Χρόνια πολλά και Καλή Ανάσταση από το www.thewebradio.gr

Αρχική / Οι προβλέψεις των ζωδίων για το Σαββατο 2 Μαρτίου 2019

Οι προβλέψεις των ζωδίων για το Σαββατο 2 Μαρτίου 2019

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη στον τομέα των προσωπικών σας σχέσεων, φέρνει μία σχετική αναστάτωση. Μην αφήσετε τα συναισθήματα σας να καταπιέζονται, όταν πραγματικά ξέρετε τι θέλετε να κάνετε στις προσωπικές σας επιλογές.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα έχετε ένα καταιγισμό μηνυμάτων και ενδιαφέροντος, από άτομα που και κατά το παρελθόν σας έχουν εκδηλώσει το ερωτικό τους ενδιαφέρον. Μπορεί να κάνετε κάποια νέα γνωριμία, που θα έχει μία παράξενη συμπεριφορά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το Σάββατο θα πρέπει να προσέξετε τις οικονομικές σας δοσοληψίες, όπου μπορεί να κρύβουν επιμονή από κάποια πρόσωπα. Την Κυριακή θα αποφασίσετε για ένα ταξίδι, που οι συνθήκες θα είναι κάπως πολύπλοκες και θέλουν καλό προγραμματισμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτό το διήμερο θα είναι αρκετά έντονο για σας, κυρίως σε προσωπικά θέματα, αλλά και σε οικονομικά. Η Κυριακή θα έχει πολύ ένταση, που θα προέλθει από κάποιες λάθος επιλογές που είχατε κάνει κατά το παρελθόν και τώρα καλείστε να διορθώσετε.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη θα βρεθεί απέναντι από το δικό σας ζώδιο και θα σας κάνει ανήσυχους με ένα προσωπικό σας θέμα. Βέβαια είστε υποψιασμένοι για όλους και όλα, κάτι που θα πρέπει να το καλλιεργήσετε, για να δείτε με καθαρή ματιά τα θέματα αυτά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το Σάββατο θα είναι ένα ακόμη θετικό πλανητικό πέρασμα, που βοηθά να βάλετε πολλά θέματα σας σε τάξη. Η Κυριακή θα είναι λίγο αφιλόξενη με τις μικροχαρές και θα είναι ο λόγος να ασχοληθείτε με την εργασία σας και τις καθημερινές υποχρεώσεις.

ΖΥΓΟΣ

Ένα εκρηκτικό διήμερο θα περάσετε, με την προσωπική σας ζωή να παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο. Υπάρχει εμφανής ο κίνδυνος να χαλάσει μία σχέση σας, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί εξ ολοκλήρου, από την δική σας συμπεριφορά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα έχετε ένα περιπετειώδες διήμερο, όπου πολλά πράγματα θα τα βλέπετε με διαφορετική ματιά κάθε φορά. Ένα σκοτσέζικο ντουζ που θα έχει στο τέλος κάποιο αποτέλεσμα με θετική έκβαση. Προσοχή στην υγεία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ίσως αυτό το Σαββατοκύριακο να μην μπορέσετε να περάσετε τόσο ανέμελα όσο θα θέλατε. Η προσωπική σας ζωή θα περάσει από κάποιες διακυμάνσεις και ίσως να πρέπει να δείτε επιτέλους τι σας ταιριάζει και τι όχι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με αρκετή ένταση θα φύγει αυτό το Σαββατοκύριακο για σας τους Αιγόκερους. Μπορεί να έχετε μία παράξενη συνάντηση με άτομο που θα σας προβληματίσει με την συμπεριφορά του απέναντι σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα βρεθείτε εκτεθειμένοι σε πολλά θέματα που κατά καιρούς δεν είχατε τον χρόνο ή την διάθεση να λύσετε. Η Αφροδίτη πλέον στο ζώδιο σας, θα σας δώσει μελλοντικά κάποια θετικά σημεία, για την προσωπική σας ζωή.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα έχετε ένα ιδιόμορφο Σαββατοκύριακο, με πολλές εξελίξεις σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και με πολλές ανατροπές. Φροντίστε να είστε πιο ξεκάθαροι σε ότι σκέφτεστε να κάνετε.

πηγή: http://www.thepressroom.gr

Playing

ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ

-

ΕΠΕΛΕΞΕ

ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΟΥ

Γίνεται Σύνδεση
Γίνεται Σύνδεση
  • Σταθμός: Αυθεντικό
  • Σταθμός: Γκρικς
  • Σταθμός: Fresh
  • Σταθμός: Coffee