Από το www.thewebradio.gr οι καλύτερες μουσικές

Αρχική / Ζώδια Σήμερα Κυριακή 14-4-2019

Ζώδια Σήμερα Κυριακή 14-4-2019

Κριός

Γενικά: Η επιθυμία σας για εκπλήρωση και επιτυχία είναι ισχυρή και μπορεί να παρασυρθείτε να ξοδεύετε αλόγιστα ακόμα και προκαταβολικά τις αποδοχές σας μόνο και μόνο για να αποκτήσετε πράγματα τα οποία επιθυμείτε πάρα πολύ. Εάν αφήσετε αυτό να συμβεί, σύντομα θα διαπιστώσετε πως ήταν σοβαρό λάθος να υπερεκτιμήσετε την οικονομική σας κατάσταση, με αποτέλεσμα να αισθανθείτε κάποια μορφή καταπίεσης ή δυσαρέσκειας.

Ταύρος

Γενικά: Επαγγελματικές συνομιλίες, συμφωνίες και προσωπικά θέματα που χρειάζονται διευθετήσεις ευνοούνται σήμερα. Αυτές τις ημέρες έχετε την ικανότητα να επικοινωνείτε εποικοδομητικά με τους συναδέλφους, συνεργάτες και τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν.

Δίδυμος

Γενικά: Αυτές τις ημέρες μπορεί να κάνετε κάποιο ταξίδι ή να επισκεφθείτε παλιούς φίλους, να βρεθείτε σε μια μεγάλη συγκέντρωση ή να κάνετε διακοπές. Είστε σε μια επεκτατική και κάπως περιπετειώδη διάθεση, καλή ημέρα για να ξεφύγετε από τις καθημερινές σας δραστηριότητες και σας βοηθά να δείτε τη ζωή σας και την πορεία της από γενικότερη άποψη.

Καρκίνος

Γενικά: Αυτή είναι κατάλληλη ημέρα για να ασχοληθείτε με πράγματα που απαιτούν φαντασία και έμπνευση για να πραγματοποιηθούν. Η φαντασία σας θα είναι σε ψηλά επίπεδα πράγμα που θα σας βοηθήσει να επιδοθείτε σε κάτι δημιουργικό σε σχέση με την τέχνη, φιλοσοφία, ποίηση ή και κάποια ιδιαίτερη έκφραση. Σε θέματα συνεργασίας ή συντροφικότητας πολύ πιθανό να σας παρουσιαστεί μια καλή ευκαιρία η οποία θα έχει μακρόχρονα θετικά αποτελέσματα. Ακόμα, ανεξάρτητα ποιες είναι οι σχέσεις σας με την οικογένειά σας αυτές τις ημέρες θα υπάρξει μια βελτίωση προς το καλύτερο.

Λέων

Γενικά: Κατά την διάρκεια αυτής της ημέρας θα χρειαστεί να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις από τις οποίες πολλά πράγματα στην προσωπική σας ζωή αλλά και στην καριέρα σας θα προσδιορίσουν το μέλλον για σας. Οι σχέσεις σας με τους άλλους θα βελτιωθούν και κάποια καινούργια γνωριμία που θα εμφανιστεί σήμερα στη ζωή σας θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στα σχέδιά σας.

Παρθένος

Γενικά: Αυτές τις ημέρες θα αισθάνεστε ότι ορισμένες απόψεις σας για συγκεκριμένα πράγματα θα πρέπει να τις ξανα-εξετάσετε και αν χρειαστεί να τις αλλάξετε ολοκληρωτικά. Ατυχώς αυτές τις ημέρες μην περιμένετε οι άλλοι να συμφωνήσουν μαζί σας ή να συμμεριστούν τα προβλήματά σας με αποτέλεσμα να διαπιστώσετε και μόνοι σας ότι το να συζητάτε μαζί τους δεν βοηθάει σε τίποτα (τουλάχιστον σήμερα).

Ζυγός

Γενικά: Αυτή είναι μια θετική και τυχερή ημέρα για επιχειρήσεις και επαγγελματικούς στόχους. Οι σκοποί και φιλοδοξίες σας βλέπετε πως έχουν πάρει το μονοπάτι της πραγματοποίησης. Εδώ όμως θα πρέπει να βοηθήσετε και εσείς. Οι ευκαιρίες μην περιμένετε να σας» σερβιριστούν στο πιάτο». Ακόμα, στην πολύ προσωπική σας ζωή πολλά πράγματα μπορεί να αλλάξουν. Μια σχέση καινούργια ή μια παλιά πολύ πιθανό να πάρει τον δρόμο της νομιμοποίησης. Αυτό για τους ελεύθερους. Για τους δεσμευμένους κάτι σημαντικό και ευχάριστο μέσα στην οικογένεια.

