Από το www.thewebradio.gr οι καλύτερες μουσικές

Αρχική / Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (10/4)

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (10/4)

ΚΡΙΟΣ
Την εβδομάδα αυτή, ο Κρόνος, κυβερνήτης της καριέρας, βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερου και στον 10ο οίκο στο ζώδιό του. Στα οικονομικά σου έχεις μάθει να ξοδεύεις αλόγιστα τα χρήματα σου, τώρα όμως θα πρέπει να μαζευτείς και να μάθεις να σκέφτεσαι πιο λογικά πριν από κάθε επένδυση ή αγορά. Η Αφροδίτη από τον Τοξότη και τον 9ο οίκο ευνοεί το γάμο και τις συνεργασίες.Αν είσαι σε σχέση, θα πλέεις σε πελάγη ευτυχίας, αφού θα βιώσεις έντονες ερωτικές στιγμές με το σύντροφό σου και θα επιβεβαιωθείς για τα αληθινά συναισθήματα που τρέφει για σένα. Αν είσαι single, θα αισθανθείς ότι πολλοί από τον περίγυρό σου αποζητούν την παρέα σου, αφού τους κάνεις να νιώθουν ανέμελοι και ξέγνοιαστοι, τους φτιάχνεις τη διάθεση με το έξυπνο χιούμορ σου και γενικότερα είσαι η ψυχή της παρέας.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της απομόνωσης, των εχθρών του σπιτιού, της διατροφής, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω και τον 9ο οίκο ευνοεί το γάμο και τις συνεργασίες. Παράλληλα το τετράγωνο του Άρη παρεμβάλει εμπόδια. Ενδεχομένως να παρουσιαστούν κάποια προβλήματα στα επαγγελματικά σου. Διαπραγματεύσου μια αλλαγή θέσης στην εργασία, διότι η λύση στις προβληματικές καταστάσεις που σε κρατούσε σε στασιμότητα εδώ και καιρό έχει δοθεί και οι εξελίξεις θα είναι σύντομα πολύ θετικές.   Αν είσαι single, θα σε απασχολήσει ένα πρόσωπο από το παρελθόν, ξυπνώντας μέσα σου όμορφες αναμνήσεις. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και άφησε το χρόνο να κυλήσει για να δεις αν έχουν αλλάξει κάποια πράγματα μεταξύ σας προς το καλύτερο.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της καριέρας, των επαγγελματικών, του σπιτιού, της διατροφής.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Το τρίγωνο του Άρη σε συνδυασμό με τη σύνοδο του Δία και τη θέση του Ουρανού ευνοεί τα επαγγελματικά σου. Θα υπάρξουν ευκαιρίες σε θέματα καριέρας, τα οποία θα σε ωφελήσουν μελλοντικά πάρα πολύ. Φρόντισε να οργανώσεις τις υποχρεώσεις σου για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις με το βεβαρημένο πρόγραμμα που έχεις. Εκμεταλλεύσου τις νέες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν ξαφνικά μπροστά σου, με δημιουργικότητα και αισιοδοξία.Αν είσαι σε σχέση, ίσως πάρεις μια ξαφνική χαρά από την επισημοποίησή της ή από μια απρόβλεπτη εξέλιξη που θα βοηθήσει να λυθούν προβλήματα που υπήρχαν εδώ και καιρό. Κάνε μια βόλτα στις βιτρίνες, ψώνισε και απασχολήσου όσο το δυνατόν περισσότερο με την εξωτερική σου εμφάνιση. Είναι κάτι που θα σε γεμίσει με κέφι και ιδιαίτερα ζωντάνια.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της καριέρας, των επαγγελματικών, των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της εκπαίδευσης, των πτυχίων, των μεγάλων ταξιδιών, των φίλων και αδερφών, της επικοινωνίας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Άρης, κυβερνήτης των επαγγελματικών, βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού και στον 10ο οίκο στο ζώδιό  του. Στη δουλειά σου θα είσαι πιο δραστήρια πια, θα πάρεις πρωτοβουλίες με δυναμισμό και αποφασιστικότητα και επιτέλους θα ευνοηθείς σε καινούρια ξεκινήματα. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεχτική και να μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις με άσκοπα ψώνια. Αν έχεις μόνιμο δεσμό, υπάρχει περίπτωση να περάσεις μια κρίση με το σύντροφό σου με το τετράγωνο του Άρη και θα βγουν αδυναμίες και απωθημένα στην επιφάνεια. Θα εκφράσεις ανοιχτά τα θέλω και τα πιστεύω σου, με σκοπό να ξεκαθαρίσεις το αρνητικό τοπίο που υπάρχει στη σχέση σου. Αν είσαι single, φλερτ αλλά και παλιές αγάπες θα έρθουν στο προσκήνιο για να σε αναστατώσουν και να σε μπερδέψουν. Ο Κρόνος από τον Αιγόκερω θα φέρει ξεκαθαρίσματα. Το παρελθόν σου είναι δίκοπο μαχαίρι! Θα πρέπει να σκεφτείς καλά. Μπορεί να πληγωθείς ξανά, για αυτό μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της εκπαίδευσης, των πτυχίων, των μεγάλων ταξιδιών, της προσωπικότητας, του εγώ, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των κληρονομιών, του σεξ, των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης.

