Χρόνια πολλά και Καλή Ανάσταση από το www.thewebradio.gr

Αρχική / Ποια ώρα γίνεται το καλύτερο σεξ;

Ποια ώρα γίνεται το καλύτερο σεξ;

Η Επιστήμη λέει “πρωί πρωί με την αυγούλα”

Το ανθρώπινο σώμα παράγει τεράστια ποσότητα ορμονών και αδρεναλίνης εκείνες τις ώρες. Στους άνδρες, τα επίπεδα τεστοστερόνης αιχμής γύρω στις 7 και επίσης το πρωί είναι ξεκούραστοι, με αυξημένες αισθήσεις” εξηγεί η σεξολόγος Σούζι Χέιμαν. Εντάξει, δεν είναι και ο Ασκητής, αλλά κάτι ξέρει.

Από την άλλη, σύμφωνα με μια μελέτη από το Πανεπιστήμιο Rutger στις ΗΠΑ, ο μέσος χρόνος που δαπανάται για ερωτικά παιχνίδια διπλασιάζεται το πρωί. Στην πρωινή αυτή ώρα συμφωνεί και προσυπογράφει και το Πανεπιστήμιο της Μόντενα στην Ιταλία.

Τα Ζευγάρια λένε “απογευματάκι, χαλαρά”

Η ιστοσελίδα Lovehoney με έρευνά της πάνω σε ζευγάρια, ανέδειξε τις 19:37 ως την καλύτερη ώρα για σεξ. Μάλιστα, εξηγεί  ότι η ερωτική διάθεση ξυπνά λίγες ώρες νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 16:30 και αυτό γιατί όπως επισημαίνεται λίγοι είναι αυτοί που ενεργούν αυθόρμητα σε ότι έχει να κάνει με το σεξ.

Οι Γυναίκες λένε “όσο πιο αργά, τόσο πιο καλά”

Έρευνα της ίδιας ιστοσελίδας σε 2.300 ανθρώπους, βρήκε ότι η τέλεια ώρα για σεξ σύμφωνα με τις γυναίκες είναι στις 11.21 το βράδυ. Συγκεκριμένα, το 25% των γυναικών προτιμά τις νυχτερινές ώρες μεταξύ 11 και 2 μετά τα μεσάνυχτα.

Οι Άντρες πάλι, “το προτιμούν πρωινό”

Για την ακρίβεια η ιδανική ώρα γι’ αυτούς είναι στις 7.54 π.μ. Κατά την ανωτέρω έρευνα, το 1/3 των ανδρών (28%) προτιμά τις πρωινές ώρες για σεξ (μεταξύ 6 και 9 το πρωί), ωστόσο μόλις το 11% των γυναικών νιώθουν πάθος αυτές τις ώρες.

Στο δια ταύτα

Η αλήθεια είναι ότι αν τα βάλουμε κάτω, γυναίκες-άντρες δεν θα βρεθούμε ποτέ την ίδια ώρα στην καλύτερη φάση. Οπότε, εκείνο που έχω να προτείνω είναι αφού εξασφαλίσεις του τρεις βασικούς παράγοντες, να παίξεις με το μέσο όρο. Δες καλού κακού και τις κινήσεις των πλανητών.

πηγή : https://www.oneman.gr

Playing

ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ

-

ΕΠΕΛΕΞΕ

ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΟΥ

Γίνεται Σύνδεση
Γίνεται Σύνδεση
  • Σταθμός: Αυθεντικό
  • Σταθμός: Γκρικς
  • Σταθμός: Fresh
  • Σταθμός: Coffee