Από το www.thewebradio.gr οι καλύτερες μουσικές

Αρχική / Προβλέψεις των ζωδίων για Τρίτη 5 Μαρτίου

Προβλέψεις των ζωδίων για Τρίτη 5 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Από σήμερα ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του. Οι επιλογές σας να είναι προσεκτικές και να αφήσετε το διάστημα αυτό να κυλήσει χωρίς πολλές [εκμυστηρεύσεις] σε τρίτα πρόσωπα, βάζοντας σε κίνδυνο την εικόνα σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Η ανάδρομη πορεία του Ερμή, σας κάνει να αναθεωρήσετε πολλά θέματα και σχέδια σας. Η συμμετοχή σας σε συλλογική δράση, θα έχει κάποια πισωγυρίσματα που δεν θα πρέπει να αγνοήσετε, χωρίς την απαιτούμενη αλλαγή.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής, μπαίνει σε ανάδρομη πορεία στο Ζενίθ του ωροσκοπίου σας. Έτσι θα υπάρξουν ανατροπές σε επαγγελματικά θέματα, ή θα επανεξετάσετε ένα ζήτημα που αφορά την εργασία σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η ανάδρομη πορεία του Ερμή, προκαλεί αναστατώσεις, καθυστερήσεις και πνευματική σύγχυση. Μπορεί επίσης να παρεξηγηθείτε με άτομα που βρίσκεστε πολύ κοντά και μοιράζεστε την καθημερινότητα σας.

 

ΛΕΩΝ: Ο Ερμής ανάδρομος στους Ιχθύες, βάζει σε αναμονή κάποιες οικονομικές σας υποθέσεις. Μπορεί επίσης να μάθετε αυτή την περίοδο κάποιες αλήθειες, που αφορούν πρόσωπα που σας δένουν βαθιά συναισθήματα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο Ερμής ανάδρομος απέναντι από τι δικό σας ζώδιο, βάζει αναμονή στις προσωπικές σας σχέσεις και στην επικοινωνία σας. Έτσι να αρκεστείτε σε αυτά που μέχρι τώρα είχατε κατά νου, χωρίς να ξεκινήσετε κάτι καινούριο.

 

ΖΥΓΟΣ: Η ανάδρομη πορεία του Ερμή, δεν αφήνει κανένα περιθώριο για καλές επαγγελματικές συζητήσεις, ή αποφάσεις. Οι παρεξηγήσεις με άτομα που εργάζεστε μαζί, δεν θα λείψουν.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η ανάδρομη πορεία του Ερμή, θα σας κάνει να αναθεωρήσετε κάποια πράγματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή. Μπορεί επίσης να θελήσετε να τελειώσετε κάτι που εκκρεμεί και αφορά μία δημιουργική σας ασχολία.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η ανάδρομη πορεία του Ερμή, αφορά την οικογένεια σας, αλλά και την επαγγελματική σας καταξίωση. Μην κάνετε λοιπόν προσπάθειες αυτή την περίοδο, να γεφυρώσετε τις καταστάσεις που θα δημιουργηθούν.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η θέση του ανάδρομου Ερμή, θα σας κάνει να αναθεωρήσετε πολλά και να απομακρυνθείτε από άτομα που θεωρείτε κίνδυνο για την ψυχική σας υγεία. Μέσα σε αυτή την περίοδο, θα βρείτε πολλές απαντήσεις σε θέματα που σας απασχολούν.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αυτή την περίοδο, όπου ο ανάδρομος Ερμής θα βρίσκεται στον τομέα των οικονομικών σας, θα έχετε μία [αναποδιά], σε θέματα που αφορούν τα εισοδήματα σας και την εν γένη προοπτική σε αυτό τον τομέα.

 

ΙΧΘΥΕΣ:  Ο ανάδρομος Ερμής βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο και θα σας αναστατώσει με τις αναβολές που θα υπάρξουν. Μην εμπιστεύεστε και μην αφήσετε να σας εκμεταλλευτούν συναισθηματικά.

πηγή: http://www.thepressroom.gr

Playing

ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ

-

ΕΠΕΛΕΞΕ

ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΟΥ

Γίνεται Σύνδεση
Γίνεται Σύνδεση
  • Σταθμός: Αυθεντικό
  • Σταθμός: Γκρικς
  • Σταθμός: Fresh
  • Σταθμός: Coffee