Χρόνια πολλά και Καλή Ανάσταση από το www.thewebradio.gr

Αρχική / Tαινίες που πρέπει να δεις τα Χριστούγεννα

Tαινίες που πρέπει να δεις τα Χριστούγεννα

Τα Χριστούγεννα είναι μόλις λίγες μέρες μακριά και όπως όλοι, έτσι και εμείς ανυπομονούμε για τις όμορφες στιγμές με τους φίλους και τους οικείους μας, αλλά και για τις χαλαρές ώρες στο σπίτι μπροστά στην τηλεόραση και δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Γι’ αυτές τις στιγμές θα σου μιλήσουμε και εμείς. Βρήκαμε και δημιουργήσαμε μια λίστα με πέντε ταινίες που πρέπει να δεις και φυσικά έχουν κεντρικό θέμα τα Χριστούγεννα. Φυσικά τις περισσότερες – αν όχι και όλες – τις έχεις δει σίγουρα.

Home alone

Τι και αν κυκλοφόρησε το 1990, δεν υπάρχουν Χριστούγεννα που να μην έχεις δει τις περιπέτειες του μικρού Kevin ή κατά κόσμο Macaulay Culkin

Το Πολικό Εξπρές

Αυτή η ταινία απέδειξε πως δεν πιστεύουν όλοι στον Άγιο Βασίλη και τα Χριστούγεννα. Όμως τον μικρό πρωταγωνιστή ένα ταξίδι με το Πολικό Εξπρές τον έκανε να «δει» την αλήθεια. Αξιοσημείωτο είναι πως ο Tom Hanks σε αυτή την ταινία ενσαρκώνει έξι διαφορετικούς ρόλους.

Ο ψαλιδοχέρης

Όταν συνεργάζονται ο Tim Burton και ο Johnny Depp ξέρεις πως το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό. Αυτό φάνηκε και στην τόσο τρυφερή, αλλά και δύσκολη ιστορία του ψαλιδοχέρη.

Το Τανγκό των Χριστουγέννων

Μέσα σ’ αυτές που πρέπει να δεις είναι φυσικά και μια ελληνική. Η ταινία είναι βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Γιάννη Ξανθούλη και μας μεταφέρει σε ένα στρατόπεδο του Έβρου το 1970.

πηγή: http://www.shape.gr

Playing

ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ

-

ΕΠΕΛΕΞΕ

ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΟΥ

Γίνεται Σύνδεση
Γίνεται Σύνδεση
  • Σταθμός: Αυθεντικό
  • Σταθμός: Γκρικς
  • Σταθμός: Fresh
  • Σταθμός: Coffee