ΛΕΩΝ
Η Αφροδίτη, κυβερνήτης της καριέρας βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη και στον 5ο οίκο. Eυνοούνται θέματα οικονομικά και εργασιακά. Κράτησε την ψυχραιμία σου και είναι θέμα χρόνου να στρώσουν κάπως τα πράγματα. Η κούραση και οι ευθύνες θα είναι πολλές, σκέψου όμως και την ανταμοιβή που θα έχεις. Το τρίγωνο Αφροδίτης σε συνδυασμό με το τρίγωνο της Σελήνης αυτήν την εβδομάδα θα φέρει ευκαιρίες για φιλία, συνεργασία, αγάπη, ευτυχία που θα προκύψουν τις πρώτες μέρες. Αν είσαι σε σχέση, ανυπομονείς να βρεθείς με το σύντροφό σου και τα αγαπημένα σου πρόσωπα για να περάσεις το επταήμερο αυτό, να χαλαρώσεις και να ξεφύγεις λίγο από τη ρουτίνα και τα προβλήματα της καθημερινότητας. Αν είσαι single, θα αναστατωθείς, καθώς θα παρουσιαστούν στο κατώφλι σου άνθρωποι από το παρελθόν ζητώντας μια δεύτερη ευκαιρία. Ξεκαθάρισε με τον εαυτό σου πρώτα και μετά αποφασίζεις τι θα κάνεις.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των κληρονομιών, των ασφαλειών, του σεξ, της απομόνωσης, των εχθρών ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του γάμου και των συνεργασιών, της προσωπικότητας, του εγώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η σύνοδος του Δία σε γεμίζει με ενέργεια και αυθορμητισμό. Το παρασκήνιο συνεχίζεται στις σχέσεις σου με τους συνεργάτες και πολλά είναι αυτά που μένουν κρυφά.  Θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική στον οικονομικό τομέα όλη την εβδομάδα, αποφεύγοντας οπωσδήποτε αγορές και κινήσεις που θα σε βγάλουν από τον προϋπολογισμό σου.  Ο έρωτας σου χτυπάει την πόρτα εντελώς ξαφνικά, εκεί που καθόλου δεν τον περιμένεις.  Τα άστρα ευνοούν το ερωτικό κλίμα. Και αν είσαι single, απολαμβάνεις έντονα ερωτικά πάθη και στιγμές. Αν είσαι δεσμευμένη, φαίνεται ότι στο γάμο και στη σχέση σου δεν θα υπάρξουν δυσκολίες. Με διαλλακτικότητα και συζήτηση θα μπορέσεις να βρεις ένα κοινό σημείο, έτσι ώστε να συμπέσουν οι απόψεις σου, ξεκαθαρίζοντας οριστικά κάποια θέματα που ίσως σε ταλαιπωρούν το τελευταίο διάστημα με το σύντροφό σου.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του γάμου και των συνεργασιών, των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της εργασίας, της υγείας, της απομόνωσης, των εχθρών.

