Χρόνια πολλά και Καλή Ανάσταση από το www.thewebradio.gr

Αρχική / Οι προβλέψεις των ζωδίων για Tρίτη 12 Μαρτίου

Οι προβλέψεις των ζωδίων για Tρίτη 12 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ

Πολύ καλές προοπτικές σε οικονομικά θέματα θα υπάρξουν κατά την διάρκεια της ημέρας. Οι δυναμικές κινήσεις σας για ένα σοβαρό προσωπικό θέμα, θα σας απαλλάξουν από λάθος καταστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη και σήμερα στο δικό σας ζώδιο, δέχεται την εύνοια του Πλούτωνα, βάζοντας κάποια πράγματα από το παρελθόν σε νέα τροχιά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προωθούνται εργασιακά θέματα που είχαν καθυστερήσει. Φροντίστε να κάνετε τις πιο κατάλληλες κινήσεις, για να γευτείτε σε βάθος χρόνου την επιτυχία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καλή μέρα για να κάνετε νέες επαφές με καινούρια πρόσωπα, που μπορεί να σας βοηθήσουν σε ένα προσωπικό σας θέμα, ή μία νομική υπόθεση που σας απασχολεί.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη σήμερα στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας, θα σας ωθήσει σε κάποιες αναγκαίες αλλαγές που θα σας βγάλουν από κάποιες λάθος επαγγελματικές κινήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα υπάρξουν καλές συνθήκες σε ένα παλιό δημιουργικό σας σχέδιο που θα ξεκινήσει και πάλι την διαδικασία της ανανέωσης μέσα από πιο δυναμικές επιλογές.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα θα ασχοληθείτε με κάποια οικονομικά θέματα, που αφορούν και τρίτα πρόσωπα. Μην αφήσετε να σας παραπλανήσουν οι ανάγκες των άλλων, εις βάρος δικών σας συμφερόντων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με πολύ καλές προοπτικές αυτή η μέρα για να μπορέσετε να ανανεώσετε την προσωπική σας ζωή και να φροντίσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η καλύτερη χρονικά στιγμή, για να έρθετε πιο κοντά με πρόσωπα που σας χώριζαν παρεξηγήσεις και ατυχείς στιγμές. Ένα νομικό θέμα, πλησιάζει στην επίλυση του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μία πολύ θετική μέρα για να ασχοληθείτε με την επίλυση προσωπικών σας ζητημάτων. Ανανεώστε τις σχέσεις σας και συζητήστε εκείνα που σας απομακρύνουν ή σας ενώνουν, ώστε να βρείτε τις λύσεις που θα σας φέρουν πιο κοντά με τους αγαπημένους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι συνθήκες θα είναι πολύ καλές για να κάνετε νέα ξεκινήματα που αφορούν την επαγγελματική σας πορεία. Φροντίστε να ελέγξετε την υγεία σας και να ξεκουράζεστε περισσότερο.

ΙΧΘΥΕΣ

Ίσως να ήρθε η στιγμή να βάλετε σε ενέργεια ένα παλιό σας σχέδιο. Μπορεί επίσης να βρεθείτε κοντά με πρόσωπα που τα γνωρίζατε από παλιά και να αναθερμάνετε τις σχέσεις σας.

πηγή: http://www.thepressroom.gr

Playing

ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ

-

ΕΠΕΛΕΞΕ

ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΟΥ

Γίνεται Σύνδεση
Γίνεται Σύνδεση
  • Σταθμός: Αυθεντικό
  • Σταθμός: Γκρικς
  • Σταθμός: Fresh
  • Σταθμός: Coffee