Από το www.thewebradio.gr οι καλύτερες μουσικές

Αρχική / Οι προβλέψεις των ζωδίων για το Σαββατο 16 Μαρτίου 2019

Οι προβλέψεις των ζωδίων για το Σαββατο 16 Μαρτίου 2019

ΚΡΙΟΣ

Ένα πολύ ιδιαίτερο διήμερο, όπου οι ανατροπές θα διαδέχονται η μία την άλλη, κυρίως σε θέματα που αφορούν τα συναισθήματα σας και τον τρόπο που τα διαχειρίζεστε. Επίσης ένα σημαντικό νέο θα σας βοηθήσει να πάρετε μία απόφαση.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτό το διήμερο θα κάνετε κάποιες παράτολμες κινήσεις, που αφορούν κυρίως τα προσωπικά σας θέματα. Να αποφύγετε κάθε περιπλοκή με άτομα που δεν τους έχετε εμπιστοσύνη, διότι θα χάσετε το κύρος σας και την εμπιστοσύνη δικών σας ατόμων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με εσωτερική αναστάτωση θα βρεθείτε αυτό το διήμερο και ο λόγος θα είναι η λάθος γνώμη που θα έχετε για πολύ σημαντικά πράγματα. Βέβαια ο Ερμής, αν και ανάδρομος θα σας βοηθήσει στο να σκεφτείτε θετική αλλαγή στα επαγγελματικά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα θελήσετε να δοκιμάσετε τις αντοχές σας σε μία σχέση, ή μία φιλία. Μπορεί να μην σας βγει αυτό που εσείς θέλετε στην πραγματικότητα, αλλά θα προσπαθήσετε αυτό που έχετε στην καρδιά σας και θα πολεμήσετε για την ευτυχία σας.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο αυτό το διήμερο, θα σας κάνει αρκετά ανήσυχους με τις επαγγελματικές σας επιλογές. Μπορεί να αναγκαστείτε να αλλάξετε κάποια δεδομένα, ώστε να βρείτε την χρυσή τομή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο, θα έρθετε πιο κοντά με δικό σας άτομο και θα πάρετε τις απαντήσεις που χρειάζεστε για να βγάλετε μία υγιή απόφαση. Μπορεί να έχετε κάποια αδιαθεσία ή κακή ψυχολογία, κυρίως την Κυριακή.

ΖΥΓΟΣ

Ένα πολύ ιδιαίτερο διήμερο για σας, όπου θα έχετε πολύ καλή επαφή με άτομα που σας συνδέουν κοινοί στόχοι. Η συναισθηματική σας ζωή βρίσκεται ακόμη σε μία αναστάτωση και ίσως να πρέπει να αναζητήσετε τους αληθινούς λόγους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με πολλές αλλαγές και μεταπτώσεις, σε προσωπικό επίπεδο, θα περάσει αυτό το Σαββατοκύριακο. Βέβαια, θα υπάρξουν καλές συζητήσεις με πρόσωπα που αγαπάτε και σας αγαπούν πραγματικά σε βάθος χρόνου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με πολύ καλή διάθεση θα ξεκινήσει για σας αυτό το διήμερο. Η Σελήνη από το Λιοντάρι θα σας κάνει πιο αισιόδοξους και θα σας δώσει την δύναμη να απαλλαγείτε από ανούσιες καταστάσεις και πρόσωπα που σας δημιουργούν προβλήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με σταθερή πορεία για ένα σχέδιο σας, θα κυλίσει αυτό το Σαββατοκύριακο. Με μία ξεκάθαρη θέση θα αντιμετωπίσετε ένα προσωπικό θέμα και θα πάρετε τις αποφάσεις που θα νιώσετε καλύτερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτό το διήμερο θα έχετε σημαντικά θέματα να επιλύσετε και πολύ πιθανόν να σας βοηθήσουν φιλικά σας άτομα, να φέρετε εις πέρας μία πολύπλοκη συναισθηματική κατάσταση. Η Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, θα σας κάνει ανήσυχους με το ταίρι σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Με πολύ καλή επικοινωνία, θα κυλίσει αυτό το διήμερο για σας. Θα έχετε την δυνατότητα κάποιων αλλαγών που αφορούν τον χώρο τις εργασίας σας, ή την επαφή σας με άτομα που βρίσκονται στο περιβάλλον σας

πηγή: http://www.thepressroom.gr

Playing

ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ

-

ΕΠΕΛΕΞΕ

ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΟΥ

Γίνεται Σύνδεση
Γίνεται Σύνδεση
  • Σταθμός: Αυθεντικό
  • Σταθμός: Γκρικς
  • Σταθμός: Fresh
  • Σταθμός: Coffee