Από το www.thewebradio.gr οι καλύτερες μουσικές

Αρχική / Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Τρίτη 2 Απριλίου

Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Τρίτη 2 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Μία πολύ ιδιαίτερη μέρα για την προσωπική σας ζωή, εφόσον είναι σημαντικό να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματα σας, ακόμη και αν αυτό, εμποδίζεται από τις υπάρχουσες συνθήκες.

 

ΤΑΥΡΟΣ :Ένα ενδιαφέρον άνοιγμα θα γίνει σήμερα στον κοινωνικό σας κύκλο, βάζοντας σε προτεραιότητα τους στόχους σας, μέσα από μία κοινή πορεία με άτομα που ταιριάζετε σε μία ιδεολογία ή ένα όραμα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η παρουσία του πλανήτη Άρη στο δικό σας ζώδιο, θα σας κάνει να διεκδικείτε και να μάχεστε για κάτι που πιστεύετε με απόλυτη προσήλωσή και πείσμα. Είναι μέρα δράσης.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με την Σελήνη σήμερα στο ζώδιο των Ιχθύων, θα μπορέσετε να βγάλετε τα καταπιεσμένα σας συναισθήματα και να αναζητήσετε την χαρά από τον σύντροφο που σας εκφράζει απόλυτα.

 

ΛΕΩΝ: Η Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων, σχηματίζει σύνοδο με τον πλανήτη Αφροδίτη και ανανεώνει κάποια οικονομικά, αλλά και συναισθηματικά σας θέματα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σήμερα η Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων, θα σας κάνει να ασχοληθείτε περισσότερο με την προσωπική σας ζωή και τις σχέσεις σας γενικότερα. Είναι μία μέρα πολλών αναφορών σε σχέσεις και συναισθήματα.

 

ΖΥΓΟΣ: Η Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων σήμερα, θα σας δώσει μεγαλύτερη ένταση σε επαγγελματικά θέματα, όπως επίσης και σε σχέσεις που βρίσκονται στον χώρο της εργασίας σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μία πολλά υποσχόμενη μέρα, σε θέματα που αφορούν τις σχέσεις σας και την προσωπική σας ζωή. Η Σελήνη στον τομέα των συναισθηματικών σας σχέσεων, θα σας δώσει ένα πολύ όμορφο και γλυκό διάλειμμα στην καθημερινή σας ρουτίνα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η παρουσία του Άρη, απέναντι από το δικό σας ζώδιο, θα σας κάνει να είστε περισσότερο ανήσυχοι και νευρικοί με την προσωπική σας ζωή. Οι εντάσεις μπορεί να αρχίσουν να υπάρχουν σε μία σημαντική σας σχέση.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η επικοινωνία σήμερα με άτομα πολύ αγαπημένα σας δεν θα λείψει. Μπορεί επίσης να έχετε κατά νου μία μετακίνηση, που θα γίνει κυρίως για συναισθηματικούς λόγους.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η παρουσία του Άρη στους Διδύμους, θα σας ευνοήσει αρκετά σε προσωπικό επίπεδο, ακόμη και αν δεν θα μπορέσετε να δείξετε τα συναισθήματα σας όπως θα θέλατε.

 

ΙΧΘΥΕΣ: Με την Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, θα έχετε μία πολύ ευαίσθητη πλευρά να βγάλετε προς τα έξω, κάτι που θα νιώσουν και τα πολύ αγαπημένα σας πρόσωπα, που μοιράζεστε την καθημερινότητα σας μαζί τους.

πηγή:http://www.thepressroom.gr

Playing

ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ

-

ΕΠΕΛΕΞΕ

ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΟΥ

Γίνεται Σύνδεση
Γίνεται Σύνδεση
  • Σταθμός: Αυθεντικό
  • Σταθμός: Γκρικς
  • Σταθμός: Fresh
  • Σταθμός: Coffee