Σκορπιός

Γενικά: Οι προσωπικές φιλοδοξίες, σκοποί, και ενδιαφέροντα συναντούν αναπάντεχες δυσκολίες ή διακυμάνσεις. Ημέρα μεγάλων γεγονότων, η οποία σας έχει καταβάλλει ψυχολογικά. Οι δυσκολίες μπορεί να είναι τόσο έντονες που σε μεμονωμένες περιπτώσεις μπορούν να σας υποχρεώσουν να αναβάλλετε ή να εγκαταλείψετε κάποιο σχέδιό σας. Πολλές φορές θα πιστεύετε πως εδώ βρίσκεται το τέλος και η αρχή κάποιας άλλης πραγματικότητας. Συγκλονιστικές εμπειρίες μαζί με άλλους ανθρώπους και κάτω από δύσκολες συνθήκες.

Τοξότης

Γενικά: Αυξημένος ενθουσιασμός και δημιουργικότητα θα σας ανοίξει τον δρόμο για να πραγματοποιήσετε πράγματα που σχεδιάζατε από καιρό. Ιδιαίτερα καλή ημέρα της ζωής σας σήμερα. Οι αλλαγές που θα γίνονται φαίνεται πως σας ευνοούν ιδιαίτερα. Μια ημέρα που την ονειρευόσασταν ή την επιθυμούσατε ιδιαίτερα. Ακόμα, η ξαφνική αναγνώριση σε έναν ξεχωριστό τομέα της ζωής είναι πολύ πιθανή. Η δημιουργία παιδιών, σπουδών στο εξωτερικό ή ακόμα η ξαφνική βοήθεια από κάποιον μεγαλύτερο θα είναι μέσα στα γεγονότα της ημέρας. Οπως και να έχουν τα πράγματα σήμερα, εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, με την ιδιαίτερη προσοχή και επιφυλακτικότητά σας να ελέγχει την κατάσταση.

Αιγόκερος

Γενικά: Ισως να πρόκειται για μια χρονική ημέρα εξαιρετικής έντασης και συχνών αναπόφευκτων αλλαγών σε σχέση με τους άλλους. Το σπίτι ή η επιθυμία σας για ασφάλεια φαίνεται πως θα επηρεαστούν άμεσα από τις εναλλαγές στις διαθέσεις και πράξεις σας. Ο εκνευρισμός και η διαφωνία πολύ πιθανόν να είναι ένα αποτέλεσμα της έντονης επιθυμίας σας για αλλαγές με οποιεσδήποτε συνέπειες ακόμα και απώλειες. Στην ενασχόλησή σας εκ των πραγμάτων θα αναγκαστείτε να πάρετε μια εντελώς διαφορετική κατεύθυνση απ’αυτή που σχεδιάζατε να ακολουθήσετε αρχικά. Συνεργασίες ή συμφωνίες πολύ πιθανό να χρειαστεί να τις αλλάξετε ή να τις διακόψετε

Υδροχόος

Γενικά: Αν αισθάνεστε ότι δεν σας δίνονται οι ευκαιρίες για να ζήσετε μια πιο δημιουργική, συναρπαστική ζωή και ακόμα παλεύετε κάτω από πιέσεις, ευθύνες και απαιτήσεις για να πληρώσετε μόνο τους λογαριασμούς, πιθανόν να περάσετε μια σοβαρή κρίση σε αυτό το σημείο. Μην είστε πολύ αυστηροί με τον εαυτό σας, και να έχετε υπόψιν ότι μερικές φορές, ριζικές αλλαγές στον τρόπο ζωής και στη νοοτροπία σας μπορούν να φέρουν στην επιφάνεια σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας. Μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να πετάξετε τα πάντα από το παράθυρο και να αρχίσετε πάλι από το μηδέν. Για μερικούς ανθρώπους αυτό μπορεί να είναι καλή ιδέα, για άλλους όμως μπορεί να οδηγήσει σε ζημιές ή απώλειες, για τις οποίες αργότερα μετανιώνουν. Πρέπει να αποφασίσετε στη διαδρομή τι απ’όλα θα μπορέσει να σας οδηγήσει καλύτερα σε μια ζωή η οποία θα είναι προσωπικά επιβραβεύσιμη, δημιουργική και απαλλαγμένη από εμπόδια.

Ιχθύς

Γενικά: Η ικανότητά σας να παρακινείτε, να οδηγείτε και να εμπνέετε τους άλλους θα είναι πολύ δυνατή σήμερα. Είναι πολύ πιθανό να σας προτείνουν να διδάξετε, να διευθύνετε, να προπονήσετε ή να επιβλέψετε άλλους αυτή την ημέρα. Είναι επίσης πιθανό να δείτε τον εαυτό σας να συμμετέχει σε δυναμικές θετικές ομάδες και δραστηριότητες. Εχετε περισσότερο εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, είστε πιο δυναμικοί, ενεργητικοί και δραστήριοι απ’ότι συνήθως.

πηγή: http://www.palo.gr

Playing

ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ

-

ΕΠΕΛΕΞΕ

ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΟΥ

Γίνεται Σύνδεση
Γίνεται Σύνδεση
  • Σταθμός: Αυθεντικό
  • Σταθμός: Γκρικς
  • Σταθμός: Fresh
  • Σταθμός: Coffee