναισθηματικά θέματα. Η τρυφερότητα και η γοητεία που θα εισπράττουν οι άλλοι από εσάς, θα σας κάνουν ακαταμάχητους και ιδίως στον πολύ στενό σας κύκλο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η Αφροδίτη στους Ιχθύες από σήμερα, θα σας επηρεάσει κυρίως σε οικονομικό επίπεδο. Μπορεί να προκύψει μία απρόσμενη ευκαιρία και ίσως μία πολύ σημαντική αγορά. Κάποια χρήματα θα έρθουν απρόσμενα.

 

ΙΧΘΥΕΣ: Με την Αφροδίτη πλέον στο δικό σας ζώδιο, θα ανανεωθούν τα συναισθηματικά σας, θα έχετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και θα γίνεστε πιο δεκτικοί σε νέες γνωριμίες, αλλά και περισσότερο ερωτικοί με τον σύντροφο σας.

πηγή: http://www.thepressroom.gr

Playing

ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ

-

ΕΠΕΛΕΞΕ

ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΟΥ

Γίνεται Σύνδεση
Γίνεται Σύνδεση
  • Σταθμός: Αυθεντικό
  • Σταθμός: Γκρικς
  • Σταθμός: Fresh
  • Σταθμός: Coffee