Από το www.thewebradio.gr οι καλύτερες μουσικές

Αρχική / Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Τετάρτη 3 Απριλίου 2019

Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Τετάρτη 3 Απριλίου 2019

ΚΡΙΟΣ: Η καθημερινότητα σας έχει αρχίσει να γίνεται πιο έντονη και οι υποχρεώσεις αρκετές. Θα υπάρξουν επίσης κάποιες προσεγγίσεις ανθρώπων που θα σας φανούν πολύ χρήσιμοι για κάτι.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Μία μέρα όπου θα γαληνέψετε και θα απαλλαγείτε από εντάσεις που ίσως να έχετε περάσει τις προηγούμενες μέρες. Ένα επαγγελματικό θέμα θα έχει καλή ολοκλήρωση.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η παραμονή του Άρη στο δικό σας ζώδιο, θα σας δώσει μία έντονη διάθεση για άνοιγμα σε κάθε προσωπική επιλογή. Θα υπάρξουν καλές ευκαιρίες σε κάθε θέμα που σας απασχολεί.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα υπάρξουν πολλές αλλαγές σε θέματα που αφορούν τα συναισθήματα σας και θα έχετε σήμερα κάποιες επαγγελματικές επιλογές, με πολύ καλές προοπτικές.

 

ΛΕΩΝ: Θα υπάρξουν και σήμερα πολλές ευκαιρίες σε κάποια προσωπικά θέματα, για να απαλλαγείτε κυρίως από καταστάσεις που σας πιέζουν και σας βγάζουν τον κακό σας εαυτό.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι συνθήκες θα είναι πολύ καλές για να βάλετε σε σειρά τα επαγγελματικά σας. Θα έχετε επίσης την δυνατότητα να διορθώσετε παλιές καταστάσεις που αφορούν την εργασία σας, αλλά και την υγεία σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Ήρθε η στιγμή να απαλλαγείτε από καταστάσεις που σας έχουν ταλαιπωρήσει υπερβολικά. Κάποια σχέση σας, θα αποδειχθεί πρόδρομος μιας νέας περιόδου που ξεκινά πολύ σύντομα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Είστε πολύ δυνατοί, για να αντιμετωπίσετε τα μικροπροβλήματα μιας επαγγελματικής αλλαγής. Στην ουσία θέλετε να έχετε στον έλεγχό σας, ότι φροντίζετε και αγαπάτε, χωρίς να σας δημιουργούν κάποιοι εμπόδια.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η προσωπική σας ζωή θέλει ένα πολύ καλό ξεκαθάρισμα, βάζοντας σε σειρά τις σκέψεις σας και αυτά που θα σας κάνουν περισσότερο χαρούμενους και δημιουργικούς.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο Άρης στο ζώδιο των Διδύμων, σας κάνει περισσότερο μαχητικούς και σας βγάζει από μία περίοδο περιορισμένη, σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σας. Θα έχετε μία τάση να είστε ευάλωτοι στην υγεία σας, για αυτό χρειάζεται λίγο προσοχή.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πολύ πιθανόν σήμερα να δημιουργηθούν κατάλληλες συνθήκες, ώστε να βρείτε και πάλι τους παλιούς καλούς ρυθμούς σας. Μία ειλικρινή συζήτηση, θα σας κάνει να έρθετε πιο κοντά με αγαπημένο σας πρόσωπο.

 

ΙΧΘΥΕΣ: Θα πρέπει να κατανοήσετε ότι για να βρεθείτε πιο κοντά στο αγαπημένο σας πρόσωπο, θα πρέπει να [θυσιάσετε] την προσωπική σας ηρεμία και πολλά κεκτημένα σας. Η ερώτηση είναι μία,… είστε έτοιμοι για κάτι τέτοιο;.

πηγή: http://www.thepressroom.gr

Playing

ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ

-

ΕΠΕΛΕΞΕ

ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΟΥ

Γίνεται Σύνδεση
Γίνεται Σύνδεση
  • Σταθμός: Αυθεντικό
  • Σταθμός: Γκρικς
  • Σταθμός: Fresh
  • Σταθμός: Coffee