Χρόνια πολλά και Καλή Ανάσταση από το www.thewebradio.gr

Αρχική / Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Τετάρτη 6 Μαρτίου

Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Τετάρτη 6 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Η Νέα Σελήνη σήμερα στο ζώδιο των Ιχθύων, σας καλεί να κάνετε τον απαιτούμενο απολογισμό. Η εσωτερική αναστάτωση που νιώθετε, δεν οφείλεται μόνο σε γεγονότα που συμβαίνουν, αλλά και σε άλλα που έχουν συμβεί κατά το παρελθόν.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Η Νέα Σελήνη σήμερα, θα σας φέρει καινούριους φίλους, αλλά όχι πάντα τους καλύτερους. Γι αυτό η προσοχή σας να είναι στραμμένη σε κάθε τι που δεν θα σας κάνει να νιώθετε καλά, εκεί θα πρέπει να απομακρυνθείτε χωρίς δεύτερη σκέψη.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η Νέα Σελήνη περιπλέκει πολύ τα επαγγελματικά σας και σας κάνει αρκετά ανασφαλείς με τους άλλους. Είναι καιρός να απομακρυνθείτε από τα λάθη του παρελθόντος, γιατί δεν θα μπορέσετε να έχετε καλές προοπτικές με λάθος αποσκευές.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η Νέα Σελήνη, συνοδεύει την παρουσία της με τον Ποσειδώνα, όπου και τροφοδοτεί την φαντασία σας και την πολύ ευαίσθητη πλευρά σας. Αξιοποιήστε την συναισθηματική σας ζωή και απομακρυνθείτε από λάθος σχέσεις.

 

ΛΕΩΝ: Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων και λόγο της συμμετοχής του Ποσειδώνα στον τομέα των οικονομικών σας, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σε ότι αφορά τις δοσοληψίες σας με άτομα που δεν πρέπει να εμπιστεύεστε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η Νέα Σελήνη θα φέρει εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή, με ένα πρόσωπο που θα έχει μία πολύ δυνατή επιρροή απάνω σας. Επίσης, δεν αποκλείεται το γεγονός, να εισπράξετε κάποια ψεύτικη και παραπλανητική συμπεριφορά από τον σύντροφό σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Η Νέα Σελήνη, θα σας προτρέψει να κάνετε κάποια νέα επαγγελματικά ξεκινήματα, αμφιβόλου διάρκειας και επιτυχίας. Μην αφεθείτε στα στοιχεία που έχετε τώρα στην διάθεση σας, γιατί θα υπάρξουν πολύ σύντομα ανατροπές.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μπορεί η Νέα Σελήνη να μην είναι η πιο καλή ευκαιρία για την συναισθηματική σας ζωή και για την δημιουργικότητα σας, όμως μπορεί να δείτε κάποιες καταστάσεις που σας έχουν πιέσει αρκετά, με μεγαλύτερη κατανόηση.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η Νέα Σελήνη, κτυπά το οικογενειακό σας περιβάλλον, βάζοντας σε ανισορροπία τις σχέσεις σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μην αφήσετε να σας κερδίσουν οι ψεύτικες υποσχέσεις από τους άλλους, ακόμη και αν το έχετε ανάγκη αυτή την περίοδο, …την παραπλάνηση.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες, αναπτύσσει την ευαίσθητη πλευρά σας και γίνεστε περισσότερο ευαίσθητοι και συμπονετικοί με τους άλλους. Μπορεί επίσης να κάνετε μία λάθος σκέψη, που μπορεί να σας στοιχήσει την αξιοπιστία σας στους άλλους.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η Νέα Σελήνη είναι αρκετά απατηλή και είναι πολύ επίφοβο, να κάνετε κάποιες λάθος κινήσεις σε οικονομικά θέματα. Μπορεί επίσης να νιώσετε ανήμποροι, να διαχειριστείτε μία συναισθηματική σας υπόθεση.

 

ΙΧΘΥΕΣ: Η Νέα Σελήνη επηρεάζει εσάς που έχετε γενέθλια γύρο από αυτή την μέρα. Έτσι καλό είναι να αποφύγετε καταστάσεις που δεν είναι ξεκάθαρες από την γέννηση τους και απομακρυνθείτε από τα λάθος πρόσωπα.

πηγή: http://www.thepressroom.gr

Playing

ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ

-

ΕΠΕΛΕΞΕ

ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΟΥ

Γίνεται Σύνδεση
Γίνεται Σύνδεση
  • Σταθμός: Αυθεντικό
  • Σταθμός: Γκρικς
  • Σταθμός: Fresh
  • Σταθμός: Coffee