Από το www.thewebradio.gr οι καλύτερες μουσικές

Αρχική / Προβλέψεις των ζωδίων για την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου

Προβλέψεις των ζωδίων για την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ

Θα πρέπει να είστε περισσότερο προσεκτικοί σε ότι αφορά την εργασία σας και γενικά τον τρόπο που επικοινωνείτε με τους άλλους. Φροντίστε να μην κάνετε γνωστά στους άλλους, τα σχέδια σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Με κάποιες εξελίξεις στα επαγγελματικά σας, ξεκινά η μέρα σας. Βέβαια θα πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή σε αυτά που θα μοιραστείτε λεκτικά με τους άλλους, για να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην γίνεστε σήμερα υπερβολικοί με τους άλλους και μην συζητάτε θέματα που αφορούν επαγγελματικά ζητήματα. Ένα προσωπικό θέμα θα σας απασχολήσει ευχάριστα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα έχετε την δυνατότητα να ανοίξετε τα φτερά σας για ένα νέο επαγγελματικό διάβημα. Μία συναισθηματική σχέση θα ολοκληρωθεί κάνοντας ειλικρινής συζητήσεις.

ΛΕΩΝ

Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν και σήμερα, βάζοντας στο περιθώριο κάποιες σπατάλες. Ένα προσωπικό θέμα καλό είναι να μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα ασχοληθείτε έντονα με τις σχέσεις σας, αλλά μην υπερβάλλετε σε αυτά που ζητάτε από τους άλλους. Ένα οικονομικό θέμα λύνεται με πολύ εύκολο τρόπο.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο, θα έχει μια πολύ καλή επιρροή στα προσωπικά σας θέματα. Η επικοινωνία και η τάση για μικρές μετακινήσεις θα είναι πολύ έντονη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Σελήνη σήμερα στο ζώδιο του Ζυγού θα έχετε την τάση να απομονωθείτε και να σκεφτείτε πιο ώριμα για μια προσωπική σας σχέση. Θα έχετε μια επιτυχία στα οικονομικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η μεγάλη τάση να βλέπετε τα πράγματα κάτω από ένα αισιόδοξο πρίσμα δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος για την επαφή σας με άλλα πρόσωπα. Μπορεί να αδικήσετε κάποιο πρόσωπο που για εσάς είναι στήριγμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα επαγγελματικά θέματα σας απασχολούν πάρα πολύ έντονα και έχετε την τάση σήμερα να καλύπτετε κάποια λάθη σας. Ίσως ένα ταξίδι σας κάνει να νιώσετε πιο καλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στον Ζυγό ευνοεί κάποιες νομικές σας αποφάσεις ή ακόμα και κάποιες πνευματικές σας εργασίες. Φροντίστε να μην γίνεστε απρόσεκτοι σε οικονομικά θέματα και μην παρασύρεστε μόνο από αυτό που βλέπετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ερμής σήμερα στο δικό σας ζώδιο κάνοντας όψη τετραγώνου με τον Δία σας δίνει κάποιες δυσκολίες στο να καταλάβετε τους άλλους και να αντιδράσετε σωστά σε νομικά θέματα.

Πηγή: http://www.thepressroom.gr

Playing

ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ

-

ΕΠΕΛΕΞΕ

ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΟΥ

Γίνεται Σύνδεση
Γίνεται Σύνδεση
  • Σταθμός: Αυθεντικό
  • Σταθμός: Γκρικς
  • Σταθμός: Fresh
  • Σταθμός: Coffee