ΖΥΓΟΣ
Η σύνοδος της Αφροδίτης σε συνδυασμό με τη σύνοδο του Δία σε ευνοεί αυτήν την εβδομάδα.  Το πλανητικό σκηνικό θα σου φέρει προβλήματα οικονομικής φύσεως και εμπόδια στον επαγγελματικό τομέα. Απελευθερώσου από ό,τι σε καταπίεζε μέχρι στιγμής και κοίτα τη ζωή κατάματα χωρίς φόβους και ανασφάλειες, γίνε πιο δημιουργική και άρπαξε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Το τρίγωνο Ουρανού συνεργάζεται αρμονικά μαζί σου. Ο Άρης από τον Κριό και τον 7ο οίκο ευνοεί τον τομέα του γάμου και των σχέσεων. Είσαι γοητευμένη από το μυστήριο που επικρατεί το τελευταίο διάστημα. Αν είσαι single, θα έχεις μια ενδιαφέρουσα ερωτική ζωή. Νέες γνωριμίες σε αναγεννούν και θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις πρόσωπα και καταστάσεις που σε ταλαιπώρησαν. Είσαι στα πάνω σου και δεν αφήνεις την ευκαιρία να πάει χαμένη! Είσαι αποφασισμένη να πυρπολήσεις ερωτικά τον κόσμο, με τους Πλανήτες να ανεβάζουν θερμοκρασίες σε σημείο βρασμού. Η θέση των πλανητών ευνοούν την οικογενειακή σου κατάσταση. Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν ότι θα σε προβληματίσει έντονα η συμπεριφορά του συντρόφου σου και κάπου μπορεί να σε κουράσει με τις διακυμάνσεις που θα έχει με αποτέλεσμα να επηρεαστεί η ψυχολογία σου αρνητικά και να χαλάσει η διάθεσή σου.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της εργασίας, της υγείας, της καριέρας, των επαγγελματικών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η σύνοδος του Ερμή ενισχύει τα επαγγελματικά σου. Τα πράγματα φαίνεται να παίρνουν το δρόμο τους και εκκρεμότητες να τακτοποιούνται, απαλλάσσοντάς σε από ένα άγχος. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες και προτάσεις, τις οποίες θα πρέπει να τις αξιολογήσεις σωστά για να μπορέσεις να έχεις τα προσδοκώμενα κέρδη. Η υπερδραστηριότητα μπορεί να επηρεάσει έντονα τη διάθεση και την υγεία σου. Είσαι παθιασμένη, αν και με υπερτονισμένο «εγώ», παρόλα αυτά όμως αξιαγάπητη. Αν είσαι σε σχέση, η ερωτική σου ζωή θα πάρει μια νέα, πιο ενδιαφέρουσα τροπή. Ενδέχεται να αναπολείς μια προηγούμενη ερωτική σου σχέση. Και τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία να συνειδητοποιήσεις τα σφάλματά σου και να κλείσεις οριστικά αυτό το κεφάλαιο της ζωής σου. Έντονες κοινωνικές επαφές, νέες γνωριμίες και καινούρια ενδιαφέροντα τραβάνε την προσοχή σου και δεν αποκλείεται να θελήσεις να εμπλακείς σε μια νέα ερωτική περιπέτεια. Αν είσαι single, θα παρουσιαστούν δελεαστικές ευκαιρίες με καλές προοπτικές για το μέλλον, για αυτό φρόντισε να τις εκμεταλλευτείς όσο το δυνατόν μπορείς καλύτερα.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας, της εκπαίδευσης, των μεγάλων ταξιδιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του σπιτιού, της τροφής, της καριέρας, των επαγγελματικών.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η σύνοδος του Δία σε ευνοεί στα επαγγελματικά σου. Στον οικονομικό τομέα πρέπει με τη θέση του Κρόνου να κινείσαι συντηρητικά, για να μην βγεις από τα πλάνα σου. Οι αστρολογικές προβλέψεις του επταήμερου σου δείχνουν ότι θα ασχοληθείς με θέματα που αφορούν σε ακίνητη περιουσία, σπίτι ή οικογενειακό περιβάλλον, στα οποία δεν θα πρέπει να πάρεις άμεσα αποφάσεις, γιατί ίσως αλλάξεις γνώμη στην πορεία και μετά δεν θα μπορείς να κάνεις πίσω. Ο Άρης από τον Κριό και τον 5ο οίκο ο Δίας σε τρίγωνο και η Αφροδίτη σε τρίγωνο σε ευνοούν και σου υπόσχονται νέες γνωριμίες. Θα εκπέμπεις σεξουαλικότητα μέχρι και στην παραμικρή σου κίνηση και τα άστρα προβλέπουν αλλαγές στον ερωτικό τομέα. Αν είσαι σε σχέση, ένα κεφάλαιο ετοιμάζεται να κλείσει στην αισθηματική σου ζωή και ένα άλλο καινούριο να ανοίξει. Έχεις πάρει ήδη τις αποφάσεις σου και βάζεις τέλος σε μια σχέση που σε έχει κουράσει τον τελευταίο καιρό.