Από το www.thewebradio.gr οι καλύτερες μουσικές

Αρχική / Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Τρίτη 9 Απριλίου

Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Τρίτη 9 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Σήμερα θα έχετε μία έντονη συμπεριφορά, που κάποιες στιγμές μπορεί και να παρεξηγηθεί από τους άλλους. Φροντίστε να είστε διαλλακτικοί σε οικονομικά θέματα και σε συμφωνίες.

ΤΑΥΡΟΣ: Η αυτοπεποίθηση σας σήμερα θα σας σπρώξει να κάνετε παράτολμες κινήσεις σε πολλά θέματα που σας απασχολούν. Η συναισθηματικές σας ανάγκες θα σας κάνουν να γίνετε παραπάνω κτητικοί.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Να είστε περισσότερο ευέλικτοι και να μην αφήσετε τον εκνευρισμό να πρυτανεύσει και να απομακρύνει την ηρεμία και την σύνεση. Αποφύγετε σήμερα τις αποφάσεις, γιατί θα έχουν παραπάνω ενθουσιασμό από ότι χρειάζεται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα υπάρχει μία ανησυχία σήμερα, όπου θα σας χαλάσει για λίγο την ψυχολογία. Αποφύγετε τις εντάσεις στον επαγγελματικό σας χώρο και μην βγάλετε συμπεράσματα για ένα αγαπημένο σας πρόσωπο.

ΛΕΩΝ: Θα υπάρξουν κάποιες ανατροπές στο φιλικό σας περιβάλλον και ίσως να μην μπορέσετε να νιώσετε ηρεμία συναισθηματική, λόγο κάποιων υπερβολών που θα συμβούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επαγγελματικά θέματα θα σας απασχολήσουν, αλλά θα θα πρέπει να τα διαχειριστείτε με πολύ ηρεμία και καλή διάθεση την κάθε πρόκληση που θα παρουσιαστεί.

ΖΥΓΟΣ: Σήμερα θα έχετε την ικανότητα να διαχειριστείτε πολύ εύκολα καταστάσεις που αφορούν πνευματικές εργασίες, νομικές υποθέσεις και ταξίδια, με συναισθηματική προοπτική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν σήμερα. Πιθανόν να έχετε κάποιες ουσιαστικές σκέψεις για χρήματα που αφορούν εσάς και κάποιο άλλο πρόσωπο, που μοιράζεστε μαζί του μια κοινή πηγή εισοδήματος.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Με την Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, θα έχετε την προσοχή σας στραμμένη στην προσωπική σας ζωή. Μπορεί επίσης να νιώσετε πληγωμένοι από μία ανατροπή που θα πάρουν τα συναισθήματα σας, για το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποφύγετε σήμερα να δώσετε περισσότερο ένταση σε πράγματα που δεν αξίζει να σας χαλάσουν την μέρα σας. Μία κακή συνεννόηση με δικό σας πρόσωπο θα σας απομακρύνει από αυτό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εμπιστευτείτε περισσότερο τα αγαπημένα σας πρόσωπα και μην έχετε μία στάση άμυνας. Φροντίστε να τακτοποιήσετε τις οικονομικές εκκρεμότητες που σας έχουν προβληματίσει.

ΙΧΘΥΕΣ: Το οικογενειακό σας περιβάλλον θα σας δημιουργήσει κάποιους αστάθμητους παράγοντες, όπου και θα πρέπει να διαχειριστείτε με ηρεμία. Επαγγελματικές εντάσεις που θα προέλθουν για οικονομικά θέματα.

πηγή: http://www.thepressroom.gr

Playing

ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ

-

ΕΠΕΛΕΞΕ

ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΟΥ

Γίνεται Σύνδεση
Γίνεται Σύνδεση
  • Σταθμός: Αυθεντικό
  • Σταθμός: Γκρικς
  • Σταθμός: Fresh
  • Σταθμός: Coffee