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του σπιτιού, της τροφής, των κληρονομιών, του σεξ, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των φίλων και αδερφών, της επικοινωνίας, των ταξιδιών, της εκπαίδευσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Αφροδίτη από τον Τοξότη και τον 12ο οίκο ευνοεί την καριέρα. Οι σχέσεις με τους συνεργάτες σου βρίσκονται σε καλό δρόμο τον τελευταίο καιρό και μπορείς τώρα να υπολογίζεις στην υποστήριξή τους. Οικονομικά δεν θα είσαι στα καλύτερά σου, κάτι που το βιώνεις ήδη το τελευταίο διάστημα. Θα αντιμετωπίσεις καθυστερήσεις έως το τέλος της εβδομάδας και θα σε κυριεύσει το άγχος για το πώς θα καλύψεις τις υποχρεώσεις σου. Φρόντισε να κάνεις καλή διαχείριση των οικονομικών σου πόρων, αποφεύγοντας τις σπατάλες, για να μην εκτεθείς. Δεν ευνοούνται οι παράλληλες σχέσεις, δεν συγχωρούνται οι περιστασιακές ερωτικές επαφές, γιατί θα βγούνε στην επιφάνεια και θα εκτεθείς. Αν σε ενδιαφέρει η μόνιμη σχέση σου, φρόντισε να μην πληγώσεις το σύντροφό σου. Το πλανητικό σκηνικό θα επιφέρει κλίμα έντασης και ανατροπές στη σχέση σου. Αν είσαι single, να είστε προσεκτική με τις επιλογές σου ώστε να μην να πληγωθείς ξανά. Τα άστρα αυτήν την εβδομάδα σε συμβουλεύουν να ξεπεράσεις τις ανασφάλειές σου που έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν. Το τρίγωνο του Ουρανού σε συνδυασμό με τη σύνοδο του Δία θα σε ευνοήσει στον ερωτικό τομέα προς το τέλος της εβδομάδας.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών, του γάμου και των συνεργασιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, των κληρονομιών, του σεξ.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με την έναρξη της εβδομάδας θα είσαι σε μεταβατικό στάδιο με τις μεγάλες ευκαιρίες που αναζητούσες να πλησιάζουν. Πρέπει απλά να είσαι έτοιμη να τις αναγνωρίσεις και να τις αδράξεις έγκαιρα.Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν ότι θα είναι κρίσιμες οι επόμενες μέρες για την πορεία του δεσμού σου, αφού θα δημιουργηθούν κάποιες καταστάσεις που στην ουσία εσύ θα τις προκαλέσεις, επηρεαζόμενη από λόγια των ατόμων του οικογενειακού σου περιβάλλοντος που δεν εγκρίνουν το σύντροφό σου. Πρόσεξε τι θα πεις και τι θα κάνεις. Αν είσαι single, είναι κατάλληλη εποχή για να φλερτάρεις και να ερωτευθείς ξανά! Η σύνοδος του Ήλιου σε ευνοεί. Εκμεταλλεύσου ευκαιρίες με νέες γνωριμίες σωστά, χωρίς να αδιαφορείς όμως και για τα συναισθήματα των άλλων.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, της εργασίας, της υγείας, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της προσωπικότητας, του εγώ, του γάμου και των συνεργασιών.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Το πλανητικό σκηνικό με τη σύνοδο του Δία θα σου δώσει την ευκαιρία να χαλαρώσεις και να γυρίσεις την πλάτη στα προβλήματα.  Επεξεργάσου καλά τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και μην κάνεις απαισιόδοξες σκέψεις εξαιτίας της ανασφάλειας που νιώθεις. Το τρίγωνο Ουρανού σύντομα θα φέρει αλλαγές στα επαγγελματικά σου. Στα ερωτικά σου, μην παρασύρεσαι από παχιά λόγια και υποσχέσεις, εξιδανικεύοντας ανθρώπους. Δεν θα σου βγει σε καλό σε βάθος χρόνου. Το πλανητικό σκηνικό θα σε γεμίσει με αυτοπεποίθηση το επταήμερο αυτό. Αν έχεις σχέση, οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν ότι θα δεχτείς πολλές προσκλήσεις από το φιλικό σου περιβάλλον και θα χαρείς ιδιαίτερα, αφού θα δεις ότι ο σύντροφός σου ανταποκρίνεται περίφημα και η συμπεριφορά του είναι άριστη με του δικούς σου ανθρώπους,  πράγμα που θα σου ανεβάσει την ψυχολογία. Αν είσαι single, θα κάνεις μια γνωριμία πάνω σε μετακίνηση που θα σου κλέψει την καρδιά! Υπάρχει ο κίνδυνος λόγω έλλειψης ψυχραιμίας και ορθής σκέψης να κάνεις άδικα σκηνές ζήλιας στο έτερο ήμισυ σου και θα προσπαθήσεις να αρχίσεις να του ελέγχεις τη ζωή.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της προσωπικότητας, του εγώ, του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της απομόνωσης, των εχθρών της εργασίας, της υγείας.

πηγή: http://www.tlife.gr

 

Playing

ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ

-

ΕΠΕΛΕΞΕ

ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΟΥ

Γίνεται Σύνδεση
Γίνεται Σύνδεση
  • Σταθμός: Αυθεντικό
  • Σταθμός: Γκρικς
  • Σταθμός: Fresh
  • Σταθμός: Coffee